Z troch objednaných veci ktoré som zaplatil dobierkou mi nedodali skladací nôž na karte , textilná PORT€URO peňaženka dámska čierna mi prišla poškodená, nedá sa zavrieť , a budem ju posielať späť.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Dobrý večer, o Vašom probléme ste nás neinformovali a dozvedáme sa o ňom cez Vašu recenziu . Pokiaľ chýbal v zásielke tovar alebo bol poškodeny vadný, takúto vec riešime pre zákazníka pokiaľ je to možné obratom výmennou zásielkou bez toho aby ste museli niečo posielať a mali ďalšie náklady k nákupu. Pre riešenie je však nutné nás kontaktovať aby sme vedeli vzniknutú situáciu riešiť.

tovar nekvalitný

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Dobrý deň, pokiaľ Vám tovar nevyhovuje alebo je vadný treba nás kontaktovať pre výmenu alebo vrátenie. Bohužiaľ pokiaľ tak neurobíte nevieme vykonať nápravu. Na masážne drevené valčeky sme zatiaľ takúto reakciu neobdržali.

Tovar nefunguje

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Vami objednaný tovar ste obdržali o 4 dni skôr ako bolo pri tovare uvedené . Pokiaľ niečo nefunguje treba nás kontaktovať, k dispozicii máte niekoľko spôsobov možnosti kontaktu, ani jeden ste nevyužilli. Pokiaľ je tovar vadný od výroby reklamácia je riešená tak, že Vám nevznikajú žiadne ďalšie náklady na poštovné ani žiadne iné.- Len nás treba kontaktovať.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Tovar neni taky ako na fotkach!!!

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. V e-shope sú použité fotografie produktov priamo od výrobcov alebo nami zhotovené fotografie. Nemáme vedomosť o Vami opísanom probléme pri produkte , ktorý je v predaji cez 5 rokov a žiadnu podobnú reakciu na jeho foto sme nezaznamenali. Budeme Vám vďačný keď nám problém priblížite v emailovej správe. 14-dňová lehota pre vrátenie Vám tovar umožňuje vrátiť. Ďakujeme - Pre rýchlejšie dodanie tovaru odporúčame - dopravu kuriérskou službou s platbou na dobierku.

zatiaľ som objednaný tovar neobdržala,veľmi dlhá dodacia lehota,

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Každý jeden tovar v e-shope má špecifikovanú dostupnosť - ihneď pod tlačítkom "DO KOŠÍKA". Vaša objednávka obsahuje tovar kde je dostupnosť uvedená 20 dní , o tejto predĺženej dodacej lehote sme Vás dodatočne informovali do 2 hod po prijatí objednávky - od prijatia objednávky ubehlo 11-dní . Akým spôsobom Vás ešte máme informovať o dodacej lehote ? Ďakujeme za rozumné prípadné pripomienky.

tovar mi do dnešného dňa nebol doručený, ako najväčšiemu nepriateľovi by som nedoporučila nákup v tomto internetovom obchode. Ak by sa dal použiť smajlík ktorý plače, tak ten by chudák horko zaplakal.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Podľa hesla: "Kto nič nerobí, nič nepokazí" sa Vašu objednávku v dôsledku chyby na strane dodávateľa nepodarilo zrealizovať.
    ​Ospravedlňujeme sa, urobíme všetko preto, aby sa to v budúcnosti neopakovalo.

• Nenormálne dlhá dodacia lehota

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Mrzí nás to ale v mesiaci marec ako sme písali a informovali cez email sme mali výpadok expedície nábytkového tovaru pracujeme na náprave a vylepšení dodacích lehôt tohoto sortimentu.

• Nedodrzanie dodacej lehoty.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie . V mesiaci marec máme omeškanú dodávku nábytkového tovaru z technických dôvodov, čo nás mrzí a za čo sa ospravedlňujeme. O vzniknutej situácii sme informovali zákazníkov prostredníctvom emailových správ. V mesiaci apríl bude expedícia prebiehať už podľa uvedených informácií na stránkach.

• obchod ako taký je v poriadku, len ponuka tovaru a efekt tovaru nesplnil kritéria

Čo sa týka náplastí je to na zákazníkovi, mne sa neosvedčili

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Na Vami zakúpený tovar sme zatiaľ nemali negatívnu odozvu a nevieme reagovať na jeho efekt ktorý môže byť každého užívateľa iný .

