Pisu skladom no ani po tyzdni zatial tovar nebol ani odoslany.
Reakcia obchodu www.hrackyprevsetkych.sk
Dobrý deň proti tomuto hodnoteniu sa ohradíme. S Touto pani sme sa tel.kontaktovali a povedali jej ,že jej pred sviatkami a tovar sa dokladá skladom každý tretí pracovný deň a tovar jej bude zaslaný 03.12.2024 .Termín sme dodržali a tovar jej bol zaslaný 03.12.2024 .S pozdravom Hračky pre všetkých
- Auticko sa pokazilo po mesiaci, komunikácia strasna s nimi,
- Nedvíhaju telefon ani neodpovedaju
- Ziadna reklamacia ze vam pride email alebo co ked na vlastne náklady pošlete tovar ku nim
- Cele zle, určite si tu neobjednavajte
- Kúpte aj ine auticko
Uz nikdy tento obchod
Reakcia obchodu www.hrackyprevsetkych.sk
Dobrý deň pani píše nepravdivé informácie .Dna 13.11.2023 nám pani poslala video na WhatsApp ako jej jazdi autíčko a potom sme s ňou komunikovali ohľadom riešenia reklamácie .DNA 25.11 2023 sme obdŕžali súčiastku ktorú nám pani poslala a dali na reklamáciu ..pani nás nekontaktovala od času čo poslala súčiastku ..Písomne vyrozumenie ohľadom reklamácie jej mame dať do 7.12.2023...Hrackyprevsetkych
Hojdačka vobec neprišla,takze niesom vobec spokojna a tuto poziadavku na hodnotenie beriem ako vtip
- Píšu ze majú skladom, po týždni zdvihnú telefón a povedia ze nemajú skladom a musia objednať
- Som žiadala vrátiť peniaze zatiaľ neprišli naspäť
Tento tzv. "obchod" je nevýhoda sama o sebe ... :o(
Tovar údajne skladom ani po 10 dňoch nedorazil, na emaily neodpovedajú. Mala by si na túto partičku posvietiť Slovenská obchodná inšpekcia.
NIKDY VIAC ! ! ! -
Ako môže prísť dotazník spokojnosti s tovarom, pokiaľ tovar este nemáme. Zrejme je nejaká chybička v procesoch :-)
Na stránke mali napísané tovar skladom a pritom tovar nemali.
- Boli objednane 2 penove podlozky, vopred zaplatene, predajca jednu zrusil bez inej moznosti, napr. by mohol predlzit dobu dodania nez bude skladom, alebo ponuka inej varianty a nie len oznam, ze poslu len jednu a hotovo, preto som musela objednat z ineho obchodu a opat platit postovne
- .
- dlhe dodanie tovaru
- slaba komunikacia
- tovar na stranke skladom, az po tyzdni slabej komunikacie tovar nakoniec nebol skladom
- vybrali sme iny tovar ktory bol doruceny po tyzdni
- celkovo sme na objednavku cakali 2 tyzdne
- ako uvadzaju na stranke "vybavime rychlostou blesku" to teda urcite nie
Tovar prišiel síce, nepoškodený ale zabalený nedôstojne. Sedaci vak nebol v žiadnom originálnom balení (aspoň vo fólií od výrobcu) bez nejakej vysacky ktorú nové výrobky obsahujú kde je popis čo obsahuje vak vo vnútri, popis vonkajšieho materiálu či je to syntetická, ekokoža atd. Vyzeralo to tak ako keby ho už niekto doma používal a len položil do veľkej škatule. A ak to dávate niekomu ako darček tak to musí mať nejakú fazonu a nie aby darček vyzeral že ste ho zobrali z kúta svojej izby že ho už nepotrebujete.
- nedovolate sa...nereaguju na mail....napriek tomu, ze vedeli, ze dany tovar nebudu mat... nedali mi to na znamost...nehovoriac,ze doteraz cakam na vratenie penazi...nikdy viac !!!
- Posielaju zniceny tovar
sanky boli nekvalitne nalakovane i skompletovane
Obchod vôbec nereaguje na správy, tovar mi stále nebol dodaný
-až po týždni mi dali vedieť že majú veľa zákaziek a nestíhajú
Uz cakam 17.dni a nic.
- Komunikácia, sľúbili, že zavolajú do hodiny ale nevolali, sľúbili, že mi v ten deň napíšu mail ale nenapísali niekoľko dní.
- Tovar neprišiel a objednala som už pred dvomi týždňami, kto vie či to vôbec príde
Reakcia obchodu www.hrackyprevsetkych.sk
Dobrý deň, je síce pravda, že sme nevolali do 1 hodiny, ale tovar sa nám vypredal a pokúšali sme sa dovolať dodávateľovi či nám ešte naskladnia tovar a v akej dobe. Keďže bolo predvianočne obdobie bolo ťažké sa dovolať do konkrétnych skladov. Z toho to meškanie. Ako sme vedeli, že objednaný tovar bude doručený informovali sme Vás o tom, že Vám bude dodaný aj keď z meškaním. Dodanie bolo na 100% , kde skutočne bol dodaný. Bolo mať len trochu viac trpezlivosti vzhľadom na uponáhľané obdobie.