- Po objednavke neposielaju potvrdenie objednavky aj s vymenovanim titulov. Oneskorena komunikacia. Neaktualizovane stavy zasob.
I keď som si tovar objednala pred 10 dňami, ešte som nič nedostala.
- Neaktualne info o dostupnosti knih.
- Nekomunikacia so zakaznikom.
Urcite neodporucam. Ani po mesiaci mi nebolo nic dorucene a kedze obchod nekomunikuje, ani neviem ci mam dajej cakat alebo kupit ten tovar inde.
tovar nedorucili a je zaplateny
- ceny
- nemaju na sklade nic
ked chcete cakat mesiac bez infa kludne objednavajte
- nízka cena
- komunikaciu zo zákaznikmi
- nedodrzanie dodacej lehoty
Hrozné nikdy viac
Objednala som si knihu a vôbec mi nebola doručená...takže si tu už ani neobjednám
- nízke ceny
- hrozná webová stránka
- neprehľadnosť
- neobdržala som faktúru ku knihám
- obal knihy poškodený
- "bordel" v systeme
- V iných eshopoch bolo pri titule hneď uvedené, že je vypredaný, a tak nebolo ani možné nákup uskutočniť. Odpoveď, že je vypredaný u Vás prišla dosť neskoro a hlavne až po platení! Čiže zbytočné komplikácie a strata času. Medzitým som totiž titul mohla kúpiť inde.
Knihy sú drahšie ako v iných eshopoch a pritom služby a informácie sú slabšie, dokonca až zavádzajúce. Bola som sklamaná :(
- Objednavku som uz davno mala mat a zatial sa mi nikto ani neozval
Najdite si iny obchod
- Obchod vobec nekomunikuje so zakaznikom. Az ked mi po 20 dnoch nebol doruceny tovar a ja sám som zavolal v akom stave je objednávke, povedali mi, že tituly nie sú na sklade, aj keď pri objednávke na sklade boli. Takže som zbytočne zabil 20 dní, počas ktorých som si mohol už tituly objednať inde, keby ma obchod medzitým informuje. Toto bežne funguje v iných kníhkupectvách, tak myslím, že by bolo fajn zaviesť to aj do tohto obchodu.
Široký výber, ale zlá komunikácia s obchodom. V mojom prípade nulová. Viac si už neobjednám.
Za 10 dni mi tovar nebol doruceny
- Neviem čo hodnotit do dnešného dna mi nebol tovar doručený
- žiadna správa o stave objednávky
- -
- Komunikácia žiadna, na maily neodpovedajú.
7.10. som objednal 4 knihy s udávanou expedíciou od 10 do 21 dní (neboli skladom).
3.11. (27. deň od objednávky) boli naskladnené len 2 z nich.
4.11. cca 8:00 - po zavolaní mi oznámili, že 2 knihy nebudú, lebo sú nedostupné u dodávateľa. Po žiadosti o zaslanie skladových titulov som dostal odpoveď, že v ten deň budú knihy zaslané
4.11. cca 9:20 - volá kuriér DPD, že mám dobierku na sumu v hodnote 4 kníh!!! (podľa predajcu ich ale ešte neodoslali)
4.11. cca 10:00 - volám obchod, kde mi oznamuje tá istá pani, že majú technickú poruchu a že včera poslali všetky 4 knihy. Ale pred 2 hodinami tvrdila niečo úplne iné
Nakoniec kuriér doručil všetky 4 knihy, ale túto skúsenosť nechcem zažiť znova. Neinformovanie o procese objednávky, nepravdivé informovanie o tituloch, neochota... Samozrejme chýbala v balíku faktúra!
Objednávka v obchode stále svieti ako neukončená a 2 "chýbajúce knihy" ako objednané. Faktúra taktiež nevygenerovaná.
Nikomu už neodporúčam nákup v tomto obchode. -
- ešte mi tovar neprišiel
- že mi stále nedodali knihu
Strašné
- komunikácia
- dodacia lehota
Objednala som si detskú knihu lego city.Je to už 2 týždne a ešte mi nebola dodaná.Cena bola lepšia oproti kamenným obchodom,no poštovné to dorovnalo na takú istú cenu.Nie som spokojná s nákupom,doteraz sa mi nikto neozval a nevysvetlil,že prečo to tak trvá a čo sa vlastne stalo.Nákup v obchode neodporúčam,žiadna komunikácia,neskutočne dlhá dodacia doba.Cena knihy veľmi dobrá,ale drahé poštovné.
- Žiadne
- Žiadna komunikácia
Som veľmi nespokojná. Nedali mi vedieť, že moja objednávka bude vybavená len čiastočne. Neposlali ani e-mail ani mi nezatelefonovali. Na e-shope majú všetky knihy dostupné a na sklade ale v skutočnosti to tak vôbec nie je.
- tovar na sklade :) smiesne, kde? este v tlaciani?
prvy a posledny krat...
- nekomunikuje so zakaznikom,knihu som objednala pred mesiacom a stale nic