extremne rychle dodanie. super. s produktom som spokojny az na to ze odtlacok prsta mi nechce nasravit neviem preco. vypisuje ze ma nerozpoznava aj ked predtym musim dat svoje heslo.
- Notebook za facku
- Prišiel vyčistený ako nový
- Nový musel stáť trojnásobne viac
- Rýchle vybavenie objednávky
- Opis detailnej kontroly tovaru cez e-mail
- Dobrý pomer kvality a ceny
- Na začiatku skúšania tovaru bolo hneď pár chýb, ktoré sa našťastie za krátku dobu podarili vyriešiť
Zatiaľ len skúšam a zatiaľ som celkom spokojný. Až na pár chýb hneď na začiatku, ide to celkom fajn na tú cenu. Som zvedavý koľko to vydrží, verím že dlhú dobu.
- Rýchlosť
- Dobrá komunikácia
- Spoľahlivosť
Dobrá firma
- Dobré ceny pomer/výkon
- Rýchlosť vybavenia a odoslania objednávky
- Doprava a dobierka bez doplatku
Za mňa absolútna spokojnosť....
Je to spoľahlivá firma, objednaný tovar je doručený do 3 dní, ceny sú výborné.
- Maximálna spokojnosť
- dá sa nájsť PC podľa požiadaviek, široký výber
- šikovné balenie
- PC bol úplne čistý, aj vo vnútri
- pomerne rýchle doručenie aj pri platbe na účet
- windows v CZ jazyku
Objednavka o dodavka tovaru prebrhla v poriadku
- - rýchle jednanie
- - spoľahlivosť
- - ponuka ďalších služieb k objednávke na vylepšenie funkčnosti
Všetko prebehlo top
Bohužiaľ, konektor mi nesedí. Zdierka na počítači je iná. Čo budem robiť, neviem!
rychle dodanie, ochotny predajca
- Notebook mi bol doručený s neoriginalnou nabíjačkou a ktorá nezvládala nabíjať notebook kým bol zapnutý
Neodporúčam
S obchodom som bol veľmi spokojný. Ale omnoho horšie dopadla kurierska služba DPD , ktorá mi tovar mohla doručiť iba v čase, keď som bol v práci a tovar som si musel isť osobne vyzdvihnúť na opačný koniec mesta a v mieste vyzdvihnutia tovaru sa nedalo zaplatit kartou.
- Cena 0
- Spokojny
Som maximálne spokojný
- Skoda, ze sa nedorucuje, nezasiela do Rakuska, hoci aj za vyssiu cenu dopravy. V Rakusku pracuje mnoho ludi z CS a ceny tu nie sú nizsie, plus ak chcem CS lokalizaciu/klavesnicu, rad si objednam u CZ/SK dodavatela. Musel som to riesit cez znamu z ČR, ktora jazdi do Rakuska pracovne a ona mi objednavku doviezla. Urcite sa najde zasielkova spolocnost, ktora by vedela zabezpecit dorucovanie do Rakuska za rozumnu cenu
- Rýchla doprava
- Skvelé ceny