Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu nízkeho percentuálneho hodnotenia

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar mi nebol do dnešného dňa t.j. 21.12.2017 doručený a v prípade ak mi bude doručený tak ho neprevezmem.

• Obchod somnou vobec nekomunikuje pisal som uz 3maily ohdladom stavu mojej objednavky a ziadna odozva.
    • Tovar mal byt doruceny do 10dni , preslo 16dni a tovar stale nedorazil, ani ma nekontaktovai ze ho vywxpedovali
    • Sklamanie

Objednala som si prvy krat obuv cez internet a som velmi spokojna...dakujem

• Objednala som si tovar , ziadna odozva , bohuzial ani objednavka . Nedostala som ani odpoved na mail.

• Miesto sĺubovaných 2-3 dní som tovar nedostala ani po viac ako 12 dňoch.

Už som si objednala viac krát.Chválim.

• Neseriozne jednanie. Objednaval som tovar, ktory este bol k dispozicii a az o 10 dni sa firma unuvala mi oznamit - ze tovar nie je. 30% zlavu na dalsi nakupeny tovar si niekam strcte, ked som nestihal s darcekom dcerine narodeniny. Nikdy viac hypermoda!!!!!!!!

Neschopni, nedoveryhodni klamari

Objednala som si čižmy,prišiel mi mail o tom,že do 2dní mi príde faktúra a pokyny k platbe.. bolo to asi 2týždne dozadu. Do dnes mi nič neprišlo! Žiadny mail s faktúrou, nič. Takže komunikácia 0bodov. Už radšej ani neobjednám, lebo zaplatím a nebudem mať nič.

• Komunikacia

Tovar z časti super, len legíny z ekokoze vraciam, lebo sú to len obyčajné silonove legíny. Nič spoločné s ekokoze nemajú. Ostatne objednávky boli vždy fajn.

Tovar som si objednal 9.9.2017 zatiaľ žiadna odozva . Tovar som zaplatila cez I.B. a je 25.9. a tovar nemám

• neviem
    • dodanie

prišiel mi tento email aby som to ohodnotil a tovar ešte ani nedorazil ? akože nechápem

• Troska je vidno vo vnútri baleriniek lepidlo žltej farby ale keďže je to vo vnútri nevadi mi to inak sú krásne

• vyhoda

• Lacný tovar
    • Ponúkaný tovar- tepláky bez jediného vrecka!!!

Ceny skoro zodpovedajú kvalite ponúkaných výrobkov.

• Rozmery zodpovedali popisu.
    • Fľašková zelená, je celkom tmavomodrá.

• Veľký výber, prehľadné hľadanie, primeraná cena, dobrá kvalita

Tovar som si objednala pred 2 týždňami, s tým, že mi zašlú platobné podmienky a doteraz mi nič nedošlo ?!!

• dobre ceny
    • veľmi dlhá doba dodania a dámske veľkosti nezodpovedaju skutočnosti
    • pomalý

• Od zaregistrovania objednávky po dodanie tovaru ubehlo 15 dní !!!