• Spokojný som

• rýchlosť !

OK

Team Homeshop.eu

• Rýchle vybavenie objednávky, dobré ceny,

Prvýkrát som nakupovala v tomto obchode, všetko bolo ok, objednávka vybavená rýchlo,

Team Homeshop.eu

Všetko prebehlo bez problémov a na čas! Som spokojný!

Team Homeshop.eu

Rychle vybavenue objednavky, maximalna spokojnosť

Bola som spokojná

• Rýchlosť
    • Nič

• Dobrá komunikácia, rýchle dodanie

Team Homeshop.eu

• Okamzite vybavenie objednavky a rychle dodanie

• Všetko ok

• rýchlosť dodania

Team Homeshop.eu

Bolo by dobré, dávať na vedomie prijatie objednávky buď SMS, alebo mailom.

Vážený zákazník,
    ďakujeme Vám za objednávku aj hodnotenie. Potvrdenie o prijatí a expedovaní objednávky posielame automaticky na Váš mail. Skúste hľadať v priečinku spam alebo nevyžiadaná pošta. Ste o tom informovaný aj pri objednávaní prostredníctvom našej www stránky. Ďakujeme za pochopenie.

vsetko prebehlo ok

Rýchle dodanie.

Team Homeshop.eu

• Tovar bol doručený rýchlo, ale mal poškodený obal

Vážený zákazník,
    ďakujeme Vám za objednávku a hodnotenie. Veríme, že sa pri ďalšom nákupe na nás opäť s dôverou obrátite. Za vzniknuté nepríjemnosti s obalom tovaru sa ospravedlňujeme.

• Ceny
    • Dodacia doba

Team Homeshop.eu

• Rychle dodanie,vyborna komunikacia,vrelo odporucam.
    • Dobre fungujuca stranka,lacna preprava

Team Homeshop.eu

Výborný obchod aj komunikácia po objednávke.
    Rýchle dodanie objednaného tovaru.
    Veľký výber tovaru.

• Rychle vybavenie