- Doteraz mi vždy prišiel včas tovar, ktorý som si objednala. Teraz už čakám druhý týždeň a zásielka nedorazila.
- Nízke ceny
- Absencia komunikácie
- Dodacie lehoty
- Neprehľadnosť objednávky v konte
Zabudol som pridať jeden titul do objednávky, vtedy nasledoval hneď mail, že bol pridaný, žiaden problém, pred Vianocami telefonát, že či môžu rozdeliť objednávku, aby sa stihlo dodanie do Vianoc. Súhlasil som, teraz mesiac po dodaní, na moju otázku čo je s ďalšími titulmi ( lebo v konte vidím len dodanú objednávku, žiadne rozdelenie na dodanú a vybavovanú ...) odpoveď len na pridaný titul, že ho dodávateľ nemá. Žiadna odpoveď, že v pôvodnej objednávky boli ďalšie 3 tituly... Naviac jednu knihu poslali zle zviazanú, obrátený začiatok a koniec vzhľadom na obálku. Opäť žiadna reakcia na moju otázku o spôsobe riešenia. ( Pre objektívnosť uvediem, že namiesto staršieho vydania jedného titulu poslali minuloročné vydanie (výrazný rozdiel v cene) . Ak sa neponáhľate, tak ceny sú výhodné, ale nečakajte žiadnu pridanú hodnotu. Čo nemusí až tak vadiť, ale problém je neochota riešiť problémy. V tomto zmysle je vlastne nemožnosť platby kartou výhoda.
Objednal som 3 knihy, prišli mi 2 bez toho, že by som bol o tom nejako informovaný. Následne som písal predajcovi, ale neodpísal.
Tovar mi nebol ani po 2 týždňoch doručeny!!!!
- Tovar oznaceny "na sklade" nakoniec na sklade nebol.
- Takmer ziadna komunikacia s obchodom
- Dobre ceny
- Dostupnost knih zverejnena na webe nereflektuje realny stav. Vacsina knih z mojej objednavky vobec nebola skladom ani u dodavatelov aj napriek tomu, ze knihy sova na svojom webe udavali, ze knihy maju skladom. Objednavka sa zacala spravuvavat az po mojej telefonickej urgencii. Urcite neodporucam.
- velmi chabo zabalena kniha
- moznost dorucenia len jedinym kurierom
- na stranke je kniha skladom, avsak po vytvoreni objednavky ju este len idu objednat
Nakupoval som prvykrat a uz nebudem. Kniha prisla dotlcena. Moze za to velmi setrny obal, v ktorom bola zabalena. Spravanie kuriera tomu zrejme tiez nepridalo. Dalsi problem je klamlivy udaj o dostupnosti knihy skladom. Samozrejme ju skladom nemali a tak si budete musiet pockat.
V dnesnej dobe, ked su na trhu desiatky inych internetovych knihkupectiev si neviem predstavit, ze niekto nakupit u nich znova. Knihy kupujem cez internet uz asi 15 rokov, ale toto je jednoznacne najhorsi obchod. Uplne vazne. Nakupte inde a isto to bude lepsie ako toto. -
Objednala som si knihu ktorá bola na stránke skladom a doba dodania 3 dní, skoro po týždni som im písala mail čo sa deje keďže nič neprišlo a ani žiaden mail mi neposlali, nakoniec som sa dozvedela že knihu nemajú a že je vypredaná. Zatiaľ čo som čakala na moju objednávku sa kniha stihla vypredať aj na ostatných stránkach. Preto knihy sova neodporúčam, keby som sa ja neinformovala možno doteraz čakám !
- Tovar mi prišiel poškodený.
- Slusne ceny
Knihy bohuzial stale nemam ani po 3 tyzdnoch od objednania... Od potvrdenia objednavky obchod neposlal ziadny mail o dodavke alebo info, ze sa dodacia doba predlzi. Sice pri tovare bolo uvedene, ze je na sklade u externeho dodavatela, ale myslela som si, ze to nebude tak dlho trvat. Knihy som objednala k Vianociam, tak dovtedy snad pridu. Skoda nekomunikacie zo strany obchodu
Na stranke napisane posielame do 24 hodin, na knihu som cakala 4 dni bez akejkolvek reakcie obchodu, objednavku som stornovala a asi o 4 dni mi napisali ze mi stornuju objednavku lebo nemaju lnihu
Tovar som objednávala pred 14 dňami,doteraz nič neprišlo, ani sa mi nikto neozval. A nie som ochotná telefonovať a dožadovať sa tovaru, ktorý by som z iného obchodu mala dávno doma. Takéto jednanie som ešte nezažila.
- Už prešlo 11 dní od objednávky a doteraz sa mi nikto z e-shopu neozval - neviem, v akom stave je objednávka...
Na tovar som cakala 2 tyzdne , ktoreho som sa zial nedockala a objednavku som zrusila (kedze som to chcela ako darcek, ktory nestihol dojsta mozno by ani nedosiel...). Tovar, ktory mali skladom mi nevedel ani za 2tyzdne dojst. 2x som sa telefonicky snazila zistit v akom stave je moja objednavka, vzdy mi povedali , ze to vyexpeduju, zial nikdy nic nedorazilo. Ocividne je tam poriadok...
tovar oznaceny "skladom" nie je skladom -nedoruceny ani za 10 dni od objednania. Je to nekorektne a zavadzajuce
Objednaný tovar nebol dodaný počas 2 týždňov,aj napriek tomu, že bol uvedený v ponuke,, na sklade,,.
- Ani po 10 dnoch od objednania som nedostala od obchodu ziadnu spatnu vazbu a ani info, ci a kedy bude tovar dodany
- Objednala som si knihu pred 10 dňami, ktorú mali na sklade a doteraz som ju nedostala
- Knihu som si objednala pred 9 dňami ale tovar ku mne ešte nedorazil. Veľmi dlhé odosielanie.
Knihu ponukali k dodaniu ihneď a o dva dni mi oznamili, že ju nemajú