- Vždy bez problémov
Reakcia obchodu Gentleman Store
ďakujeme za 100%tné hodnotenie. Dúfame, že si objednaný tovar poriadne užijete a budeme sa tešiť aj niekedy v budúcnosti.
Veľmi rýchle vybavenie.
Milý Pavol,
obrovská vďaka za vaše pozitívne slová. Sme radi, že sa vám nákup u nás tak páčil :)
- kvalitný sortiment
Reakcia obchodu Gentleman Store
obrovská vďaka za vaše pozitívne slová. Sme radi, že sa vám nákup u nás tak veľmi páčil :)
Krásny deň praje, Miro z GS -
Odporúčam. Všetko bolo v poriadku. Komunikácia a velmi rýchle doručenie.
Milá Silvia,
sme radi, že sa vám nákup u nás páčil a tiež sa budeme tešiť, ak nám zostanete verná.
S úctou, Miro z GS -
- sortiment. cena, komunikacia
Milý Martin,
- prehlad
- tovar
- rýchle dodanie
- kvalita produktov
vynikajúci obchod, ja mužovi nakupujem často v tomto webshope. Táto kvalita produktov je absolútne na inej úrovni ako veci z drogérie.
Milá Lucia,
sme veľmi radi, že ste si vybrali práve náš obchod. Zároveň Vám musíme dať za pravdu, že kvalita našich produktov je na úplne inej úrovni ako tých z drogérie. Budeme sa teda tešiť aj v budúcnosti :)
Kvalita
- Super prístup, ochota
Milá Jana,
máme veľkú radosť, že tak pozitívne hodnotíte nielen náš obchod, ale aj našich zamestnancov. Dúfame, že vám alebo niekomu vami vybrané produkty urobili radosť!
- krásne veci
- kvalitné veci
- rýchlosť dodania
Je to e-shop s úsmevom. Urobí každému radosť.
S pozdravom, Miro z GS -
Kvalitné veci, super komunikácia, rýchle dodanie, perfekne zabalené
Krásny deň,
sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť aj nabudúce :)
S pozdravom, Miro z GS -
Pre mňa nový obchod a super.
Rýchle dodanie, perfektý,kvalitný tovar. Ďakujem.Reakcia obchodu Gentleman Store
Milý Peter,
Krásny deň praje, Miro z GS -
- Krasne zabaleny tovar, rychle dodanie, darcek k nakupu
S pozdravom, Miro z GS -
- Siroka ponuka produktov.
Neuveritelne zlozity procea vratenia. Pred 8mimi dnami zalozeny "case" a od vtedy zoadna reakcia.
Reakcia obchodu Gentleman Store
veľmi nás mrzí vaše hodnotenie a zmienený zložitý proces vrátenia tovaru. Ste prvým zákazníkom ktorý nás na to upozornil. Veľmi radi by sme to preverili a urýchlene zjednali nápravu. Napíšte nám prosím číslo vašej objednávky alebo číslo casu na [email protected]
Takto všeobecne je veľmi ťažké zistiť kde nastala chyba a či nám bol tovar skutočne doručený prepravnou spoločnosťou. Vrátenie peňazí za tovar by malo trvať 1 týždeň, len v ojedinelých prípadoch 2 týždne.
Každopádne vás ešte raz prosím o zaslanie čísla casu alebo objednávky na [email protected] a spolu to určite vyriešime.
S prianím pekného dňa, Miro z GS -
Vždy úplná spokojnosť, doručenie na čas, s výmenou nieje problém, komunikácia super.
Milý Michal,
svojim hodnotením ste nám vyčarovali úsmev na tvári. Ďakujeme zaň! Je to pre nás obrovská satisfakcia a motivátor pre ďalšiu prácu. Budeme sa teda tešiť aj nabudúce.
S pozdravom, Miro z GS -
- Výber tovaru,rýchlosť doručenia .
Krásny deň, Peter,
S pozdravom, Miro z GS -
- Veľmi som spokojná, odporúčam nákup v obchode krásne oblečenie
Krásny deň,
máme veľkú radosť, že tak pozitívne hodnotíte nielen náš obchod, ale aj našu produktovú ponuku. Dúfame, že vám alebo niekomu vami vybrané produkty urobili radosť!
Kvalita, rychlost vybavenia
- Kvalitné produkty
- Skvelá komunikácia
Krásny deň, Peter,
serioznosť, spoľahlivosť
Krásny deň,
sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť aj nabudúce :)
S pozdravom, Miro z GS