- Rýchlosť dodania, komunikaci
- V krátkom termíne dodania a super cena. Vsetkot OK
- Skladom mali tovar ktorý nikto iný nemal.
- Tovar zodpovedal popisu a presne sedel.
Spokojnosť.
Spokojnosť
- Ako obvykle rychlo a spolahlivo. Dakujem
Spolahlivost
Objednavka bola odoslana pred 7 dnami a stale neprislo nic
Dobrý den, pane Kajane,
děkuji za Vaši zpětnou vazbu - bohužel jsem nenašla jakoukoliv komunikaci z Vaší strany, abychom mohli situaci nějak řešit.
Je možné, že u dopravce Slovenská pošta je doba dodání zboží déle než týden, ale to my jako odesílatel bohužel neumíme ovlivnit.
Omlouvám se Vám tedy za komplikace, při příští objednávce Vás požádám o kontaktování naší pobočky na čísle 608 906 345.
Přeji hezký den
Lenka Dufková -
- tovar mi prišiel rozbalený a vadný
- nekomunikácia
- na vrátenie peňazí čakám vyše týždňa
Jeden z plášťov z objednávky dorazil rozbalený a bol samozrejme vadný. Nebaví ma veriť na takéto "náhody". Na moje upozornenie eshop odmietol tovar vymeniť a bolo mi povedané, nech tovar zašlem na reklamáciu. Objednávku som musel zaslať späť na vlastné náklady, na peniaze čakám už vyše týždna. Zlé dodanie, kompletne zlý prístup a nevyriešenie banálnej situácie. Nikdy viac.
Dobrý den, pane Petere,
děkuji za Vaši zpětnou vazbu a omlouvám se, zda Vám kolega explicitně nenapsal, že můžete zboží zaslat na výměnu, ale stejný význam je ukryt ve slově reklamace. Postup je u každého zákazníka stejný - pokud Vám byl zaslán vadný tovar, máte právo na výměnu zboží do 14 dnů bez udání důvodu nebo na reklamaci v pozdějším termínu. V obou případech velmi rádi vyhovíme, protože samozřejmě chceme, aby byl každý zákazník spokojený. Z tohoto důvodu taktéž nedává smysl, abychom záměrně posílali vadné zboží a přidělávali si tak práci.
Děkuji moc za pochopení a přeji hezký den
Lenka Dufková -
- bezproblemove a rychle dodanie
Akciové ceny tovaru a ochotní zamestnanci obchodu!
rychlost
- Prehladny vyber
- Neviem cim to je, ale pri zasielani tovaru mi tento pride omnoho rychlejsie ako od inych eshopov. Spokojnost.
Siroky sortiment a rychle dodanie
- prehladny e-shop
- rychle vybavenie objednavky
Kupil som loziska do hlavoveho, ktore som nikde inde nezohnal.
- Rýchlosť
Objednal som si olej s kapatkom ale poslali mi olej v spreji.
- široký sortiment na sklade, ktorý nie je jednoduché dostať na Slovensku
- Prehľadný e-shop, rýchle dodanie
- Společnost s velmi špatným přístupem k zákazníkům. Dělají chyby, jedna osoba něco řekne, jiná osoba něco jiného. Také nevědí, jak jejich web funguje, a házejí své problémy zákazníkům. Tento obchod vůbec nedoporučuji. Objednávku jsem zrušil, ale vrácení peněz bylo jen částečné
Dobrý den pane Cadare,
předně chci říct, že nás celá situace mrzí. Neodpovídám Vám proto, že s Vámi chci zápasit o to, kdo má pravdu. Celý problém má dvě roviny.
1. Kolo mělo být skladem. Nebylo. Náš průšvih a velká chyba. Bez diskuze. Nabídku jiné barvy jste odmítl a došlo ke stornování objednávky.
2. Kolo jste platil platební kartou v českých korunách, nikoli standardně v eurech. To je určitě možné, pokud Vaše platební karta umožňuje převod měn. Naše firma od Vás obdržela na účet 8900 Kč a těchto 8900 Kč jsme Vám poslali zpět na Váš účet vedený v eurech. To, že jste dostal méně peněz, bylo způsobeno pohybem kurzu. A měnový kurz my nestanovujeme, ten řídí centrální banky. Znovu tedy opakuji, že jsme Vám vrátili přesně 8900 Kč, které jste nám poslal. Nejde o žádné obohacení a neexistuje žádný legitimní právní nárok, abychom Vám mohli vrátit více peněz, než jsme dostali.
S pozdravem
Ing. Josef Čambalík -
Spokojnosť
- Prijatelne ceny. Pomerne siroky sortiment komponentov.
- rýchlosť dodania, ponuka
- objednaný tovar sa nedá vyskúšať
Spokojnosť s obchodom