- rýchlosť dodania
- dobrá cena
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za objednávku a hodnotenie. Veríme, že sa pri ďalšom nákupe na nás opäť s dôverou obrátite.
Team Homeshop.eu -
- nespoľahlivý servis bez komunikácie so zákazníkom
ani po 3 dňoch som nemal info o stave doručenia, dovolal som sa až na 5ty pokus, kedy mi panička oznámila, že tovar nemajú, a že by mi určite volali :-( Na otázku kedy, keď už prešli 3 dni mi odpovedať nevedela...
Vážený zákazník,
mrzí nás, že sme Vám objednávku museli stornovať. Bohužiaľ počas sezóny sa môže stať, že pre veľký záujem sa produkt vypredá a nemá ho k dispozícii ani náš dodávateľ. Za nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.
Homeshop.eu -
veľmi rýchle doručenie
+ komunikacia.
+ rýchlosť dodania tovaru 1 deň
- ponuklo mi platbu len dobierkouReakcia obchodu Homeshop.eu
- Rychle zaslanie
- Neda sa platit kartou online
- Rychlo a spolahlivo
Team Homeshop.eu -
- Tovar za najlepšiu cenu na trhu
- rýchle doručenie, tovar skladom
obchod odporúčam
- Rýchle vybavenie.
- Rýchlosť.
Ďakujem som spokojný
Velmi prijemni pracovnici ,hlavne pan Tichy
Team Homeshop.eu -
Rychle bezproblemove dodanie tovaru.
Team Homeshop.eu -
- Som velmi spokojna, za kratku dobu mi bola dorucena zasielka
Maximalne spokojna
rýchle dodanie
- Rychlost dorucenia
- Tovar bol pod foliou poskriabany
Reakcia obchodu Homeshop.eu
mrzí nás, ak bol produkt poškodený. V prípade reklamácie sa obráťte na náš reklamačný servis: 041/ 700 36 68.
Za nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.
Team Homeshop -
vyhoda
Team Homeshop.eu -
Bola som max spokojná za rýchle vybavenie a doručenie objednávky.
Team Homeshop.eu -
Bola som milo prekvapena rychlostou dodania balika aj v tejto krizovej dobe. Super, vrelo odporucam obchodik.
Team Homeshop.eu