Čakám márne na tovar už týždeň.
Zdravíme,
pokud se vyskytne problém, doporučujeme vždy kontaktovat Zákaznický servis, kde s Vámi kolegyně vždy pozitivně danou situaci vyřeší.
Váš balíček byl druhý den expedován a stále na Vás čeká ve výdejním místě.
Krásné podzimní dny.
Za tým KetoDiet.sk
Pavlína -
- Bez mojho vedomia mibzrusili objednavku, nik ma neinformoval
Hezký den,
Vaši objednávka byla stornována z důvodu neuhrazení. Pokud není objednávka do 5 dnů uhrazena, je automaticky zrušena.
Pokud máte k objednávce jakékoli dotazy nebo nejasnosti, kontaktujte vždy náš zákaznický servis, kde Vám kolegyně rády sdělí všechny podrobnosti a pomohou vše vyřešit.
Kristýna -
Neprišiel mi zaplatený tovar , ktory som si objednala.. aj som písala späť, ale žiadna odpoveď
Hezký den,
velmi nás mrzí Vaše nemilá zkušenost, kolegyně na Zákaznickém servisu vždy požadavky zákazníků řeší obratem, je potřeba se vždy obrátit na e-mail [email protected] a nebo na telefonní číslo +421 233 046 996 kde jsme každý den od 8.00 - 16.00 k zastižení.
Samozřejmě s Vámi vše rádi vyřešíme a případné chyby napravíme. Neváhejte nás, prosím, kontaktovat.
Kristýna -
- Tovar mi stale nedorucili. Prepravna spolocnost tvrdi, ze Ketodiet im na zasielku nedala adresu kam maju zasielku dorucit a preto stale caka v Cechach a udajne Ketodiet prepravna spolocnost kontaktovala, ale tato stale nedodala udaje. Toto je neskutocne. Lutujem ze som tovar paltila vopred.
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
je nám velmi líto komplikací s Vaší objednávkou, Obraťte se prosím přímo na náš zákaznický servis, kolegyně prověří stav zásilky.
Děkujeme.
Kristýna -
Prišiel mi tovar za 3 dní, a jeden Hazelnut&Chocolate flavour 50g bol vyteceny do ostatných produktov.
Dobrý den Olinko,
děkujeme za zpětnou vazbu. Každá recenze nás posouvá dál. Vždy je dobré kontaktovat Zákaznický servis na čísle +421 233 046 996, kde s Vámi kolegyně reklamaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Přeji mnoho úspěchu.
Za tým KetoDiet.sk
Pavlína -
Nedali mi k dodavke fakturu, nevedela som jednotk. ceny.
objednali sme si kolektivne a nevedeli sme sa podeliť.Reakcia obchodu KetoDiet.sk
Hezký den Guru,
fakturu najdete vždy ve svém zákaznickém účtu, případně se můžete kdykoli obrátit na Zákaznický servis na [email protected], kolegyně Vám rády fakturu obratem zašlou na Váš e-mail.
S pozdravem za tým KetoDiet,
Kristýna -
Cakam na balík 5 dni a balík sa jednoducho stratil!!!Co mám teraz jesť?A koľko dalších dni idem čakať?Nepochpitelne…
- Z proteínových tyčiniek bola jedna vybrata, krabica bola otvorená
Hezký den,
pokud bylo cokoli s Vaší objednávkou v nepořádku, obraťte se na náš Zákaznický servis, vše dáme obratem do pořádku a chybné či chybějící zboží dopošleme. ♥
Za tým KetoDiet zdraví,
Kristýna -
Aj ked som 100% poctivo dodrziavala prvu fazu podla pokynov v ktorej sa maju najviac zhodit kila, dala som dole zial len kilo. Napoje a jedla v prvej faze su pre mna nechutne,ale niekomu mozu chutit. Najhorsi je vanilkovy napoj,z neho ma napinalo. Ale zato chlrbik je chutovo uzasny. Aj palacinka celkom ujde. No ale zial pre mna zbytocne vyhodene obrovske peniaze a aj napriek absolutnrmu dodrziavaniu aj gramazi a vsetkeho,ziaden ubytok. Som sklamana. Ale komunikacia s nimi je absolutne v poriadku,aj poradenstvo.
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. I když Vám dieta příliš nevyhovovala a nenaplnila Vaše očekávání a shozená kila, našla jste si čas a napsala i kladné hodnocení. Moc si ho vážíme!
S pozdravem za tým KetoDiet.sk
Pavlína -
Objednal som keto diét intensive došla mi plná krabica proteínu v sáčku jedna krabička cestovín par polievok proteínov tyčinky atď ale ani za boha tam nenapísali co sa ma s čím kombinovať kedy mam jest co proste to navalali do škatule a žiadny popis co sa ma kedy a s čím jest a tiež som myslel ze tam budu aj dáke jedla gro tvoria proteín v sáčku... Zatiaľ hodnotím tak ze som vyhodil 200 euro za moju lenivosť ísť cvičiť
Hezký den Ado,
pokud Vám je cokoli k balíčku nejasné, máte vždy k dispozici naši Výživovou poradnu, kde Vám vše ochotně vysvětlíme a poradíme. Kontaktovat nás můžete každý všední den od 8.00 - 18.00 na čísle +421 911 834 708 nebo na e-mailu [email protected]
Součástí balíčku by měla být také brožura, kde najdete všechny potřebné informace.
