Som dlhoročný zákazník absolutná spokojnosť. odporúčam
Dobrý den, Jano,
Vašich milých slov si velmi vážíme. Ke každému z našich zákazníků se snažíme přistupovat individuálně, protože jen tak můžeme Vaše přání a požadavky řešit rychle a efektivně. Děkujeme, že to oceňujete a můžeme Vám slíbit, že se u nás vždy setkáte s prozákaznickým přístupem.
Vaše GIGA Rodina -
- Rýchle dodanie a je to ako keby nové
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
děkujeme Vám za laskavou recenzi našeho e-shopu. Takhle rychle zvládáme vše odeslat jen díky našim výborným GIGA skladníkům a díky tomu, že vše co vidíte na e-shopu máme skladem, otestované a připravené k odeslání. Takto připravených máme více než 20 000 zařízení.
- Rýchle doručenie
- Kvalitný tovar
- Nízke ceny
Dobrý den, Adrian,
moc nás těší, že se Vám u nás dobře nakupuje. Klademe důraz na to, aby naše zboží mělo co nejlepší poměr ceny a výkonu a můžeme Vám slíbit, že nepolevíme a vždy u nás najdete prvotřídní zboží za super ceny.
Vážíme si Vaší zpětné vazby a neváhejte se na nás obrátit i příště. Budeme se těšit.
- dobre ceny
- notebook čo som kúpil je ako nový
Dobrý den, Stano,
velmi si ceníme Vaší pozitivní recenze. Kvalita je pro nás velmi důležitá. Zboží, které vypadá jako nové, najdete v A-kategorii. Pokud zařízení vykazuje drobný kosmetický nedostatek, je označeno jako B-kategorie. Protože ale GIGA B-éčko není žádné béčko, tak i na něj máte od nás nadstandardní záruku 24 měsíců zdarma.
- rýchlosť, serioznosť, kvalita
Dobrý den, Štefan,
Vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější. Na kvalitě si zakládáme. Nakupujeme pouze od renomovaných dodavatelů světových značek, jako je Dell, Lenovo, HP, Apple, Asus, Fujitsu a další. A abychom si kvalitou našeho zboží mohli být absolutně jistí, vše u nás na hale pečlivě kontrolujeme, testujeme a čistíme.
Vaše GIGA Rodina -
- Rýchla expedícia, kvalitné balenie pc
Zatiaľ spokojnosť, uvidíme či zakúpene repasované zariadenie vydrží aspoň 2 roky, na ktoré má záruku.
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
mnohokrát děkujeme za krásná slova. Doručování zvládáme velmi rychle, protože na e-shopu máme pouze zařízení, která jsou připravena k okamžité expedici. Ta, která teprve testujeme, čistíme a kontrolujeme na webu vidět nejsou. Nemalí podíl na tom mají také naši výborní GIGA skladníci.
Děkujeme, že to oceňujete a kdykoliv se na nás neváhejte obrátit.
tým GIGACOMPUTERU -
- Velmi dobra komunikace pred nakupem ale i po nem
- Dobre zabelene
- Rychle vyrizeni objednavky
- Lepe popisovat produkt v pripade repasu - aby zakaznik vedel presne co kupuje a co by mu pripadne vadilo pokud by to nedostal.
Celkove hodnotim nakup pozitivne. Obchod se chova jak by se chovat mel a nabizi zakaznikovi dobrou alternativu.
Dobrý den, Jozef,
mockrát Vám děkujeme za pochvalu. GIGA repasy milujeme a nemohli bychom Vám je posílat v obyčejné krabici a riskovat tak jejich poškození při přepravě. Z tohoto důvodu jsme vyvinuli speciálně odolné GIGA krabice.
Děkujeme, že Vás máme a můžeme Vám slíbit, že vždy uděláme maximum pro Vaši plnou spokojenost.
tým GIGACOMPUTERU -
Skvela komunikacia, notebook bol bezpecne zabaleny, rychle dorucenie.
Obával som sa zbytočne repasovaneho noteboku.
Team obchodu vykonava super prácu, nech sa dariReakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
Dobrý den, Ivo,
chtěli bychom Vám upřímně poděkovat za Vaši krásnou recenzi. Pro nás není prozákaznický přístup jen fráze, pro nás je to každodenní praxe. A vždy, když čteme ve Vašich recenzích některou z hlavních hodnot našeho přístupu, zahřeje nás to u našich oranžových srdíček.
Kdybyste v budoucnu potřeboval s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás.
Vaše GIGA Rodina -
Nízke ceny, rýchle vybavenie.
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
moc nás těší, že se Vám u nás dobře nakupuje. Chvála našich cen se velmi hezky poslouchá. Děkujeme, na skvělých cenách si zakládáme a neustále pracujeme na tom, aby naše ceny byly bezkonkurenční.
