- Tovar nebol nacas odoslaný. Pri kupé je možné dokúpiť aj garantované odoslanie ešte dnes. Pričom bolo nutne volať a písať maily aby sa niečo dialo. Objednávku začali spracovávať na 3 deň od vytvorenia. žiadal som vrátiť peniaze ale neúspešne.
- Povýšenecky prístup pani
- Ignorancia klienta
Reakcia obchodu Kreativator
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Vzhľadom k optimalizácií nákladov na tlač, aktuálne netlačíme na dennej báze, preto sme Vami zakúpenú službu "Garantované odoslanie dnes" nemohli dodržať. Poplatok za túto službu sme Vám po odoslaní objednávky, zaslali späť na Váš účet. Bohužiaľ sme od Vás e-mail nedostali, až po telefonickom rozhovore, kde sme sa dohodli, že poplatok Vám vrátime na Vami zadaný bankový účet. Vzniknutá situácia nás mrzí napriek tomu, že objednávku sme Vám odoslali v čo najbližšom možnom termíne. Prajeme všetko dobré.
- Tričko v danej veľkosti sa mi zdá tak o číslo menšie.
Reakcia obchodu Kreativator
Ďakujeme pekne za Vašu spätnú väzbu. Rozmery tričiek si viete pozrieť pri každom produkte v tabuľke veľkostí. Povolená tolerancia je +/-5 %. Ak by bol rozmer trička mimo uvedených rozmerov a povolenej tolerancie, pokojne nám môžete poslať Vašu reklamáciu na e-mail [email protected]
V procese vytvranaia objednavky mi boli odsudzene moje platobne udaje, nakolko som platil online kartou. Na zaklade toho som musel kartu zablokovat a poziadat o novu
Reakcia obchodu Kreativator
je nám ľúto vzniknutej situácie. Bohužiaľ čelili sme tejto nepríjemnej záležitosti. Momentálne pracujeme na vyriešení problémov. O vzniknutej situácii sme Vás informovali a ospravedlnili sme sa. -
Super spokojnost
Reakcia obchodu Kreativator
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Veľmi nás Vaša spokojnosť teší. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku:-) Pekný deň!
- Ok!
Reakcia obchodu Kreativator
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Prajeme príjemný zvyšok dňa:-)
- Kvalitna a pekna praca. 100% som spokojna .
Reakcia obchodu Kreativator
Ďakujeme pekne Katka za Vašu pozitívnu recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Pekný deň!
- rychlost dodania. pisu 3-5 dni odoslanie no prislo uz po 3 dnoch
Reakcia obchodu Kreativator
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Objednávky sa snažíme vyhotoviť a odoslať v čo najkratšom možnom čase. Budeme radi, ak sa nás obrátite aj v budúcnosti. Pekný deň!
- Veľká spokojnosť s komunikáciou
- Veľká spokojnosť s kvalitou
- Veľká spokojnosť s rýchlosťou vybavenia
- Treba objednávať o číslo až dve tričká väčšie. Dieťa má 10 rokov, potrebuje v tomto obchode veľkosť pre 12 ročné... Ja dospelá nosím veľkosť L, tu mi je XXL tesné ... Takže treba s tým počítať, inak ok
Veľká vďaka a spokojnosť
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne radi, že ste boli spokojná s vybavením objednávky a dodaným tovarom. Veríme, že sa môžeme tešiť na Vaše ďalšie kreatívne nápady a objednávky. Prajeme pekný deň. :) -
- - rýchle vybavenie objednávky
- - rýchla a jasná komunikácia
- - obchod spravil drobnú chybu pri potlači jedného produktu, za ktorú sa ale ihneď ospravedlnili a pohotovo poslali opravený kus
- - pozor, niektoré e-maily od obchodu (a aj naopak, moje maily pre obchod) spadli do spamu a tým vznikli drobné zdržania, za čo ale ani jedna strana nemôže
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s vybavením objednávky. Chyby sú bohužiaľ súčasťou práce, ale ako aj vo Vašom prípade, snažíme sa ich čo najskôr riešiť k spokojnosti zákazníka. Veríme, že sa môžeme tešiť na Vaše ďalšie objednávky. Prajeme pekný zvyšok dňa. :) -
Tovar v poriadku, dobrá komunikácia s obchodom, k spokojnosti vybavená aj reklamácia. Určite odporúčam.