Jídelníček je zcela libovolný, porce si můžete poskládat jak sám chcete podle chutí, časových možností... Pokud byste jídelníček vyžadoval, vzorový pro Váš celý plán najdete v klientské sekci Moja KetoDiet u nás na webu.
Rádi Vaše případné dotazy zodpovíme a přejeme mnoho úspěchů nejen s KetoDiet.
- Doručenie
Katastrofálna reklamácia. Len zarobit
Dobrý den Cs,
na Zákaznickém servisu se Vám kolegyně vždy snaží maximálně vyjít vstříc, pokud je to v našich silách, vyhovíme v maximální možné míře Vašemu požadavku.
Můžete se na nás obrátit buď na e-mailu [email protected] nebo na čísle +421 911 834 708.
za tým KetoDiet,
nikdy viac
- Produkty ok, zakaznicky servis otras
Hezký den,
velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost, náš Zákaznický servis se Vám snaží být vždy maximálně nápomocen, pokud je to v jeho silách. Neváhejte se proto ozvat, a my se budeme snažit vzniklou situaci samozřejmě vyřešit. Děkujeme.
Kristýna -
- Uz tyzden mi pisu,ze na druhy den mi privezu tovar,kazdy den musi byt niekto doma. Tovar mi neprisiel,bez vysvetlenia. Robia si zo mna blazna? Povazujem to za obmedzovanie osobnej slobody,kedze sa nemozem kvoli kurierovi pohnut z domu. Raz sa to uz stalo a balik prisiel uplne zdemolovany.
Vando, hezký den,
děkujeme Vám za recenzi, vážíme si každé zpětné vazby od našich zákazníků.
Bohužel přesný termín doručení ze strany dopravce většinou nejsme schopni přesně ovlivnit. Velmi nás mrzí, že se doručení takto protáhlo.
V případě Vašeho zájmu jsme Vám samozřejmě k dispozici pro řešení vašich požadavků na zákaznickém servisu na čísle +421 911 827 801 nebo na e-mailu: [email protected]
za tým KetoDiet.sk
- Nič moc kvalita
Pri nápojoch Medium chýbala odmerka, ani v Medium, ani v Intense nebola brožúra na použitie
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa a brožúrku Vám hneď pošleme do e-mailu- formou PDF. Odmerka by mala byť v dóze, je možosť, že je zapadnutá vďaka preprave. Verím, že pri ďalšej objednávke budete spokojná. Posnažíme sa, aby problém viac nenastal. Pekné dni a ešte raz ďakujeme za porozumenie.
Nikola -
- Do balika zabalia to o co vobec nemate zaujem, co ste si neobjednali
Viac krat da nam stalo, ze nam pislo v baliku to co sme nechceli, preto som sa rozhodla neobjednavat vely set ale po kuse....aj tak zase tam neboli produkty podla objednavky. Keto Diet uz nikdy viac
Dobré ráno,
ďakujeme za spätnú väzbu.
Je mi ľúto, že nastali komplikácie. K poslednej objednávke ste od nás obdržala darček z rady KetoLife- pyré, je možnosť, že ho považujete za chybne zaslaný produkt. Zvyšné a nesprávne poslané produkty Vám radi vymeníme za tie žiadané a objednané, neváhajte nás kontaktovať na zákaznícky servis- 734182719, spôsobené nepríjemnosti určite vyriešime. Verím, že do budúcna táto situácia nenastane a budete spokojná. Ďakujeme moc za upozornenie.
Nikola -
Uz 2 týždne čakám na tovar a stale nic...
Vedela som ze pri diétach clovek musí byt trpezlivý ale neočakávala som ze trpezlivosť musim mat aj pri čakaní na tovar, zvlášť ak sa prezentujete ze tovar dorucujete do 3 dni.
Dost mi to narušilo cely moj plán, kontaktovala som v pondelok 15.3. aj vaše oddelenie spracovania objednávok , kde mi povedali ze to zaslali uplne inam. Dnes je 19.3. Ja tovar stale nemam a silno zvažujem, ze pokial nepríde k okamžitej náprave zvolim si za svojho partnera pre chudnutie skor ketomix a budem ho odporúčať aj známym.Reakcia obchodu KetoDiet.sk
Krásny dobrý deň,
ďakujeme za spätnú väzbu. Za spôsobené komplikácie sa ospravedlňujeme. Budeme Vás čo najskôr kontaktovať.
Ďakujeme za porozumenie.
Cena je vyššia o 18 eur ako v Mall shope ‼️‼️‼️
- Kvalitne chutne vyrobky
- Dlhe dodanie
Reakcia obchodu KetoDiet.sk
ďakujeme za Vaše ohodnotenie obchodu.
Bežne expedujeme nasledujúci deň od vytvorenia objednávky. Bohužiaľ však, v akciovom období, kde máme veľké množstvo objednávok môžeme mať mierny sklz. Naviac dopravci majú v predvianočnom čase plnú kapacitu.
Ďakujeme za porozumenie a prajeme krásne pohodové sviatky.
Nikola