Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s dodacou lehotou.

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania.

Kristína Blašková

• rýchle vybavenie objednávky, tovar plne funkčný - spokojnosť.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s dodacou lehotou a s funkčnosťou tovaru.

• podrobný pravdivý popis
    • rýchle doručenie

prvá skúsenosť a veľmi dobrá

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym doručením a podrobným popisom tovaru.

Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a teší nás, že Vaša prvá skúsenosť s naším obchodom bola veľmi dobrá.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Kristína Blašková

Absolútna neprofesionalita, objednal som kávovar s platbou vopred, prišlo potvrdenie aby som tovar uhradil čo som ihneď aj spravil, po cca 3 dňoch som volal či platba prišla v poriadku, povedali, že platbu nevedia dohladat, poslal som potvrdenie o platbe, po nejakom čase teda prišlo, že konečne platbu spárovali. Znova sa niekolko dní nič nedialo, tak som zavolal a bolo mi oznámené, že vlastne tovar neni na sklade, ponúkli mi náhradu ale drahšiu a chceli teda znova doplatiť rozdiel vopred, povedali, že podklady k platbe ihneď pošlú, po dvoch dňoch znava čakania na údaje som objednávku zrušil, povedali, že podľa zákona mi vrátia moje peniaze do 14 dní, tak čakám, nikdy viac !

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Radi by sme uviedli na pravú mieru priebeh Vašej objednávky:

Dňa 7. septembra 2024 sme obdržali Vašu objednávku. Po niekoľkých dňoch sme zaznamenali problém pri evidovaní platby, čo sme Vám oznámili. Ihneď po obdržaní potvrdenia o platbe, ktoré ste nám zaslali, sme predali informácie na účtovné oddelenie.

Bohužiaľ, z nášho skladu sme dostali informáciu o chybnom naskladnení tovaru, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. Následne sme Vám ponúkli alternatívny tovar. Na druhý deň na to ste požiadali o stornovanie objednávky, čo sme bezodkladne spracovali.

Podľa zákona sme Vám vrátili peniaze do 14 dní od stornovania objednávky.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za všetky vzniknuté komplikácie a ďakujeme za pochopenie. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať naše služby.

• Korektnosť

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si velice vážíme.

Kateřina Prajková

• Dobrý tovar za veľmi výhodnú cenu a milá komunikácia.

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme Vám za 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si velice vážíme.
    Těší nás Vaše spokojenost s cenou i komunikací a těšíme se na další nákup.

Kateřina Prajková

• Dobre sa nakupuje som z nákupom spokojná?

• Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám veľmi pekne za Vaše hodnotenie a skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli so službami spokojní. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Kristína Blašková

• Bolo to ozaj rychle dodanie

Kristína Blašková

• Rýchle doručenie ďakujem.

Reakcia obchodu iprice.sk

Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a těšíme se na další nákup.

Kateřina Prajková

• Bol a aj som spokojný. Zásielka prišla promptne a v kvalite v ktorej som veľmi spokojný.

Reakcia obchodu iprice.sk

Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a těšíme se na další nákup.

• Dobrý obchod.

Reakcia obchodu iprice.sk

za takového udělené hodnocení s doporučujícím komentářem Vám děkujeme.

S pozdravem
    Petr Juránek

Sokojnosť , OK !!!

Reakcia obchodu iprice.sk

Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když i pro příští nákup zvolíte náš eshop.

• Ok

• Rýchla doprava
    • Tovar som kúpil v stave rozbalený za pomerne nižšiu cenu a bol v stave ako nový

Som nadmieru spokojný s rýchlosťou dodania a tovarom

Reakcia obchodu iprice.sk

Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení i cenou a těšíme se na další nákup.

• Dobré ceny
    • Výhodné

Je to super, nevadí mi ani jeden dva škrabance. Tovar je ako nový a stojí pritom oveľa menej.

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme Vám za udělené hodnocení s doporučujícím vysvětlujícím komentářem.

S pozdravem
    Petr Juránek

• Skusenost velmi dobra, v pripade nezrovnalosti hned vyriesene bez problemov…

• Dobré ceny
    • žiadna

Super komunikácia, rýchle dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vašu vynikajúcu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi cenami, komunikáciou a rýchlym dodaním.

Ďakujeme, že ste si vybrali našu spoločnosť.

• Super som spokojná

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s naším tovarom a dodacou lehotou.

Kristína Blašková

ziadny problem s dodavkou ani tovarom som nemal

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste mali dobré skúsenosti s našou dodávkou a tovarom.