- Lepšia cena
- Rýchle vybavenie objednávky
Odborné poradenstvo pri výbere detskej autosedačky. Takisto ako aj príjemná komunikácia s predávajúcim.
Expresne dodanie, super vyber
Rychle doručenie od objednávky
- Veľký výber za super ceny
- Rychle dodanie a velky vyber
- Nemam žiadnu zlu skusenost
Rýchle doručenie na predajňu. Veľká spokojnosť. Je to darček pre malú slečnu a stihol prísť včas na narodeninovú oslavu
- Rýchle vybavenie a dorúčenie
Veľká spokojnosť,objednávka bola hneď spracovaná,továr dodaný do niekoľko dní,dobre zabalený,nepoškodený.
Tyzden od objednania a tovar este nebol ani odoslany.
Reakcia obchodu julivan.sk
Dobrý deň, ďakujeme ešte raz za Vašu recenziu aj tu. Vaše hodnotenie na našej stránke (skrátil som to, keďže viem, že ChatGPT to rád natiahne a treba ho vedieť používať trocha:
Rada by som sa podelila o svoju osobnú skúsenosť s týmto e-shopom. Objednávku som vytvorila v piatok 25. 4. 2025 a tovar mi bol vyexpedovaný až v utorok 6. 5. 2025, teda na 11ty kalendárnych deň. Doručený mi bol vo večerných hodinách v stredu 7. 5. 2025, takže reálne som si ho mohla vyzdvihnúť až vo štvrtok 8. 5. 2025 — 14 dní od vytvorenia objednávky. Predajca síce dodržal deklarovanú lehotu expedície a zásielku odoslal v 6ty pracovný deň (z možných 7), avšak v danom období pripadol aj štátny sviatok, jeden víkend a následne ďalší. Napriek týmto okolnostiam zvolil na odoslanie až predposledný možný deň, čím sa dodanie značne predĺžilo. Z tohto dôvodu hodnotím dodanie ako pomalšie, než som očakávala, najmä v porovnaní s recenziami, ktoré uvádzali "rýchle" až "veľmi rýchle" vybavenie.
Ako píšete, dodržali sme stanovené dodacie doby, dokonca sme tovar odoslali skôr. A teda Vaša recenzia je za mňa skôr pozitívna ako negatívna.
S pozdravom julivan.sk -
Oceňujem komunikáciu s e-shopom . Ďakujem za promptné dodanie .
Všetko prebehlo v poriadku, objednaný a zaplatený tovar nemali, ale pán pekne komunikuje a vratili mi peniaze.
rýchle doručenie,skvelý prístup k zákazníkovi
ústretoví, ochotní, veľmi dobrá komunikácia
- Komunikácia
- Ústretovosť
- Rychle dodanie
Všetko fajn až na to dlhšie dodanie, ale to bolo uvedené v poznámke pri tovare, že je skladom ale odosielajú do týždňa.
- Dobré ceny
- Rýchle vybavenie objednávky
- Milý personál
- Široký výber
- Zatiaľ žiadne
Široký sortiment, dobré ceny.
- Promptné vybavenie
- Spoľahlivý obchod
Mala som starší zľavový kupón,ktorý už nefungoval. Bez problémov a s veľkou ochotou mi poskytli nový kupón,ktorý som hneď využila. V dnešnej dobe je málo takýchto obchodov,ktoré by danú problematiku riešili.
- rýchla komunikacia rychle dodanie