Na stránke mali napísané tovar skladom a pritom tovar nemali.
- Nespolahlivy obchod
- Pomalá komunikácia
- Podložky drahšie ako v iných obchodoch
Obchod absolútne neodporúčam, na stránke hlásia "vybavenie objednávok rýchlosťou blesku", čo tak vôbec nie je. Spatnu vazbu na objednávku som nedostala ani 4 dni po objednaní, keď som ich kontaktovala mi povedali, že jednu podložku ani nemajú, tu druhu, ktorá mala byť krémová aj podľa fotiek aj podla opisu, je v skutočnosti sivá... vtedy mi slubili, ze ju hned posielaju, no ani po tyzdni mi nic neprislo. Vtedy som im znovu volala, povedali mi, že tovar je uz zabaleny a pošlú ho, ale vtedy som ich už poprosila o zrušenie celej objednávky a o vrátenie peňazí. Kvôli tomu som ich musela po dalsom tyzdni znovu upozorniť, telefon nedvíhali, az na e-mail mi odpovedali, že peniaze mi posielaju. Tie som mala ďalší deň na účte.
- Neposielajú vôbec tovar
Tovar objednaný 23.7. a dodnes nedodaný, pritom na stránke uvádzajú dodanie DO 3 DNÍ!
Keď som ich po týždni kontaktovala, tak mi odpísali, že tovar mi bol už dávno odoslaný, ale že to bude trvať 5 dní, lebo som si dala Slovenskú poštu. Nikdy to toľko netrvá! Keď som si pýtala teda podacie číslo na sledovanie balíka, už ani neodpísali.
Neverte im a určite neobjednávajte, a už vôbec nie s platbou vopred!!!
Podvodný e-shop!!! -
- Boli objednane 2 penove podlozky, vopred zaplatene, predajca jednu zrusil bez inej moznosti, napr. by mohol predlzit dobu dodania nez bude skladom, alebo ponuka inej varianty a nie len oznam, ze poslu len jednu a hotovo, preto som musela objednat z ineho obchodu a opat platit postovne
- .
- dlhe dodanie tovaru
- slaba komunikacia
- tovar na stranke skladom, az po tyzdni slabej komunikacie tovar nakoniec nebol skladom
- vybrali sme iny tovar ktory bol doruceny po tyzdni
- celkovo sme na objednavku cakali 2 tyzdne
- ako uvadzaju na stranke "vybavime rychlostou blesku" to teda urcite nie
Tovar mi mal byť doručený do dvoch týždňov od objednávky, no po dvoch týždňoch sa ozvala veľmi milá pani a ponúkla mi inú farbu než som si objednala. Vybrala som si inú, lebo som nechcela dlhšie čakať. Následne mi bol vak doručený ďalší pracovný deň. Vak je veľmi príjemný, deti sa oň bijú.. Obchod odporúčam, no odporučila by som aby informovali zákazníka skôr, ak nemajú požadovaný tovar skladom, resp. im nebude naskladnený. Inak som v obchode nakupovala druhý krát a som spokojná.
Tovar prišiel síce, nepoškodený ale zabalený nedôstojne. Sedaci vak nebol v žiadnom originálnom balení (aspoň vo fólií od výrobcu) bez nejakej vysacky ktorú nové výrobky obsahujú kde je popis čo obsahuje vak vo vnútri, popis vonkajšieho materiálu či je to syntetická, ekokoža atd. Vyzeralo to tak ako keby ho už niekto doma používal a len položil do veľkej škatule. A ak to dávate niekomu ako darček tak to musí mať nejakú fazonu a nie aby darček vyzeral že ste ho zobrali z kúta svojej izby že ho už nepotrebujete.
- Dobra komunikacia
bola to vyhoda v dnesnej dobe v case pandemie kupovat cez vas obchod.
- dostupnosť
- komunikácia
- info o stave objednávky
- skladové položky (asi nie sú skladom)
Obchod zaevidoval našu objednávku. Mierne rozčarovanie nastalo po doručení tovaru. Jedna položka nebola doručená vôbec a druhá mala úplne inú potlač akú sme si objednali. Vzhľadom na to, že nedodaná položka nebola započítaná a v druhej nám to v podstate nevadilo, tak sme produkt nereklamovali. Vhodnejšie by bolo, aby o tom obchod informoval, že niečo nie je možné dodať, resp. ponúkol zákazníkovi info o tom, že bude posielať objednávku neúplnú. Šťastie, že sme platili v hotovosti a nie vopred...
- nedovolate sa...nereaguju na mail....napriek tomu, ze vedeli, ze dany tovar nebudu mat... nedali mi to na znamost...nehovoriac,ze doteraz cakam na vratenie penazi...nikdy viac !!!
- Posielaju zniceny tovar
Neskorsie dorucenie bolo sposobene na strane dorucovacej sluzby, ale plne to chapem nakolko je predvianocny cas.
sanky boli nekvalitne nalakovane i skompletovane
- Keď zistili, že nemali potrebný počet tovaru, hneď mi dali vedieť.
krabica bola roztrhana na viacerych miestach
Obchod vôbec nereaguje na správy, tovar mi stále nebol dodaný
Úplná spokojnosť,
Skvělá komunikace a vstřícnost