Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu nízkeho percentuálneho hodnotenia

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Veľký výber, dobre ceny
    • Za 10dni som nedostal žiadny mail o objednávke. Platbu som poslal hned po prijatí objednávky, a od vtedy nič. Neviem v akom je stave, neviem nič. Trošku divne.

• Od prijatia odjednávky som neobdržal tovar ani nijaké vysvetlenie.

• Super, s tovarom som spokojná. Dodacia lehota dodržaná

Telefonický kontakt uvedený na stránke - nedostupné. Kontakt cez livechat na stránke - neustále offline, nedostupné.

• Rýchlosť spracovania objednávky

• Vobec nereaguju ani na telefon ani na email

Tovar som objednala a hneď aj zaplatila, sú to už tri týždne a tovar mi zatiaľ nebol doručený. Už dvakrát som tam písala a bez reakcie.

Rychle dodanie...Tovar zodpovedal objednavke...Doruceny tovar bol neposkodeny...Odporucam

• dlhý čas dodávky

Obchod moju objednávku prijal ešte v októbri, ale viac sa neozval. Je už december.

• objednávala som 25.10. , napísali mi,že do 7dní príde objednávka a 10.11.nič neprišlo.
    • neodpisujú ani na maily

Otrasná skúsenosť!! Prvý aj posledný raz som niečo kupoval na Hypermode. Tovar ani po vyše mesiaci nemám, telefóny nedvíhajú, na emaily neodpovedajú a keď sa mi podarilo konečne dovolať (z iného čísla), tak mi 2x povedali, že to okamžite doriešia.... samozrejme nedoriešili. Neuveriteľná drzosť dodávateľa voči zákazníkovi.

• Absolutne mi ignoruju emaili

Tovar zodpovedá vyobrazeniu.
    Dobrá kvalita.
    Rýchle doručenie.

Tovar som objednala 14.8.a doteraz vobec nedorazil. Telefon maju vypnuty,na email neodpisuju.Esteze to bolo na dobierku.Uz nikdy cez tento obchod

• prešli 2 týždne a objednávka nie je vybavená a tovar mi nebol doposiaľ doručený

dlhá dodacia doba, akk vobec nejaká je

• Žiadna komunikácia telefón vypnutý neodpovedá ani na mail

Ok

• Neodpovedaju na opakované maily

Ani po vyše dvoch týždňoch som nebola informovaná o stave mojej objednávky, ani som nedostala odpoveď na opakované maily.

Dobré tričká, ale slabá komunikácia obchodu a dlhé termíny vybavenia objednávok... bývalo to lepšie.