- Nespolupracuje s kurierom, ani neviete, ze mi tovar nebol doruceny.
Neviem ohodnotiť, tovar mi zatiaľ neprišiel
Som celkovo spokojná.
tovar zatial uz 20 dni nedorazil
Objednala som si LP a prišlo cd.
objednávka je už 5 dní v stave "spracúva sa"
- Tovar ešte nedorazil.
Prešlo skoro 10 dní a knihy nikde (poslane mali byt do troch pracovných), ani žiadny informačný mail, že sa omeškajú.
Reakcia obchodu www.knihyprekazdeho.sk
veľmi sa ospravedlňujeme. Máte pravdu, s Vašou objednávkou meškáme. Kniha, ktorú ste si objednali, je veľmi žiadaná a žiaľ, minula sa nám na sklade skôr, ako sme stihli vybaviť všetky objednávky. Doobjednávali sme ju obratom v Čechách, mala by nám doraziť na náš expedičný sklad v najbližších dňoch. Do konca tohto týždňa Vašu objednávku odošleme.
KNIHY PRE KAŽDÉHO s. r. o. -
- Veľký výber kníh v dobrej cene
- Pri prvej objednávke knihy v hodnote 63€ mi prišla poškodená kniha v otrasnom stave (mal to byť darček), po mojom nepeknom maily po telefonickom dohovore a ospravedlnení mi vrátili peniaze a poslali voucher na 10€.... Ten som využila o cca mesiac neskôr na knihu pre syna k narodeninám, ktora bola uvádzaní ako PREDPREDAJ, obj. som 11.01. a naskladnená mala byť 12.1. a IHNEĎ po naskladnení ODOSIELANÁ... po týždni ani obraz ani zvuk, žiaden mail, žiadna info, nič, tak som opäť vytočená kontaktovala obchod a opäť ospravedlnenie a odôvodnenie čo sa stalo :( opäť mi ponúkli voucher so zľavou ale už som aj ten odmietla... Keď sa niečo podobné stalo v inom obchode (teda že mnou obj.tovar nemali, hneď ma kontaktovali a ponúkli riešenie.. Tuto po týždni žiadna správa, žiaden mail, nič. Som sklamaná a už tu NIKDY nebudem kupovať. Pán z reklamačného je síce milý, ochotný, ale v eshope by takéto situácie nemali nastať. V mojom prípade 2 objednávky a obe ZLE!
Nepaci sa mi politika dodavatela davat na eshop lacnejsie ceny a na rovnaky tovar v kamennom obchode da vyssiu cenu. Uz asi takto nakup nezopakujem.
8.12. tovar objednany a 17.12. ho este nemame, uvidime ci pride do Vianoc.
Tovar nemôžem odporučiť nakoľko mi ešte nebol doručený
Knihy som ešte nedostala
- Moc male nalepky
Bola som sklamaná s dobou doručenia akú obchod udával nedodržal objednala som 8.9. a doručené 18.9.
Knizky mali prist do 15 pracovnych dni, este stale ich nemam
- Nákup z tepla domova
Tovar mi nebol doručený a dokonca ani oznámené, že neodišiel k dopravcovi. Objednané 10.12., od 16.12. zasielka pripravená, predané dopravcovi a nič. Kým sa nepýtate, je to jedno. Ak sa opýtate, doručiť to nevedia, musím si to zrušiť a môžem si to zadať znova. Uhradené to už bolo.
Kniha bola pre syna pod stromček, objednala som ju znova a som zvedavá ako to dopadne, tiež či mi príde späť platba a hlavne kedy!!!Reakcia obchodu www.knihyprekazdeho.sk
Dobrý deň pani Iveta,
pri Vašej zásielke zlyhal dopravca - Packeta, za čo sa Vám ospravedlňujeme, avšak keď už má zásielku v rukách logistický partner, nedokážeme ovplyvniť ani urýchliť jej doručenie. Objednávali ste si u nás v sobotu, 10.12., Vašu objednávku sme odovzdali Packete v utorok, 13.12. Na výdajné miesto dorazila v pondelok, 19.12. Vyzdvihli ste si ju na ďalší deň, tzn. 20.12. Do Vianoc zásielka doručená bola a žiadnu platbu nebolo potrebné vracať. Je nám ľúto, že doručenie zásielky sa skomplikovalo. V predvianočnom období sú logistickí partneri vyťažení na maximum a doručenie trvá štandardne dlhšie. To ale platí pre všetky eshopy a ovplyvniť to nedokážeme.
KNIHY PRE KAŽDÉHO s. r. o. -
Knihy som si objednala pred 11 dňami a zatiaľ nič neprišlo. Je to dosť dlho a dúfam že to dorazí.
Dobrý deň prajeme,
v objednávke ste mali knihu s dostupnosťou u dodávateľa - odosielame do 15 pracovných dní. Objednali ste si ju v stredu, 23.11., nám sa ju podarilo vyexpedovať na 8. pracovný deň, 2.12., čiže 7 dní v predstihu. Zásielka Vám už aj bola doručená. Nerozumieme tejto Vašej negatívnej recenzii, nakoľko sme Vám ju doručili podstatne skôr, ako sme pôvodne avizovali.
Prajeme Vám všekto dobré.
KNIHY PRE KAŽDÉHO s. r. o. -
- Nemám o objednávke žiadne informácie,okrem tej,že bola prijatá
Peniaze z úctu stiahli a tovar nikde asi tak
Dobry den,
platba nam nabehla na ucet 31.10.2022 - 2.11.2022 sme Vam tovar expedovali.
KNIHY PRE KAZDEHO