• cena

tlaciaren bola dorucena - krabica bola otvorena, ale tlaciaren bola zabalena vo folii, cize uplne nova. jedna vec ma trochu sklamala a to, ze farebna napln nemala cervenu farbu, pritom bola kazeta zabalena od vyroby. nevadi, kupil som novu a vestko funguje

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme Vám za hodnotenie a spätnú väzbu. Sme radi, že tlačiareň dorazila v poriadku a že všetko funguje správne. Ospravedlňujeme sa za nepohodlie spôsobené farebnou náplňou, a oceňujeme, že ste si problém vyriešili zakúpením novej náplne.
    Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a budeme sa snažiť, aby sa podobné situácie neopakovali.

Ďakujeme za odporúčanie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Kristína Blašková

Tovar som obdržal v krátkej dobe zatiaľ ho testujem som spokojný budem odporúčať stránku aj svojím známym

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že ste so svojím nákupom spokojný a že hodnotíte doručenie tovaru rýchlym spôsobom. Veríme, že produkt spĺňa Vaše očakávania a že ho budete s radosťou používať. Budeme radi, ak našu stránku odporučíte aj svojim známym.

Ďakujeme za dôveru a prajeme Vám príjemný deň!

Kristína Blašková

+ mašinka funguje , takže v pohode
    _ v balení chýbala flaška frescovapor 200ml a mohol by byť podrobnejší návod na použitie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chceli by sme Vás informovať, že ste si objednali zánovný kus, čo znamená, že ide o tovar, ktorý bol krátkodobo použitý, a preto nemusí obsahovať všetko príslušenstvo, ako by to bolo pri novom tovare. V prípade, že Vám chýba konkrétny doplnok, ako je flaška Frescovapor 200 ml, prosíme Vás o kontaktovanie našej zákazníckej podpory, kde Vám radi pomôžeme nájsť vhodné riešenie.

Ďakujeme za pochopenie a ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

• Zatial všetko ok.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod.

Kristína Blašková

Zatiaľ je všetko ako má byť, prišlo mi to, čo som objednal a prišlo to rýchlo. :-)

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym doručením a že ste obdržali presne to, čo ste si objednali. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili vaše očakávania.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod.

Kristína Blašková

Rýchle vybavenie objednávky,super cena.

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a naším prístupom. Tešíme sa na ďalšie objednávky .

Kristína Blašková

Rýchle dodanie, dobre zabalené, tovar dodaný podľa popisu. Maximálna spokojnosť, predajcu môžem len odporúčať.

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za kladné hodnocení.
    velice si vašeho nákupu vážíme.

Děkujeme
    S pozdravem
    Michaela Raková

Rýchle dodanie cez kuriéra. Cena/vykon.

Kristína Blašková

Objednávka prišla naozaj rýchlo. Veľká spokojnosť

Kristína Blašková

Cena, komunikácia, doručenie všetko bolo v poriadku. Ďakujem.

• Nízka cena,rýchlosť dodania

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojní s nízkou cenou a rýchlosťou dodania. Vážime si, že ste si vybrali náš obchod a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Výborné

Kristína Blašková

• Veľmi rýchle a profesionálny prístup

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a profesionálnym prístupom. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a prajeme Vám príjemný deň.

• Rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním tovaru. Snažíme sa vždy zabezpečiť čo najefektívnejší proces doručenia a Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Kristína Blašková

• dodali objednané za dobrú cenu

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní s cenou a dodaním objednávky. Vaše hodnotenie je pre nás veľmi cenné, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.

Kristína Blašková

• Za malo peňazí veľa muziky
    • X

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a s produktom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme vám mohli poskytnúť kvalitný tovar za výhodnú cenu.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Kristína Blašková

• Tovar prišiel skôr ako som očakával

Tovar prišiel skôr, sledovanie zásielky bolo presné a dostával som pravidelné informácie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s naším servisom a že tovar dorazil včas. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a teší nás, že ste mali pozitívnu skúsenosť s naším sledovaním zásielky.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a prajeme vám príjemný deň.

+ veľký výber tovaru
    + ochotný a odborný personál

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste s našimi službami spokojní a že vám doručenie prebehlo bez problémov. Vaša spokojnosť s naším výberom a personálom nás veľmi teší.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

ok

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za hodnotenie a skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že ste s tovarom aj s jeho dodaním spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať.

• Cena

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní s cenou. Zároveň sa ospravedlňujeme, ak iné aspekty nákupu neboli podľa Vašich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto budeme vďační za akékoľvek ďalšie podnety, ktoré nám pomôžu zlepšiť naše služby.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme Vám príjemný deň.