- Skvela komunikácia s obchodom
- Rýchle vybavenie objednávky
Komunikácia s obchodom výborná. Rýchle vybavenie objednávky, možnosť vyzdvihnutia priamo na mieste . Veľmi odporúčam :)
- Ochota
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia s klientom
- Široký výber
Super rýchle dodanie objednaného tovaru, skvelá kvalita výrobku:)
- Poradili mi na 1*
Všetko super, najlepšie ceny
- Rýchlosť, férovosť
Objednavku som potrebovala stornovat, rychle vybavenie, velmi prijemna komunikacia cez email aj telefonicky, peniaze mi boli v poriadku vratene spat na ucet
veľmi príjemná a rýchla profesionálna komunikácia.
Rýchle dodanie, spokojnosť. -
Veľmi rýchle doručenie zásielky, došla v poriadku, kvalitná. Musela som reklamovať (objednala som inú veľkosť ),vrátenie peňazí späť za týždeň, bez zdĺhavých patálií. Odporúčam obchod,budem objednávať aj naďalej
Dodanie topánok trochu meškalo načo ma však pani vopred upozornila takže nebol žiadny problém. Topánky, ktoré som si vybrala však neboli skladom no bola mi ponúknutá i a farba alebo vrátenie peňazí. Jednanie zo strany obchodu bolo super takisto aj komunikácia.
Maximálna spokojnosť, chystám sa nakúpiť opäť
Objednávala som z tejto stránky už viackrát, a vždy mi tovar prišiel do pár dní a pekne zabalený. Oceňujem aj šírku sortimentu a produkty, ktoré ponúkajú. Určite som tu nenakupovala naposledy. :)
- Rychlost
- Komunikacia
Mozem len odporucat! Co sa tyka potrieb pre maleho vsetko najdeme tu
- Rýchlosť
S obchodom máme zatiaľ krátkodobú skúsenosť, ale veľmi dobrú. Objednali sme troje detksé topánky v auguste 2024, mali najlepšiu cenu. Tovar prišiel rýchlo, do pár dní, pekne zabalený. Za nás spokojnosť.
Príjemný personál, tovar som mala pripravený skôr ako bolo písané. Veľký výber, ochota, príjemné prostredie. Určite budem nakupovať znovu
- Veľmi rýchle dodanie tovaru, skvelá komunikácia. Topánky krásne :)
- Kvalitné výrobky
- Dobrá komunikácia
Tovar bol doručený veľmi rýchlo, čo je veľké plus.
Objednaný tovar nebol doručený ani po týždni. Niekoľko krát som sa im snažil dovolať, ale nikto mi neberie telefón.
NEODPORÚČAM!!!