Sklamala ma pani na poradenstve. Očakávala som úplne iný prístup.

Dobré ráno, Evike,

veľmi ma mrzí ak Vám spôsob našej komunikácie nevyhovoval, nakoľko sa vždy snažíme maximálne poradiť, každému sa individuálne venovať a pomôcť.
    Majte sa fajn.

Nikola

S komunikáciou a dodaním som docela spokojná aj keď som chcela vymeniť kokteil za iný a ani mi nik neodpísal v objednávke predtým.

Tatiana, pekný deň,

veľmi ma mrzí, že sa k Vám odpoveď nedostala, ale mohlo sa stať, že e-mail niekam´´zapadol´´, na čísle 0911 827 801 sa Vám radi povenujeme. Ďakujeme za porozumenie.

Nikola

Ak vám chutí jedlo z prášku tak je to ok, ale inak veľmi umelé, neviem si predstavit na tomto zit 2 tyzdne. Proteinove napoje su fajn ale ta prazenica alebo polievky su hrozne.

Reakcia obchodu KetoDiet.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, chuťové preferencie sú veľmi individuálne. Majte sa moc fajn a verím, že by ste si našla inú cestu k spokojnosti.

Nikola

• Pomale dodavky, Kepujem podobny tovar aj od inych obchodov, kde je dodavka na 3. az 4. den. Tu to trvalo cely tyzden. Objednaval som v pondelok rano 8:35, tovar poslali az v utorok 15:15 = 2 dni straty. V casoch rozvinuteho e-schopingu a velkej konkurencii sa mi to zda divne.
    • Asi posledny nakup od tejto firmy.

Reakcia obchodu KetoDiet.sk

ďakujeme za Vašu reakciu. Bežne odosielame nasledujúci deň od objednania, avšak v období zľiav môžeme mať mierny sklz vďaka množstvu objednávok. Moc ďakujeme za porozumenie.

Nikola

Okrem polievok (tie su super) a dvoch druhov proteínových drinkov je to celé na grc.
    Sorry, ale už som mal rôzne proteínové diéty, ale toto je asi najhoršia, ktorú som vyskúšal.
    Nehnevajte sa, ale vzhľadom na to, že to je najdrahšia “KETO DIÉTA” na trhu, tak to mohlo byť omnoho lepšie. Vidieť, že máte akurát tak dobrú reklamu.

Martin, dobrý deň,

mrzí nás, že Vám naše produkty nevyhovujú,chuťové preferencie sú veľmi individuálna záležitosť, verím, že si nájdete inú cestu k spokojnosti. Majte sa pekne.

Nikola

Nie som spokonna.To chudnutie nie je take efektivne ako o tom pisete.

Dobrý deň, Gabina,

mrzí nás, že ste nedosiahla očakávaných výsledkov, avšak redukcia je u každého klienta odlišná. Práve preto sú Vám v prípade akéhokoľvek dotazu k dispozícii naše výživové poradkyne, ktoré spoločne s Vami reagujú na priebeh diéty individuálne. Prajeme Vám, nech nájdete pre seba príjemnejšiu a účinnú formu úpravy váhy.

Janča

• Rychle dodanie
    • V domneni slovenskeho eshopu som si objednavala ale tovar musite vratit do CR!

Pekný deň,

Vaša reklamácia/vrátenie tovaru bolo riešené podľa platných obchodných podmienok uvedených na www.ketodiet.sk.

Pekný deň.

za tím KetoDiet.sk
    Janča

Zakúpila som si produkty na celý mesiac, lenže prvý deň som celý vracala z toho, tak som to chcela vrátiť, lenže to sa finančne neoplatí, keďže nádoba, ktorá je skoro polovica z produktov musela byť otvorená kvôli strave a tým pádom vám to už nezoberu naspäť. Takže jeden deň mi chýba z celého balíka ale vrátili by ledva polovicu peňazí, takže garancia vrátenia peňazí je klamstvo.

Reakcia obchodu KetoDiet.sk

finanční částku vracíme do 14 dní od přijetí objednávky. Pouze za zboží, které je nespotřebováno a neotevřeno. (otevřená dóza je dále z tohoto důvodu nepoužitelná). Tyto produkty lze nabídnout na příslušných FB skupinách.