- Rýchlosť dodania
- Výborné produkty
- Dvojročná záruka
- Stav produktu zodpovedá popisu
- Zatiaľ žiadne
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
děkujeme Vám za laskavou recenzi našeho e-shopu. 2letou záruku jsme schopni poskytovat díky tomu, že nám všechna zařízení projdou rukama při důkladném testování. Pouze tak si můžeme být jejich kvalitou 100% jistí.
tým GIGACOMPUTERU -
Mne to doporučil moj brat a bola som velmk prekvapena rychlym vybavenim a dorucenim objednaneneho tovaru
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
Vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější. Takhle rychle zvládáme vše odeslat jen díky našim výborným GIGA skladníkům a díky tomu, že vše co vidíte na e-shopu máme skladem, otestované a připravené k odeslání. Takto připravených máme více než 20 000 zařízení.
tým GIGACOMPUTERU -
- Tovar mi bol doručený rýchlo a nepoškodený
- Prehľadný veb
- Doprava zadarmo
- V mojom prípade prebiehala komunikácia rýchlo a ochotne zo strany obchodu
- Ochotní dohodnúť sa ohľadom chybnej objednávky rychlo a bez okolkov.
- Názov tovaru bol chybne uvedený, avšak všetko sme si vysvetlili a dohodli sa k spokojnosti oboch strán
Ja som spokojný, pokojne si odtial nakúpim aj nabudúce, mal som dobrú skúsenosť či už zo zákaznícku servisom, ako aj s celkovým priebehom objednania a prevzatia tovaru.
Dobrý den, Dávid,
chyba v objednávce nás velice mrzí. Jsme rádi, že jsme společně našli řešení. Ať Vám notebook dobře slouží a neváhejte se na nás obrátit, kdykoliv budete potřebovat.
Vaše GIGA Rodina -
- Tovar primeranej kvality za prijateľnú cenu...
Dobrý den, Stanislava,
velmi si ceníme Vaší pozitivní recenze. Klademe důraz na to, aby naše zboží mělo co nejlepší poměr ceny a kvality a můžeme Vám slíbit, že nepolevíme a vždy u nás najdete prvotřídní zboží za super ceny.
Děkujeme, že to oceňujete a kdykoliv se na nás neváhejte obrátit.
tým GIGACOMPUTERU -
Bleskova rychlost, kvalita lepsia ako som cakal.
SuperReakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
Dobrý den, Marcel,
mockrát Vám děkujeme za pochvalu. Na kvalitě si zakládáme. Nakupujeme pouze od renomovaných dodavatelů světových značek, jako je Dell, Lenovo, HP, Apple, Asus, Fujitsu a další. A abychom si kvalitou našeho zboží mohli být absolutně jistí, vše u nás na hale pečlivě kontrolujeme, testujeme a čistíme.
- Super ceny
- Velky vyber
- Tovar v dobrom stave
Ja som zatial spokojna. Urcite odporucam.
Dobrý den, Zuzana,
Vašich milých slov si velmi vážíme. Chvála našich cen se velmi hezky poslouchá. Děkujeme, na skvělých cenách si zakládáme a neustále pracujeme na tom, aby naše ceny byly bezkonkurenční.
- Ústretoví
Dobrý den, Milena,
velmi si ceníme Vaší pozitivní recenze. Ke každému z našich zákazníků se snažíme přistupovat individuálně, protože jen tak můžeme Vaše přání a požadavky řešit rychle a efektivně. Děkujeme, že to oceňujete a můžeme Vám slíbit, že se u nás vždy setkáte s prozákaznickým přístupem.
- Všetko poriadku ako novi a batéria vydrží 6 hodím ja som spokojni
Dobrý den, Martin,
mnohokrát děkujeme za krásná slova. Kvalita je pro nás velmi důležitá. Zboží, které vypadá jako nové, najdete v A-kategorii. Pokud zařízení vykazuje drobný kosmetický nedostatek, je označeno jako B-kategorie. Protože ale GIGA B-éčko není žádné béčko, tak i na něj máte od nás nadstandardní záruku 24 měsíců zdarma.
Vaše GIGA Rodina -
- Veľký výber a za mňa spokojnosť
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
chtěli bychom Vám upřímně poděkovat za Vaši krásnou recenzi. Od roku 2006 jsme největší firmou na trhu s předváděcí a repasovanou IT technikou. Vlastníme velkou halu s více než 20 000 zařízeními. Zároveň máme vlastní servisní a testovací oddělení, kde naši specializovaní odborníci zboží kontrolují, testují, čistí a balí!
tým GIGACOMPUTERU -
- Nedá sa dovolať, "vraj su linky momentalne obsadene" ,blbosť . Potrebujem nejakú radu okolo zakupeného produktu a skutek utek. Potom, načo tam telefóny uvádzajú.....zavádzanie zakaznikov.
Dobrý den, Stano,
velice nás mrzí Vaše nepříjemná zkušenost. Muselo se jednat o zvláštní náhodu nebo špatně přepsané tel. číslo. Naše zákaznická podpora funguje vždy od pondělí do pátku 9:00 - 17:00.
Vážíme si Vaší zpětné vazby a neváhejte se na nás obrátit i příště. Uděláme vše pro to, aby Vaše příští zkušenost byla 100%. Budeme se těšit.
Som spokojná
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
Vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější. Jsme rádi, že jste nám svěřil Vaši důvěru a s nákupem se obrátil na nás, leadera na trhu s repasovanou IT technikou od roku 2006.
Vaše GIGA Rodina