- velmi rychle dorucenie
- dobrá cena, rýchle dodanie tovaru
objednal som tovar za dobru cenu, dosiel kedy mal a v poriadku. Super ze bicykel bol v poriadne hrubom kartone. Kompletna spokojnost.
perfektna komunikacia, vyborna cena a rychle dorucenie, odporucam ...
- Objednal som si batoh Mule lr15 ale neposlali mi pláštenku za ktorú som zaplatil
...
Reakcia obchodu Kolokrám
distributor značky Camelbak měl v popisu produktu chybu. Batoh se již nevyrábí. Není tedy za co vyměnit. Nabídnutou slevu (v podstatě náš nákup) jste odmítl, vrácení zboží taktéž. Mrzí nás, že máte pocit křivdy. Na druhou stranu jsme vyčerpali všechny možnosti řešení.
S pozdravem
Ing. Josef Čambalík -
- Rychle, a skore dodanie aj na SR
- Zasielajú tovar na fakturačné adresy nie na adresy pre dodanie. už sa mi stalo 2x po sebe.
- spoojný, rýchla reakcia, spoľahlivé dodanie
siroky sortiment vratane novych zaujimavych produktov
- špecifický tovar
- žiadne
Spokojnosť s obchodom, flexibilita, možnosť poslať tovar na dobierku na Slovensko aj na poštu , primerané ceny
- dnes je 27eho ja som kupoval tovar 15nasteho. a este ho nemam. 26eho kupoval nieco v anglickom amazone 3tieho to budem mat doma :) to asi vazne radsej skuste cinu) nic v zlom chalani ale treba pridat.
neviem tovar este nemam ceny celkom ok ale cakacia doba je na vrazdu.
Reakcia obchodu Kolokrám
pokud si u nás objednáte zboží, které budeme mít skladem, zaručeně jej dodáme dříve než Amazon :-)
Zkuste mi napsat na email [email protected], abychom mohli objednávku dořešit. Anonymního uživatele nemohu kontaktovat.
S pozdravem
Ing. Josef Čambalík -
- Dá sa platiť aj eurami.
- Zasielajú aj cez Zásielkovňu.
- obchod mi za dobru cenu zohnal a rychlo dorucil plaste, ktore inde neboli dostupne. maju odo mna velke +
- cena a rýchlosť
- Všetko ok , rýchle doručenie tovaru.
- dorucenie do zasielkovne je pohodlne
- priatelne ceny a posledne som prave nasiel nieco co inde nemali
- kompetentnost, rychlost
O.K.
- Cena tovaru
- Rychle vybavenie
- Pristup obchodu k zakaznikovi
- Prepravca PPL a jeho vymyslene poplatky za dopravu
- objednavka bola rychlo vybavena (priblizne do 2 dni)
- hoci ide o cesku stranku, ma prepojenie Pay Pal na slovenske banky a ceny aj v eurach