Dnes je 13.5. a objednávka zadaná 16.4. zatiaľ nedorazila..
Ani dva rýždne po objednávke tovar neprišiel. Nikto z eshopu ma nekontaktoval, po informáciách som sa musela dopytovať sama. Eshop evidentne nefunguje, napriek prísľubu sa mi nikto neozval, nikto sa nevenuje mojej objednávke. Som sklamaná, tento eshop neodporúčam.
- na moje 3 emaily nereagovali, ale newslater poslali
Objednal som a zaplatil 15.10 do 06.11 09:30 žiadna reakcia, ani termín, kedy to bude dodané, na www bol sľubovaný termín do 14 dní a oznámenie
termínu dodania do 1-2 dní - ani to sa neudialo. -
- super
- Viazne komunikácia.
- Nedodržujú sľuby.
Po objednaní tovaru mi prišlo potvrdenie objednávky s informáciou, že do 1 - 2 dní dostanem oznámenie, kedy mi bude tovar doručený. Dnes je to 13 dní a z Hypermódy žiadna správa. Nereagujú ani na môj dopyt, či je moja objednávka ešte aktuálna. Takže neodporúčam.
Pod 2tyzdnoch nič neprišlo,nikto nereaguje na odpoveď
Tovar mi bol doručený neskoro až po 18.dnoch a nie ako pišu že 7-8 dní
vybavenie objednavky trvalo dlho preto som ju zrusila
- predajca nereaguje
Po objednani a uhrade vopred prevodom predajca nekomunikuje, tovar ani ziadnu informaciu som nedostal, na tel. ani viacnasobne poslany email nereaguju. Zlodeji!
Objednavka cislo: 23300317
Po takejto skusenosti by som tento obchod odporucil jedine Obchodnej inspekcii.
Rado
Aktualizacia po tyzdni: po zverejnenej horeuvedenej recenzii sa predajca ozval, ze tovar je pripraveny, zial uz nebol aktualny, poziadal som o vratenie penzi, suma prisla na moj ucet, pripad zdarne uzavrety.
Rado -
všetko super a rýchlo
- Neodporúčam nakupovať v tomto eshope. Za objednaný tovar som zaplatila vopred a ani po 2 týždňoch mi nebol doručený a na maily nikto neodpovedal. Otrasné
Super jednanie dokonca mi umižnili zmeniť veľkosť
No sklamanie ,tovar prišiel poškodený a po telefóne s predajcom a poslaných žiadna odozva a bolo mi povedané že tovar nemám posielať späť ☹️
Neseriózne, žádná komunikace, zboží jsem neobdržel, tak zrušena objednávka. Takže nedoporučuji.
- preslo 13 dni od objednavky a nic absolutne nedoporucujem tento e-shop !!!
- Pekné veci v dobrej kvalite.
- Oceňujem, že máte v ponuke mikiny, tričká zo 100 % bavlny, a že v popise produktov uvádzate presné materiálové zloženie, pretože je to dôležité. Dúfam, že budete mať viac mikín zo 100 % bavlny bez flisovej podšívky, lebo sú kvalitné vzdušné.
- Dodanie ešte skôr ako je uvedené na stránke.
Tovar mi nedodali a na výzvy nereagujú.
Objednané rifle sú pekné, ale veľkosť nesedí. Chcela som ich vymeniť za iné číslo, ale nikde na stránke som nenašla formulár na výmenu alebo vrátenie tovaru. Napísala som im mail, ale bez odozvy, napísala som aj cez možnosť "opýtať sa", ktorá je pri každom tovare, ale zase bez odpovede. Nakoniec som volala na číslo uvedené na stránke a nikto to nedvíhal. Čas na vrátenie tovaru sa kráti a ja neviem, čo s tým. Na stránke ani žiadna adresa, kam by som to mohla poslať. A dodanie tovaru bolo tiež príliš dlhé.
- Až po 8 dňoch na telefonickú otázku, kedy dodajú objednávku, ktorá bola aj zaplatená, mi odpísali, že za 7 dní. Následne som objednávku mailom odvolal, teraz čakám, kedy mi vrátia peniaze.
Viď popísaná nevýhoda.
Chcela som ju k jesenným dňom, no už je to riadne dlho a nič mi neprišlo,,,skodaaáa