Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu nízkeho percentuálneho hodnotenia

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Neochota zo strany obchodu neodpovedaju na maily

obchod tovar neposlal, neodpoveda na maily, vyhnite sa mu

Tovar som si objednala a do dnešného dna mi nebol,doručený.

• žiadna komunikácia nedá sa spojiť s obchodom neviem si predstaviť prípadnú reklamáciu. Jednoznačne neodporúčam nakupovať!
  • 10 %

• ziadna

Bohuzial v tomto obchode som spravila najprv objednavku a az po zaplateni balika som si precitala recenzie na podivne praktiky tohoto eshopu a aj zvlastneho pana Romana Michalika, ktory je uvedeny v kolonke kontakty. Pokial by som si recenzie precitala skor, tak URCITE by som cez tuto stránku NIKDY NENAKUPOVALA!!! Presne sa potvrdilo to, co tu popisuju ti, kt mali problemy s ich nulovou komunikaciou... Mozem len potvrdiť, ze komunikacia tohoto eshopu so zákazníkom je absolutne ziadna! Tovar “nastastie” neprisiel cely, ako som si objednala. Samozrejme, info o tom, ze posielaju neuplnu objednavku absolutne ziadne. To, ze som si objednala ine velkosti bolo podchytene aj v detaile objednavky(papier vlozeny pri tovare, tak sa pytam, ako asi prebehla kontrola odoslaneho tovaru?!), ako mi skutocne zaslali. Napríklad: mala som objednane 2ks ruzova mikina vo velkosti M, fyzicky som skutocne obdrzala dve ruzove mikiny, ale 1ks vo vel S a 1ks vo vel L(tu som darovala) a k ostatnym veciam a kvalite doručeneho tovaru sa vyjadrovat nebudem. Takze zvysny obdržaný tovar (nepoužity, originál zabalený presne podľa pokynov tejto stránky) v sume 47,6€ som zabalila a dna 13.5.19 doporucene zaslala -smer Detva (na adresu uvedenú v kontaktoch). Doporučene som to zasielala z dovodu odsledovania zasielky. A zaver z toho vsetkeho je taky, ze adresat (už vyssie spomínaný zvlastny to človek Roman Michálik-uvedeny v kontaktoch) ma presmerovanu postu na BA5 s tym, ze už davno mu bolo oznámené, ze ma balik na poste, ale tento dotycny alebo niekto iny to do dnesneho dna 29.5. 19 ešte nevyzdvihol! Podľa zistenia maju na vyzdvihnutie ešte termin do 3.6.19. Ja som len zvedava, kedy ten vrátený tovar niekto z posty vyzdvihne a kedy sa dostanem k svojim “nastastie len 47,6€“, ktore mi majú zaslat za vrátený tovar, o ktory uz nemam zaujem. “Nastastie” pisem z dovodu, ze mi nezaslali kompletnu objednavku, cim by som asi prišla o väčšiu sumu penazi... Tak som zvedava, co sa udeje! Pravdepodobne asi nič, lebo ide o podivne praktiky podvodníkov! Mne len nie je známe, preco SOI s tym nič nerobi, nakolko tato stránka je už podchytena aj na stránke podvodníckych obchodov... ale aj to sa da riesit... a mame tu aj rozne relácie v médiách, kde zvyknú rozoberať tuto problematiku... ... aby sa už nikto nemusel zaradiť do skupiny oklamanych spotrebiteľov podvodníkmi takychto a obdobných e-shopov.... Ja len dufam, ze nerozšírm rady oklamanych zákazníkov a peniaze mi vrátia v zmysle ich podmienok a platnej legislatívy...

• Veci sú pekné
    • Možno to bola náhoda, boli sviatky, atď, objednávala som 9.4.19 a tovar bol doručený až 2.5.19,podla mňa dosť dlhá doba doručenia
  • 10 %

• 12.12.18 som zaplatila svoju objednávku,ale doteraz nič neprišlo a obchod vôbec nereaguje na mail a to som poslala už viacej a na sms tiež nie.Na jedno číslo sa sms doručí čo majú uvedené a na druhé nič .Otras obchod.Dúfam že pošlú peniaze späť.

Tovar nedoručení a peniaze nevrátené.Komunikácia žiadna.

• obchod absolútne nekomunikuje mailom, telefón nikto nedvíha, sľúbený predpokladaný termín nebol dodržaný, neposlali ani žiadne vysvetlenie, či bude tovar dodaný neskôr, alebo vôbec.

• Tovar mi neprišiel a obchod vôbec so mnou nekominukuje

Veľké sklamanie.tovar nemám,na telefonaty,sms a mail neodpovedaju.Zaplatila som tovar popredu

Tovar nedodany, tyzden vkuse píšem emaily a nikto mi neodpovedá, viem že je teraz všetkého veľa ale aspoň odpoveď na email by som ocenila.. Netuším ani kedy a či vôbec mi bude tovar dodaný.

• Neprofesionalita

Nereagujú na e-mail, stále vypnutý mobil,nedá sa s nimi nijak inak skontaktovať, úplná neprofesionalita.

Kontaktné tlf číslo nikto nezdvíha, skúšal som niekoľkokrát v rôznych časoch v priebehu 2 dní.
    Pre mňa neseriózny obchod, z takého si určite objednávať nebudem.

• Tovar stále ešte nedorazil.
    • A vôbec nikto neodpoveda na správy
    • Z mojej strany určite posledná objednávka

Neodporúčam

Sľúbili, že sa mi ozvú do dvoch dní a nič doteraz, kašlem na taký obchod a ak mi po dlhokánskej dobe doručia zásielku, určite ju neprevezmem.

• Nedostatočná komunikácia, dlhá doba doručenia

žiadna odozva

Čakam na tovar ,krory mal byť doručeny do 7 dni, a stale ho nemam.

Nekomunikuju, nie je mozne sa k nim dovolat

Ohodnotiť nákup? Od objednávky ubehlo už 11 dní a zatiaľ okrem potvrdenia objednávky nemám nič. A v potvrdení uvádzajú že do 2 dní oznámia termín dodávky. Telefón je nedostupný, na email nikto neodpovedá, tovar som zaplatil vopred a nič som nedostal. Určite v tomto obchode už nikdy nič nenakúpim a nikomu ho neodporučím. Naopak, s každým sa podelím o mojej zlej skúsenosti s týmto eshopom.

komunikacia viazne,len mi poslali mail,ze objednavka bude do 7 dni vybavena,preslo uz viac casu ako ten tyzden a oni ani nedaju vediet,co sa deje s objednavkou...ani neviem,ci vobec mam s tymi objednanymi vecami pocitat,alebo uz nie...