Děkujeme za pochopení.

Jana Kerclová
    zákaznický servis
    www.ketodiet.sk

• Výhodou je ze človek naozaj rýchle chudne
    • No veľká nevýhoda je otrasná umelá chuť takže ju človek dlho uživat nedokáže
    • A ďalšia nevýhoda je ze je to veľmi drasticka dieťa ktorá obmedzuje ľudí v chuti a je jednotvárna. Takže sa drží ťažko. Jedina chtnejsia varianta bola čokoládový kokteil a aj ten zrušili co ma mrzí.

Hezký den,

v tuto chvíli je již nabídka e-shopu poměrně široká a chuťové preference jsou velmi individuální. Umělá sladidla jsou přidávána v nezbytném množství a jejich specifická chuť nemusí vyhovovat každému. Dietní program je cíleně určen pro klienty s vyšší nadváhou až obezitou bez zdravotních omezení , v časově omezeném horizontu. Proteinová dieta svým nastavením nemusí vyhovovat každému. Děkujeme za Vaše hodnocení a věříme, že si najdete pro Vás příjemnější cestu k úpravě váhy.

Hezký den.

Kerclová Jana
    zákaznický servis

• rychlost dodania
    • trochu nadsadene ceny, ale kto chce schudnut ten zaplati:-)

OK

Napísal som do obchodu, aby mi neposielali a vymenili výrobky. Poslali mi produkt bez toho, aby som im to odsúhlasil. Prístup veľmi zlý. Myslím si, že opäť nefunguje to, že niekoho platím a on s toho profituje tak sa može chovať ako chce. Treba sa isť naučiť slušným a etickým mravom. Arogantńy ludia v spoločnosti ketodiet.

• Poradca online, rychle dodanie
    • Drahe, uz pri 5kg nadvahe odporucaju intenzivny balicek (najdrahsi), ten isty balicek dostane aj o 100kg tazsia zena. Pre 67kg (161cm) je 94g bielkovin na den vela. Znamemu odporucal fitness trener na priberanie 1.5 az 2g na 1kg hmotnosti bielkovin. Schudnut som schudla, no kedze nejem nepijem nic sladke a ziadne pecivo. Islo by to aj bez drahej diety.

Nebola som spokojná. Bolo mi z tých práškov zle. A tretí deň som vracala takže úplne najhoršia dieťa akú som kedy držala.

Tovar dodaný v poriadku, no velmi nechutné produkty... Objednala som si kaše a polievky za 60 euro, no všetko skončí v koši. Nechutné, nejedlé....

Obchod ok, kuracia polievka glutamat, presolene, umele.

Reakcia obchodu KetoDiet.sk

Dobrý deň, je nám veľmi ľúto že vám zloženie a chuť zakúpeného výrobku nevyhovuje. Výrobok môžete zaslať späť a prípadne vyskúšať iný. Tím KetoDiet.

• rýchla dodávka

• jednotvárna strava

• Slaba infotmavie o chemii v produkte...produkt smrdi...

• rýchlosť dodania
    • nekvalitný tovar

S kvalitou tovaru som bola maximálne nespokojná, som sklamaná, reklama na každom kroku, ale kvalita žiadna.
    Nápoje mi vôbec nechutili, prevažovala výrazná chuť po chémii, aj vôňa.
    Tabletky sa nedali poriadne rozpustiť, príliš riedka konzistencia nápoja.
    Som sklamaná, neodporúčam.

• -
    • -

,,je dobré,že bol ponúkaný tovar na ochutnávku"
    -mne osobne tieto produkty nechutili
    -príchute vo forme tabletiek sa veľmi ťažko rozpúšťali

Dobrý den, Rebeca,

dlouhodobě se zaměřujeme na zlepšování chuťových vlastností, našich proteinových jídel i nápojů tak, aby byly příjemné pro co nejšiřší pole zákazníků. Mrzí mne, u vás jsme se do vkusu nestrefili. Nicméně velmi děkujeme za zpětnou vazbu a doufám, že si ke KetoDiet třeba do budoucna najdete cestu.

Srdečně

Janina Dvořáková