- Tovar bol doručený rýchlo a v poriadku.
Všetko je poriadku, som spokojný s nákupom a doručeným.
- Rýchlosť doručenia
- Nízke ceny oproti slovenským predajcom
Veľký sortiment tovaru za príma ceny,webová stránka na vysokej úrovni, komunikácia super.Profíci +++++ Ďakujem.
- kvalita
- komunikácia
- rýchle dodanie
- zhovievavosť
- relevantnosť
- profesionalita
- že ste len v ČR, ale to je len moja nevýhoda
Výborné ceny oproti obchodom na Slovensku. Veľká ponuka tovaru.
- Uz 4x ok
- Nemam vyhradu
- Výber
Doručený tovar bol na výbornej úrovni
- Všetko dopredu odkomunikované s predajcom.
- Kvalitné zabalenie bez strachu z poškodenia pri preprave.
- Kupoval som notebook z kategórie B, čo znamená vizuálne nedostatky. Neboli dostupné fotky nakoľko bol v sklade. Pri dovezení som ostal prekvapený, pretože nedostatky boli úplne zanedbatelné. Je ako nový. O všetkom mi dali vedieť.
- Rýchli dovoz.
- Uvádzajú ze hardware je skontrolovany a monitor k nemu nerátajú takže vypálené pixle im nevadia co je hardware
Uvádzajú záruka a kontroka hardwaru ale monitor s vypalenymi pixlami neberú don..
Reakcia obchodu GIGACOMPUTER a.s.
Dobrý den, Romane,
mrzí nás Vaše špatná zkušenost s nákupem u nás, ale obáváme se, že došlo k nedorozumění. Ano, veškeré kusy u nás kontrolujeme, testujeme a čistíme. Během tohoto procesu se zboží rozdělí na A-kategorii (zboží jako nové), a B-kategorii (zboží, které může mít kosmetický nedostatek nebo částečné funkční omezení). B-éčko je pak díky tomu mnohem levnější. Na kvalitu jsme velmi přísní, proto pokud zboží vykazuje větší kosmetiku, do prodeje se vůbec nedostane. Napadá nás, neobjednal jste omylem zboží z B-kategorie? Protože v objednávce vidíme LCD právě v jakosti B. Kolegyně Vám už psala, pokud budete mít zájem o A-čkový kus, ráda Vám vyjdeme vstříc.
S pozdravem
Vaše GIGA Rodina -
- Rýchle dodanie. Zľavove kupóny.
Rýchle a profi jednanie. Vždy vysoká kvalita tovaru.
- Ponuka repas notebookov za výborné ceny. V prípade A kategórie,takmer min. opotrebenia, skvelá cena.
- Nákup prebehol hladko a prehľadne. Kvalita tovaru odpovedá popisu. Cena sa javí ako výhodná. Oceňujem zľavu za prvý nákup aj záruku 2 roky. Určite si nechám firmu GIGACOMPUTER v portfóliu do budúcna.
- Nenašiel som.
Podľa prvej skúsenosti obchod by som doporučil.
- rýchle dodanie
- dobrá cena
- podrobný popis
- produkt spĺňa popis
Tovar prišiel rýchlo až som bol prekvapený, popis zodpovedal stavu....
- Veľká spokojnosť.
- Iba same pozitiva, reakcia na dotazy vyborna. Sluzby podle prani. Dekuji
- Rýchla dodavka
- Výborný pomer kvalita a cena
- tovar do dvoch dni doručeny
- Rýchle a bez problémov