Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchlosť.

• Rýchle doručenie

• Rychle dodanie tovaru

Siroka ponuka komponentov

• Rýchle vybavenie zasielky

• jediný obchod,ktorý dodáva knihu aj na Slovensko

• Odborný pristup
    • Rýchla komunikacia
    • Rýchle vybavenie objednavky

100% maximálna spokojnosť

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Nizsie ceny mnou kupovanych veci v porovnani s konkurenciou
    • Nereaguje na maily, zla komunikacia.

Na tovar ktory som v kolokrame kupoval bola uvedena doba dodania pri jednej polozke do 10 dni, ostatne boli bud skladom, alebo v kratkej dobe k dispozicii. Kedze som zakupene veci potreboval na dovolenku ktora bola naplanovana cca mesiac od nakupu, nepovazoval som to za problem. Kvoli pochybeniu obchodu napriek tomu ze som ich viackrat telefonicky a mailom kontaktoval mi bol objednany tovar doruceny az po mesiaci. A to aj napriek tomu ze som ho vyplatil dopredu prevodom na ucet a napriek tomu ze bol u predajcu.

Reakcia obchodu Kolokrám

Dobrý den, omlouváme se a sypeme si popel na hlavu. Nezvládli jsme větší zájem ze strany zákazníků. Objednávané zboží docházelo se zpozděním a navíc se Váš balík někde toulal. Příště bychom Vám to rádi nějakým způsobem vykompenzovali, když se připomenete.

S pozdravem
    Ing. Josef Čambalík

• veľký výber tovaru, cena za doručenie, rýchlosť vybavenia objednávky
    • žiadne

rýchle objednávanie aj doručenie a dobrá cena

Super velka spokojnosť :-)

• Dobrý prehľad , poradenstvo , cena a rýchlosť vybavovania objednávky .... celkovo som spokojný a odporúčam !!!!!!!

rychle dodanie

Výborná komunikácia a vybavenie objednávky, dodanie v poriadku

• Profesionalita
    • Cena
    • Ústretovosť
    • Nič

Obchod odporucam , pre dobre ceny. Pre nic ine. 20.2. objednany tovar. 26.2. som sa informoval mailom, este neodoslany. Tak som priobjednal este iny tovar aby bolo jedno postovne. 27.2. cez online formular mi napisali, ze pozru ci je druhy tovar skladom a ze ho hned poslu. Potvrdene - kolega mi potvrddil ze druhy tovar ma, posielame. 4.3.moja otazka cez mail, kedy ste poslali? Este nic neprislo. Odpoved: overim u kolegu, ci druhy tovar je a posielame. Teda detto co 27.2.
    5.3. o 20:05 hod. mail : oznamujeme Vám, že dnes bola na Vašu adresu odoslaná zásielka od spoločnosti Kolokrám s.r.o. 7.3. - dnes SMS z posty, ze mam balik z kolokramu, tak po obede idem pre to. Toto nie je komentar, toto je opis priebehu,aj ked uznavam, ze prvy tovar cakal na druhy.

super obchod, dorucili z CR zdarma, kurzovy rozdiel pri dobierke vratili bez problemov na ucet. Som spokojny.

• Rýchlosť dodania a obrovská ústretovosť
    • Žiadna

Vrelo odporučam