• Zo začiatku fajn,neskôr vôbec nekomunikovali ohľadom výmeny tovaru.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Ako sme Vás informovali a ako ste aj súhlasili tovar Vám bude zamenený po obdržaní novej zásielky tovaru od dodávateľa na sklad . Je nám ľúto, že sa prepravnej službe podarilo napriek riadne označenej a zabalenej zásielke / krehká/ tovar zásielku poškodiť. Tovar bude vymenený výmenným balíkom ihneď ako bude skladom.

• Neboli tam magnety ako na obrázku.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Pokiaľ je problém s tovarom treba ho reklamovať, pokiaľ je reklamácia opodstatnená jej vybavenie pre Vás nepredstavuje žiadne finančné výdaje na viac. Postačuje vyplniť jeden elektronický formulár . Odkaz na formulár nájdete v spodnej časti emailov, ktoré ste od nás obdržali . Prosíme Vás o jeho vyplnenie a zaslanie a problém určite vyriešime k Vašej spokojnosti.

• nekvalitny tovar, hned sa vyrobok praskol

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

ďakujeme za hodnotenie. Vami zakúpený produkt máme zaradený v ponuke 18 mesiacov s počtom 800 predaných kusov. Ste druhým zákazníkom ktorý nahlásil nejaký problém a o probléme ste nás neinformovali žiadnou inou formou iba týmto hodnotením . Do ponuky sa snažíme zaraďovať kvalitné tovary , čo však neznamená že aj pri kvalitnom producentovi sa nemôže stať že ním vyrobený kus môže mať výrobnú vadu, ktorá sa dá zistiť len pri použití produktu. Pre vybavenie prosíme podajte reklamáciu.

• Tovar v slabej kvalite
    • Bazárový tovar

Nič nekupovať
    Zbytočne vyhodené peniaze a čas

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Tovar máte možnosť vrátiť v 14-dňovej lehote / neurobili ste tak / , bazárový tovar nemáme v ponuke, keby bol v ponuke je tak označený.

• -už nič
    • -zatiaľ dodacia doba-

-zhodnotím až po dodaní tovaru

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za hodnotenie a postrehy. Pri tovare aj v emailových správach je uvedená dodacia lehota Vami objednaného tovaru , nerozumieme Vašemu hodnoteniu , nakoľko uvedená dodacia lehota ešte neskončila a ani pri objednávke ste nemali uvedenú žiadnu požiadavku o inom termíne dodania. :(

• nekvalitny tovar

radsej nijako,tovar sice prisiel ale je dost nekvalitny ,polovica veci nefunguje tak ako by mala.rucnou zvarackou by som balik cipsov zatvaral tak pol hodinu,ochranne sietky na potraviny su ako zly sen,zakazdym tycky vypadnu tak ich treba davat na miesto,okrem toho cca 0,5cm fuga na spodku cez ktoru pohodlne prejde aj osa.vysavac po prvom pouziti sa rozpadla hadica...drziak na volant je asi pre jadrovych fyzikov kedze sa nepodarilo ho namontovat 5 ludom..

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
    Zváračka - určená pre zváranie mikroténových a plastových potravinových sáčkov Sieťky na potraviny - v spodnej časti je krajka ktorú treba rozvinúť smerom von zo sieťky Vysavač - hadica je na závit po jej riadnom osadení k vypadnutiu nedôjde Držiak na volant - predali sme ich viac ako 500 kusov a problém s montážou sme nezaznamenali / niektorý zákazníci ho kupovali opakovane /

Pokiaľ je s tovarom problém , prosíme kontaktujte nás . Do dnes ste tak neurobili ani emailom ani telefonicky.

• Rýchle dodanie
    • Nekvalitný tovar

Tovar bol doručený rýchlo a v poriadku, no po dvoch dňoch používania sa pokazil.

Reakcia obchodu HYPERNAKUP

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Rolety do auta predávame viac ako 5 rokov od toho istého výrobcu. Ste prvý zákazník, ktorý nám oznámil problém s tovarom. Pokiaľ je tovar vadný treba nás kontanktovať pre reklamáciu. Doposiaľ sa tak nestalo.