Tovar mi zatiaľ nedošiel
- 22.10.2021 som si objednal tovar...Dnes je 10.11.2021, a ani správa o doručení, prípadne nedoručení, žiadna a ani tovar nedorazil...
Reakcia obchodu hypermoda.sk
Dobrý deň
ospravedlňujeme sa za zdržanie v objednávke, doručíme ju v lehote do 3 pracovných dní.
Hypermoda.sk -
Ani dva týždne po objednaní tovaru mi nebol zaslaný a ani ma z obchodu nekontaktovali. Pritom prijatie objednávky mi bolo potvrdené s tým, že ma budú o 1-2 dni informovať o zaslaní.
- Nedokážem sledovať zásielku
- Nulové informácie o zásielke
Pekná flísová teplučká bunda ale bohužial malá, aj keď si toto číslo 2XL objednávam bežne tak bola mi až moc malá
objednávka bola rýchlo vybavená, za pár dní som mala tovar doma a ten zodpovedal vyobrazeniu, som spokojná, vrelo odporúčam
- Dlhá dodacia lehota, zatiaľ som tovar nedostal, žiadna komunikácia
3.7.2021 bola spravená objednávka, napriek tomu, že v priebehu 1-2 dni mali upresniť čas dodania bol upresnený až o 4 dni neskôr na 7 dní. Dnes je 19.7.2021 a ešte neprišlo ani len upozornenie od zásielkovne, ktoré má prísť deň vopred. Komunikácia zo strany obchodu nulová, neodpovedali ani na maily. Objednávka bola hneď zaplatená, znova by som už nenakúpila.
Neprišlo čo bolo objednané
- Tovar
- nevyhoda je vtom ze napisete 1/2 dni a je to uz tyžden
sú super
- Tovar prišiel v inej farbe ,dobnes mi nebolo odpovedane na e-mail ohľadom reklamácie.
- Rýchle dodanie, kvalitný materiál
- Veľkostna tabuľka
Tričká z kvalitnej bavlny. Rozmerovo však väčšie, praním sa možno zrazí ako každá bavlna.
Dodanie primerane vzhľadom na veľkonočné sviatky. Za tu cenu dobrá kvalita. Ja som spokojná
Dodany uplne iny tovar komunikacia ziadna uz nikdy viac nakup v hypermode
- Dobrý výber/dobré ceny aj kvalita
- Dlha dodacia doba
Nemôžem sa vyjadriť,lebo tovar nedorazil ešte!
- Tovar veľmi kvalitný
- Doprava maximálne rýchla