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná. Prajeme pekný deň. -
- možnosť vytvoriť si jednoducho dizajn potlače/gravírovania
- úprava od grafika
- rýchle doručenie
- rýchle zhotovenie
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne potešení, že ste boli spokojná s dodaným tovarom a celým priebehom objednávacieho procesu. Spokojnosť našich zákazníkov nám robí obrovskú radosť. Prajeme pekný deň. :) -
Pisala som , ze hrncek mi dosiel poskodeny so zlomenym uskom. Nikto a neozval spat.
Reakcia obchodu Kreativator
je nám veľmi ľúto, že Vám hrnček prišiel poškodený. Stalo sa to pravdepodobne počas doručovania zásielky. Na Váš e-mail sme hneď odpovedali, že je nám ľúto vzniknutej situácie a určite Vám pošleme nový hrnček, čo sa aj stalo. Takže Vaše tvrdenie, že sa Vám nikto neozval je bohužiaľ nepravdivé. Svedčí o tom aj fakt, že pár minút po napísaní tejto negatívnej recenzie ste nám napísali e-mail s poďakovaním za nový hrnček. Veríme, že v budúcnosti si najprv skontrolujete mailovú komunikáciu a až potom napíšete recenziu, bude to tak šťastnejšie. :) Prajeme pekný deň. -
- Komunikácia
- Ochota
- Rýchlosť
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s objednávkou a dodaným tovarom. Tešíme sa na Vaše ďalšie kreatívne objednávky. Pekný deň! -
Veľká spokojnosť! Aj napriek tomu, že materiál nebol skladom mi bol tovar doručený v predstihu. Krásna práca gravírovania, presne ako na návrhu. Odporúčam.
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne šťastní, že ste boli spokojná s dodaným produktom a kvalitou gravírovania. Vždy nás poteší, ak sú naši zákazníci maximálne spokojní. Prajeme pekný deň. -
- Krásna potlač na tričku
- Rýchle vyhotovenie
Odporúčam ak chcete vlastnú fotku na tričko alebo iný darčekový predmet
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne radi, že ste boli spokojná s vyhotoveným tovarom a vybavením objednávky. Spokojnosť našich zákazníkov je náš prvoradý cieľ. Prajeme pekný deň :) -
- •Bezproblémová komunikácia, rýchle doručenie, veľký výber produktov/ grafík
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne radi, že ste boli spokojná s procesom objednávania a dodaným tovarom. Budeme sa tešiť na Vaše ďalšie kreatívne návrhy. Pekný deň. -
- Rýchle vybavenie, pekná práca
Reakcia obchodu Kreativator
sme veľmi potešení, že ste boli spokojná s objednaným produktom a vybavením objednávky. Ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu a veríme, že nám zostanete verná aj v budúcnosti. Prajeme krásny slnečný deň. :) -
Max spokojnosť
Reakcia obchodu Kreativator
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s Vašou objednávkou a dodaným tovarom. Tešíme sa na Vaše ďalšie kreatívne nápady. Prajeme pekný deň. -
- Super vo vsetkom mi vyhoveli
Reakcia obchodu Kreativator
sme veľmi radi, že ste boli spokojná s dodaným tovarom a celým priebehom objednávacieho procesu. Ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu a veríme, že sa môžeme tešiť na Vaše ďalšie objednávky. Pekný deň. -
Nie som spokojná s výrobou daného výrobku a to skrinka na kľúče, nakoľko je to neodborne vypracované, vady na dreve, triesky, úlomky, nedrzia spoje, nezalepené..bol to darček a nie lacný a vyzeta to horšie ako z obchodu za 10€
ďakujeme za Váš názor.
Drevené produkty na gravírovanie sú vyhotovené z prírodného nelakovaného dreva, ktoré môže mať svoje nedokonalosti. V prípade, ak bol výrobok po prevzatí poškodený, mali ste neodkladne kontaktovať náš zákaznícky servis.
Pekný deň.