- výborná komunikácia a ochota
Rýchle dodanie, ústretový prístup, prekvapivo prijateľné ceny. Zakúpený tovar predčil moje očakávania. Kvalitné prevedenie a krásne farby. Som veľmi spokojná. Ďakujem!
,Spokojnosť.
- Auticko sa pokazilo po mesiaci, komunikácia strasna s nimi,
- Nedvíhaju telefon ani neodpovedaju
- Ziadna reklamacia ze vam pride email alebo co ked na vlastne náklady pošlete tovar ku nim
- Cele zle, určite si tu neobjednavajte
- Kúpte aj ine auticko
Uz nikdy tento obchod
Reakcia obchodu www.hrackyprevsetkych.sk
Dobrý deň pani píše nepravdivé informácie .Dna 13.11.2023 nám pani poslala video na WhatsApp ako jej jazdi autíčko a potom sme s ňou komunikovali ohľadom riešenia reklamácie .DNA 25.11 2023 sme obdŕžali súčiastku ktorú nám pani poslala a dali na reklamáciu ..pani nás nekontaktovala od času čo poslala súčiastku ..Písomne vyrozumenie ohľadom reklamácie jej mame dať do 7.12.2023...Hrackyprevsetkych
- Najnižšia cena
- V popise produktu protichodné informacie o prítomnosti skrutiek na operadlo , raz sa spomínali že obsahuje a raz že neobsahuje výsledok bol taký že skrutky na montáž sedadlá neboli v balení (ale jedná sa o dve skrutky typických rozmerov nie je problém mať doma)
- Rýchle doručenie
- Široký výber
Maximálna spokojnosť s prístupom zamestnanca
- dobrá cena
- balík prišiel otvorený a tovar bez ochrannej folie
Hojdačka vobec neprišla,takze niesom vobec spokojna a tuto poziadavku na hodnotenie beriem ako vtip
- Píšu ze majú skladom, po týždni zdvihnú telefón a povedia ze nemajú skladom a musia objednať
- Som žiadala vrátiť peniaze zatiaľ neprišli naspäť
Tento tzv. "obchod" je nevýhoda sama o sebe ... :o(
Tovar údajne skladom ani po 10 dňoch nedorazil, na emaily neodpovedajú. Mala by si na túto partičku posvietiť Slovenská obchodná inšpekcia.
NIKDY VIAC ! ! ! -
- Výhoda absolútne žiadna, komunikácia s obchodom žiadna, na emaily neodpovedajú, telefóny nezdvíhajú a o tovare ani chýru, ani slychu...
- Varovanie - NENAKUPOVAŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako môže prísť dotazník spokojnosti s tovarom, pokiaľ tovar este nemáme. Zrejme je nejaká chybička v procesoch :-)
- Tovar majú na sklade, expedujú okamžite
Pani majiteľka je veľmi ústretová, telefonicky dohodne prípadné zmeny v objednávke k spokojnosti zákazníka.
- Chýbalo priebežne info o stave objednávky ale inak ok
- Tovar presne zodpovedá fotografii na internete
- Dodacia doba zodpovedá popisu ktorý bol uvedemý v eshope
- Výborná cena
- Horšia komunikácia s obchodom
Skvely pomer cena/kvalita, dodacia doba bola uvedená 20 pracovnych dní, napokon mi tovar prišiel asi k týždeň skôr. Ale komunikácia s obchodom bola hrozná, dooátrať sa k telefónnemu číslu nebolo jednoduché lebo tk ktoré príde v maily o prijatí objednávky nie je správne, no napokon som ho našla dovolala som sa asi na tretí pokus a potom už bolo všetko okej
- Na e-maily neragují
- Telefon nezvedají
- Zboží mají uvedené skladem, ale ve skutečnosti ho vůbec nemají
- Objednávku jsme zadávali před dvěma měsíci a do teď nemáme nic
Jsem z tohoto obchodu velice zklamaná. Objednali jsme se tři produkty, dva mají údajně skladem, jeden skladem u dodavatele. Už jednou volali, že zboží mají a posílají, pak najednou, že zboží vůbec není a bude za dva týdny. Nyní jsou to dva měsíce a nemáme vůbec nic. Na maily nereagují a telefon nezvedají ...
Na stránke mali napísané tovar skladom a pritom tovar nemali.
- Nespolahlivy obchod
- Pomalá komunikácia
- Podložky drahšie ako v iných obchodoch
Obchod absolútne neodporúčam, na stránke hlásia "vybavenie objednávok rýchlosťou blesku", čo tak vôbec nie je. Spatnu vazbu na objednávku som nedostala ani 4 dni po objednaní, keď som ich kontaktovala mi povedali, že jednu podložku ani nemajú, tu druhu, ktorá mala byť krémová aj podľa fotiek aj podla opisu, je v skutočnosti sivá... vtedy mi slubili, ze ju hned posielaju, no ani po tyzdni mi nic neprislo. Vtedy som im znovu volala, povedali mi, že tovar je uz zabaleny a pošlú ho, ale vtedy som ich už poprosila o zrušenie celej objednávky a o vrátenie peňazí. Kvôli tomu som ich musela po dalsom tyzdni znovu upozorniť, telefon nedvíhali, az na e-mail mi odpovedali, že peniaze mi posielaju. Tie som mala ďalší deň na účte.
- Neposielajú vôbec tovar
Tovar objednaný 23.7. a dodnes nedodaný, pritom na stránke uvádzajú dodanie DO 3 DNÍ!
Keď som ich po týždni kontaktovala, tak mi odpísali, že tovar mi bol už dávno odoslaný, ale že to bude trvať 5 dní, lebo som si dala Slovenskú poštu. Nikdy to toľko netrvá! Keď som si pýtala teda podacie číslo na sledovanie balíka, už ani neodpísali.
Neverte im a určite neobjednávajte, a už vôbec nie s platbou vopred!!!
Podvodný e-shop!!!