- Veľmi rýchlo a korektne vybavená objednávka
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za objednávku a hodnotenie. Veríme, že sa pri ďalšom nákupe na nás opäť s dôverou obrátite.
Team Homeshop.eu -
- možnosť osobného odberu vyhovuje
- Cena tovaru, rýchlosť dodania
- Rýchle vybavenie objednávky
- 0
rychlosť, doprava
- na cas
- Rýchlosť dodania
Výber v pohode domova,expresné dodanie až domov...
Velmi dobre.
Dakujem !Reakcia obchodu Homeshop.eu
Team Homeshop.eu -
- rychle doručenie spokojnost z nákupom
bez komentara
Team Homeshop.eu -
- Pri objednani tovaru kupujuci nedostane ziadnu informaciu o tom, ci bola objednavka prijata. Mohla by tam byt aspon nejaka automaticka odpoved.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za objednávku aj hodnotenie. Potvrdenie o prijatí a expedovaní objednávky posielame automaticky na Váš mail. Skúste hľadať v priečinku spam alebo nevyžiadaná pošta. Ste o tom informovaný aj pri objednávaní prostredníctvom našej www stránky. Ďakujeme za pochopenie.
- Rychle dodanie
- Prehladna stranka
- Super cena
Prekvapilo ma rychle dodanie dovaru a velmi dobra cena tovaru. Vrelo odporucam.
ok
Team Homeshop.eu -
- Komunikácia dobrá, obchod splnil všetky moje požiadavky.
Predávajúci boli prístupní k mojim požiadavkám, takže som bol s realizáciou obchodu spokojný.
- ok.
Team Homeshop.eu -
štandartný postup, objednávka vybavená do týždňa
Môže byť
- rýchle doručenie