Ja som vždy veľmi spokojná.Tovar mávajú skladom,ak nie priamo na predajni v BB,tak do 2 dní ho vedia presunúť z druhej predajne.Vyhovuje mi možnosť vyzdvihnutia na predajni bez poplatku.
Milý a ochotný personál je bonus. -
- ochota predavacov
- Vyborna komunikacia, rychle vybavenie objednavky
Vyborna komunikacia, rychle vybavenie objednavky
- Dobré ceny
- Rychla doorava
- Veľký vyber
- Blízko MHD
- všetko bez problémov
- Prehlad a znalosti zamestnancov obchodu
- Obrovska ochota vzdy poradit
- Asi najvacsia ponuka hier na Slovensku
Veľmi ochotný a milý personál aj perfektne vedia poradiť a odporučiť tovar.
Max spokojnosť. -
Rýchle dodanie
- Rychlost, ponuka hier
- Rýchle dodanie. Tovar zodpovedá pozadovanemu
- velky vyber hraciek
- rychle vybavenie objednavky
- ochotny personal
overeny obchod, mily pristup, vsetko za 1.
V obchode sme najprv boli osobne a krásne nám poradili, takže určite odporúčam.
- Veľa hier majú skladom
- Pri osobnom prevzatí máte hru prakticky ihneď po objednaní
Objednaný tovar ako predobjednávka - doteraz nie je k dispozícii aj keď iné shopy ho už aj vypredali. Nulová komunikácia.
Reakcia obchodu ihrysko.sk
mrzí ma táto vaša skúsenosť. Produkt, ktorý ste si objednali, sme aj my (tak ako píšete o iných shopoch) pri prvom dodaní už vypredali. V podstate ihneď ako sa zjavil. Ale umožnili sme ďalšie predobjednávky, na druhé dodanie, kam spadá aj vaša objednávka (teda, viaceré vaše objednávky). Akurát sme boli (a aj sme) v informačnom vákuu od dodávateľov. Nevieme nielen kedy dostaneme tieto boxy, ale ani koľko, iba nám bolo oznámené, že budú objednávky významne krátené. Nevieme teda dokonca ani povedať, koľkým zákazníkom budeme vedieť vyjsť v ústrety.
Pár dní sme sa snažili tieto informácie získať, preto sme sa neozývali (ak si pozriete naše hodnotenia, naozaj sa snažíme dobre postarať o zákazníkov a aj s nimi komunikovať). Medzitým išiel email s vyššie spomenutou neistotou všetkým, ktorí si box u nás objednali.
Snáď sa spolu s vami boxov dočkáme čoskoro. Ak si teda ešte prajete naše služby.
Za iHRYsko
Peter -
- široký výber hier a dobré ceny
- rýchle vybavenie a príjemný personál
Ihrysko jednoducho máme radi, neviem či my ihryskáčom už nelezieme na nervy, keďže sa tam objavujeme už temer pravideľne. Máme to tam skutočne veľmi radí.
- extrémne rýchle dodanie
- cenovo veľmi výhodné
- na balíku bola lepiaca páska s logom obchodu, takže ak nechcete, aby vaše okolie hneď vedelo, kde ste nakupovali, požiadajte ich, aby tú pásku nahradili klasickou
- Velmi prijemny a ochotny personal
- S obchodom som uz dlhodobo velmi spokojna, dokonca mi pani volala, ze mam jedno rozsirenie z hry v starej verzii, ze ci mi to moze vymenit , aby sme mali vsetky rovnake, velmi si vazim taky pristup a dakujem. Urcite si budem objednavat aj nadalej.