Reklama

• Dobrý

Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a za Vás čas. Vaša spokojnosť nás teší. ❤

• Dobrá cena a ústretovosť pri objednávani.

Ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší! ❤

• Rychlost dodania, dobra cena tovaru
    • Nic

Reakcia obchodu Hebe

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší, že zásielka dorazila rýchlo. ❤

Prvý raz som objednávala a aj na posledy.Tovar ani po týždni neprišiel,stále výhovorky,a chcela som vrátiť peniaze.Odpovede som sa nedočkala.Neni možnosť objednania cez dobierku,hneď peniaze a tovar nikde.Nespolahliva stránka

Reakcia obchodu Hebe

Veľmi nás mrzía nepríjemnosti, ktoré sa vyskytli pri doručení Vašej zásielky. Je nám veľmi ľúto, že ste našu snahu o overenie stavu zásielky, poskytnutie voucheru za oneskorenie a spätnú komunikáciu prijala ako spôsob výhovorky. Verte, že všetky nepríjemnosti, niekedy nezávisle od nás nás rovnako mrzia ako Vás. Nie je našou politikou zavádzať zákazníka, alebo nedoručovať zásielky. Nemáme možnosť opísať ďalší postup spracovania ale naďalej zostaneme v komunikácii a uisťujeme Vás, že situáciu vyriešime bez Vášho poškodovania.

• Rýchle doručenie

Ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie! ❤

• S internetovým obchodom som spokojná, vždy nájdem čo potrebujem,
    • Viem že hebe má akcie, ale mohli by mať viac akciových vecí

Reakcia obchodu Hebe

Milá Renca. Ďakujeme za Váš čas, a teší nás že ste spokojná s našim obchodom.
    Veríme, že v budúcnosti, budú naše akcie pre Vás výhodnejšie. ❤

• Cena

Ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie! ❤

Vždy spokojnosť.

Reakcia obchodu Hebe

Milá Gabriela, z celého ❤ Vám ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Spokojní zákazníci a recenzie, ako tá Vaša je pre nás inšpiráciou pre čoraz lepšie služby.

Dobre ceny a rýchla dostavka

Reakcia obchodu Hebe

Milá Marina, ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie. Teší nás, že cenová ponuka naších produktov je pre Vás priaznivá. Srdečne pozývame k nákupu aj nabudúce. ❤

Všetko ok, spokojnosť s tovarom aj doručením

Reakcia obchodu Hebe

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie. Tešíme sa, že ste bola s nákupom spokojná. ❤

• Doba dodania

Reakcia obchodu Hebe

Milá Jana, ďakujeme krásne na Vaše kladné hodnotenie. Teší nás, že doba doručenia naších zásielok Vám vyhovuje. Ďakujeme za Váš nákup u nás a srdečne pozývame aj nabudúce!❤

Veľmi dobrý obchod a super akcie mate.

Reakcia obchodu Hebe

Nesmierne Vám ďakujeme za Vašu priaznivú recenziu. Sme radi, že sa Vám naše akcie páčia,a srďečne Vás pozývame k ďalšiemu nákupu ❤

• Spoľahlivosť,komunikatívnosť,rychlosť dodania

Reakcia obchodu Hebe

Ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie. Tešíme sa, že ste bola s nákupom u nás spokojná! ❤

Úplná spokojnosť

• Akcie a zľavy
    • Kamenný obchod

Neviem

Reakcia obchodu Hebe

Ďakujeme krásne za Vaše 100% hodnotenie, ako aj za všetky vymenované klady. Srdečne Vás pozývame k nákupu aj nabudúce. ❤

• Tovar mi bol expresne doručeny. Veľká spokojnosť
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Hebe

Milý Ján, nesmierne Vám ďakujeme za Vašu priaznivú recenziu. Tešíme sa, že zásielka dorazila rýchlo a v poriadku. ❤

Spokojnosť

Reakcia obchodu Hebe

Milá Magda, ďakujeme Vám krásne za Vaše 100% hodnotenie. Tešíme sa, že ste z nákupov u nás spokojná! ❤

• Veľmi rýchle dodanie.
    • Balík prišiel poškodený - roztrhaná škatuľa. Jeden parfém mal poškodený obal.

Reakcia obchodu Hebe

Milý Jozef, ďakujeme, že ste využil možnosť pridania Vašej recenzie. Mrzí nás, že zásielka nedorazila v stopercentnom stave. Žiaľ nie na všetky procesy doručenia máme vplyv. Pokiaľ ste obdržal produkt v nevyhovujúcom stave, ponúkame možnosť podania reklamácie. Pozývame Vás preto kontaktovať naše zákaznícke centrum, kde Vás procesom reklamácie radi prevedieme. Veríme, že aj napriek tejto nepríjemnosti budete u nás naďalej rád nakupovať.

Som spokojná a viem to odporučat.

Reakcia obchodu Hebe

Ďakujeme krásne za Vaše kladné hodnotenie a za odporúčanie sme Vám veľmi vďační ❤

• Výborne a rychle

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu priaznivú recenziu. ❤