Fľaša mi nedorazila do 2 týždňov a pri kontaktovaní obchodu mi ani
    nevzali telefon.

Objednaný tovar nebol doručený ani po týždni. Niekoľko krát som sa im snažil dovolať, ale nikto mi neberie telefón.
    NEODPORÚČAM!!!

• Jedna jediná detská fľaška, ktorú som tu objednala. Že: ,, skladom-odosielame ihneď, môžeme doručiť do 9.9.2024”, no, ja som si to ani nedala doručiť domov, ale priamo u nich na predajni som dala vyzdvihnutie, že to budem mať ešte skôr. Platba bola dopredu kartou. Prešlo 7 dní a objednávku na svojej predajni stále “chystajú”.

• Nekorektné jednanie.Bez komunikácie,až po zrušení objednávky sa ohlásili.

Reakcia obchodu julivan.sk

Produkt, ktorý ste si objednali v nedeľu 4.8. mal dodanie 5 pracovných dní. Vy ste 7.8. zavolali, čo sme nezdvihli dôvodu, že obsluhujeme aj zákazníkov na predajni. Následne ste napísali email, že si želáte objednávku vystornovať, čo sme Vám vystornovali. A taktiež sme vám aj volali, ešte pred vystornovaním z našej strany.

Žiaľ, ak je pri tovare pri ktorom je 5 pracovných dní dodanie, a vy to v 3tí deň vystornujete, nemyslím že sa jedná o nekorektné jednanie z našej strany.

S pozdravom julivan.sk

Objednala som tovar vo farbach, ktore sa mi ani nepacili, aby som vybrala produkty skladom s dodanim do 3 dni. Ubehol druhy tyzden a objednavka sa vraj chysta.

Objednavku teda rusim.. vdaka za strateny cas na vasom e-shope.

Reakcia obchodu julivan.sk

máte pravdu, objednávka sa vybavovala dlhšie ako býva zvykom. Ďakujem Vám, že sme sa nakoniec dohodli na výmene produktu a objednávku doručili.

• Objednaný tovar bol poškodený

Reakcia obchodu julivan.sk

v prípade ak Vám príde poškodený tovar, stačí nás kontaktovať a my Vám tovar vymeníme, kde Vám zašleme nový a zoberieme starý.

S pozdravom julivan.sk

Prosím vás, prečo mi tovar ešte nedorazil?
    Už mám fakturu aj hodnotenie...

Reakcia obchodu julivan.sk

ďakujeme za recenziu. Som rád, že sa nám všetko podarilo vyriešiť a svoj tovar ste obdržali.

S pozdravom, julivan.sk

Neviem co je z objednávkou ale platba prebehla a ešte mi objednávka nedorazila a komunikácia z obchodom na bode mrazu

Reakcia obchodu julivan.sk

Mrzí ma to, žiaľ vy ste nevedeli ani číslo objednávky, a ani email z ktorého ste to objednali pôvodne. Keďže sme to s Vami riešili. Taktiež čo sa týka komunikácie, áno ak napíšete po sebe 4 emaily nedá sa Vám nonstop odpovedať, keďže ste naozaj nevedeli číslo objednávky a meno s ktorého ste nám písali sa nijako nezhodovalo s menom na objednávke. Vtedy je naozaj ťažké vyriešiť daný problém obratom.

S pozdravom julivan.sk

Dňa 16.05.2024 som si objednala tovar, ktorý mi nebol dodaný. Na SMS, ani e-mail, nereagujú.

• Tovar nebol doruceny ,uz je 7 oracovnych dni

Ešte ani neprišiel mail že tovar odosielaju a už Heuréka chce hodnotenie. Trošku zle nastavené
    Takže obchod ako taký ohodnotiť neviem a ani nemôžem ale snažím sa veriť že čoskoro mail o odoslaní tovaru príde keďže sa to blíži k štyrom pracovným dňom od prijatia objednávky. Aj keď na základe iných recenzií sa toho dosť obávam. A to je škoda lebo výber je naozaj dobrý.

• Žiadna komunikácia

Objednávka prijatá 15.12.2023 , telefón nedvíhali,... 8.1.2024 prišiel mail že objednávku rušia....takže za mňa prvý a posledný krát.....

Dlhé čakanie na tovar už týždeň a tovar stále nemám.. zaplatené bolo vopred

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Tovar mi stále nebol doručený aj keď je to už týždeň. Na stránke mali napísané dodanie do 3 dní. Na mail neodpisujú a nedvihajú ani telefón.

• Rýchle dodanie
    • Tovar mi neprišiel zabalený (bol len v originál krabici, žiadne balenie aby sa predišlo poškodeniu počas doručovania)
    • Poškodený obal krabice
    • Drahá cena poštovného pri posielaní naspäť

Reakcia obchodu julivan.sk

Ďakujeme za vašu reakciu.

Máte pravdu, tovar sme poslali v originál krabici bez dodatočných obalov, čo sa už nestane. Tovar sme začali dodatočne baliť do ochrannej fólie, presne ako vy, keď ste nám to poslali naspäť. :)

Čo sa týka poštovného pri poslaní nazad, to vždy závisí už do Vás akú spoločnosť si vyberiete.

ChildHood.sk

• Objednávka 4.1.24 a tovar po dvoch týždňoch zatiaľ neprišiel, nikto neberie tel a nereaguje na email. Objednávka zaplatená

Reakcia obchodu julivan.sk

ďakujem za vašu reakciu. Máte pravdu, chvíľku nám trvalo kým sa nám podarilo spojiť. A taktiež aj meškáme s doručením produktu už naozaj veľmi dlho. Na náprave pracujeme aby ste tovar mali ešte v tomto týždni.

ChildHood.sk

• Tovar nedorazil a to som ho objednala takmer pred mesiacom. Dodnes sa mi neozvali čo je s mojou objednávkou.

Reakcia obchodu julivan.sk

Ďakujeme za Vašu reakciu.

Vami objednaný tovar z 11.12. sme Vám nedoručovali, keďže na stránke bolo uvedené, že všetky tovary objednané od 10.12. budú doručované až po novom roku, aby sme predišli tomu, že nedoručíme balíky do Vianoc. Chápeme, že ste možno túto informáciu prehliadli. Aj preto sme sa do budúcna poučili a budeme oznámenia o doručení uvádzať viackrát v procese objednania.

• Kvalitný tovar, dobre ceny

Dlhé doručenie,

Reakcia obchodu julivan.sk

Ďakujeme za Vašu reakciu.

Pri objednanom tovare v danom čase bolo doručenie do 10tich pracovných dní. Vieme, že to je dlhá doba, ale medzi sviatkami sme nepracovali. Tak sme radšej dali dlhšiu dobu dodania, čo si mnohí zákazníci nevšimli. A aj vďaka Vám vieme kde sme urobili chybu pri komunikácii dodacej doby a môžeme sa zlepšovať.

Ďakujeme, že nás posúvate vpred.

ChildHood.sk

Doba dodanie do 3-4 pracovných dní… prišiel balík až na 6 deň s tím,že som tam volala… Veľké sklamanie.. po príchode objednávka nebola zabalená ako nechapem…. Bol iba prepeleny s adresou ako hallo to kde sme ? Ďakujem za takúto skúsenosť

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za oneskorené doručenie a neadekvátne zabalený balík. Zobrali sme si Vaše pripomienky k srdcu a pridávame ochranné materiály, aby sme zlepšili kvalitu doručenia. Ďakujeme za trpezlivosť a dôveru.