- Ponukaju tovar ktory nemaju.
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ihneď po objednávke sme Vás informovali, že Vami objednaný produkt nie je skladom a dorazí približne o 28 dní. Na túto informáciu sme nedostali odpoveď.
Veríme, že v budúcnosti opäť navštívite náš e-shop a budete spokojný na 100%.
Tím IBO.sk -
Neponúkajte tovar, ktorým nedisponujete!
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ihneď po objednávke sme Vás informovali, že Vami objednaný produkt nie je skladom a spýtali sa, či si prajete počkať. Na túto správu sme, žiaľ, nedostali odpoveď.
Veríme, že v budúcnosti opäť navštívite náš e-shop a budete s nami spokojný na 100%.
Tím IBO.sk -
Nie je to prva moja objednávka ktorá ešte po týždni nedorazila.
- nejasna komunikacia
lepsi proklientsky pristup by nezaskodil
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s našou komunikáciou a že náš prístup nesplnil Vaše očakávania.
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a veríme, že v budúcnosti budeme môcť splniť všetky Vaše očakávania.
S pozdravom,
Tím IBO.sk -
- Obchod ponuka tovar, ktory realne nema. Zavadza zakaznikov.
- Asi piaty krát sa mi stalo, že čo som objednal, nemali na sklade (hoci bolo uvádzané,že majú)
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili. Mrzí nás, že sa opakovane stretávate s problémom dostupnosti tovaru.
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a veríme, že nám dáte príležitosť napraviť to.
S pozdravom,
Už 8 dní a ticho. Túto skúsenosť nemám s ibo prvýkrát
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za oneskorenie pri spracovaní Vašej objednávky. Veľmi nás mrzí, že ste mali negatívnu skúsenosť s našim e-shopom.
- nesplnený 1 deň dodania
Vážený zákazník,
mrzí nás vaša nespokojnosť napriek tomu, že sme vyvinuli všetko úsilie aby Vám bol tovar doručený.
Niekedy však nevieme ovplyvniť rýchle naskladnenie od dodávateľa ktorý žiaľ v tomto prípade nemal tovar na sklade.
Tím IBO.sk -
Pred týždňom som vytvoril objednávku na ktorú mi dodnes nebolo odpovedané. Po telefonickom dohovore som zistil že tovar nieje skladom, hoci na stránke je uvedené, že je dostupný. Pán mi sľúbil zistiť kedy by mohol byť, ale žiaľ som sa nedozvedel nič. Verím že je to zapríčinené množstvom zákazníkov a objednávok a teda že sa raz tovaru za 300e dočkám a nemusím ho objednávať inde
Reakcia obchodu IBO.sk
Vážený zákazník, mrzí nás Vaša nespokojnosť napriek tomu, že sme Vás ihneď informovali že vami objednaný produkt je momentálne vypredaný.
Na otázku či si prajete počkať na naskladnenie alebo vám zašleme zvyšok objednávky ste žiaľ nereagovali.
Tím IBO.sk -
Najhorší internetový obchod s akým som sa doteraz stretol. Už pri druhej objednávke som dostal oznámenie o jej zaregistrovaní a ďalej ... "ticho". Tovar som nedostal. Zato pravidelne otravujú s reklamami.
Tím IBO.sk -
Písali že tovar skladom,zaplatil som do predu,žiadna komunikácia bol som tam a že tovar nemajú...nikdy viac ibo čiže som bez vianočného darčeka pre syna lebo do vianoc už nestíham.dakuje
Tím IBO.sk -
- Objenal som tovar z platbou do predu. Čakal som mesiac ale tovar nedorazil. Tak som to zrušil.Ale pri objednávke bolo že tovar na sklade.
- Není spoľahlivosť!
- Na stránke obchodu je napísane "odosielame ihneď " prešiel týždeň a nič
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť, o nedostupnosti tovaru sme Vás informovali v deň, keď ste si objednávku vytvorili s možnosťou evidovania objednávky.
Tím IBO.sk -
- Ponúkate tovar že je skladom a on nie je.
Tím IBO.sk -
Iki šiol pardavėjas nepateikė išankstinės sąskaitos. Be to, laišku tik parašė, kad už siuntimą nuplėš lygiai 35€, kai tuo tarpu iš Vokietijos neseniai atsisiunčiau analogiškų gabaritų ir svorio prekę už siuntimą 19,99€
- všetko majú skladom a keď si objednám nič nie je dostupné
Veríme, že v budúcnosti budete s nákupom 100%-ne spokojný.
Veríme, že v budúcnosti budete s nákupom spokojný.
Tím IBO.sk -
Nebol som spokojný s produktom vyzeral ako používaný nie ako novy produkt zabalený do letaku Ibo.polovklnik doskriabany a ešte aj špinavý zapraseny hrôza objednával som si u vás aj vabnicku na srnaca došla v poriadku funguje jeden mali detail ked to predavate aspoň si dajte námahu aby ste tých 15 riadkov návodu preložili do Slovenčiny neposlali ste mi ho v Maďarčine
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Používané antény nedržíme skladom, všetky kusy sú nové. Tovar mohol prísť už taký od dodávateľa. Za vzniknutú situáciu sme sa Vám ospravedlnili a ponúkli Vám možnosť zaslania nového skontrolovaného produktu. Túto možnosť ste zamietli.
Veríme, že v budúcnosti budete s nákupom spokojný.
nákup posledný krát
Vážený zákazník,
mrzí nás vaša nespokojnosť napriek tomu že sme vám ihneď po objednávke napísali že vami objednaný vybíjací náboj je momentálne vypredaný či si prajete zaslať zvyšok na čo ste žiaľ nereagovali.
Neevidujeme pochybenie na našej strane preto nerozumieme vašej recenzií.
Veríme, že že v budúcnosti znova navštívite náš e-shop a budete už na 100% spokojný.
Tím IBO.sk -
Tovar mali mať skladom. Po dvoch dňoch mi oznámili že ho nemajú. Objednávku som zrušil.
- pekná web stránka