- Veľký výber, dobre ceny
- Za 10dni som nedostal žiadny mail o objednávke. Platbu som poslal hned po prijatí objednávky, a od vtedy nič. Neviem v akom je stave, neviem nič. Trošku divne.
- Od prijatia odjednávky som neobdržal tovar ani nijaké vysvetlenie.
- Super, s tovarom som spokojná. Dodacia lehota dodržaná
Telefonický kontakt uvedený na stránke - nedostupné. Kontakt cez livechat na stránke - neustále offline, nedostupné.
- Rýchlosť spracovania objednávky
- Vobec nereaguju ani na telefon ani na email
Tovar som objednala a hneď aj zaplatila, sú to už tri týždne a tovar mi zatiaľ nebol doručený. Už dvakrát som tam písala a bez reakcie.
Rychle dodanie...Tovar zodpovedal objednavke...Doruceny tovar bol neposkodeny...Odporucam
- dlhý čas dodávky
Obchod moju objednávku prijal ešte v októbri, ale viac sa neozval. Je už december.
- objednávala som 25.10. , napísali mi,že do 7dní príde objednávka a 10.11.nič neprišlo.
- neodpisujú ani na maily
Otrasná skúsenosť!! Prvý aj posledný raz som niečo kupoval na Hypermode. Tovar ani po vyše mesiaci nemám, telefóny nedvíhajú, na emaily neodpovedajú a keď sa mi podarilo konečne dovolať (z iného čísla), tak mi 2x povedali, že to okamžite doriešia.... samozrejme nedoriešili. Neuveriteľná drzosť dodávateľa voči zákazníkovi.
- Absolutne mi ignoruju emaili
Tovar zodpovedá vyobrazeniu.
Dobrá kvalita.
Rýchle doručenie. -
Tovar som objednala 14.8.a doteraz vobec nedorazil. Telefon maju vypnuty,na email neodpisuju.Esteze to bolo na dobierku.Uz nikdy cez tento obchod
- prešli 2 týždne a objednávka nie je vybavená a tovar mi nebol doposiaľ doručený
dlhá dodacia doba, akk vobec nejaká je
- Žiadna komunikácia telefón vypnutý neodpovedá ani na mail
Ok
- Neodpovedaju na opakované maily
Ani po vyše dvoch týždňoch som nebola informovaná o stave mojej objednávky, ani som nedostala odpoveď na opakované maily.
Dobré tričká, ale slabá komunikácia obchodu a dlhé termíny vybavenia objednávok... bývalo to lepšie.