- kvalitný tovar
- široký sortiment
- Viac napísať o výrobkoch a spôsobu ich aplikácie
Milý Michal,
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie a spätnú väzbu. Nad vašim podnetom sa určite zamyslíme a pokúsime sa popísať viac informácií o výrobkoch a ich aplikácii.
- Rýchle a bezpečné dodanie
S pozdravom, Miro z GS -
Dobrá cena a komunikácia. Rýchle dodanie. Môžem len doporučiť.
Milý Ján,
ďakujeme za 100%tné hodnotenie. Dúfame, že si objednaný tovar poriadne užijete a budeme sa tešiť aj niekedy v budúcnosti.
- dobré ceny
- rýchle odoslanie tovaru
- doručenie cez spoločnosť SPS
S obchodom som spokojný. Toto bola už moja druhá objednávka, ale som maximálne nespokojný s formou doručenia prostredníctvom spoločnosti SPS. Kuriér balík svojvoľne bez akéhokoľvek kontaktu odovzdal do nejakého obchodu a keby som sa proaktívne nezaujímal o môj balík, tak ani neviem, že je už niekde "doručený".
Milý Michal,
veľmi pekne ďakujeme za spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že sa vám u nás tak páči. Čo sa podnetu na prepravnú spoločnosť SPS týka, určite budeme od nich požadovať vysvetlenie a najmä uistenie, že sa nič podobné už nebude opakovať. Veľmi nás to však mrzí. Dúfame, že nám aj napriek tomu zostanete verný. S pozdravom, Miro z GS -
spolahlivosť
Reakcia obchodu Gentleman Store
ďakujeme za 100%tné hodnotenie. Produkty si poriadne užite! :)
S pozdravom, Miro z GS -
Celkom dobré popisy jednotlivých vecí, človek sa ľahšie zorientuje a vyberie.
S pozdravom, Miro z GS -
- Siroky a velmi zaujimavy sortiment.
- Rychle dorucenie.
- Silne prozakaznicky pristup.
All good!
Milý Dezider,
S pozdravom, Miro z GS -
Široký výber kvalitného tovaru,expresné dodanie.Ústretoví,pozorní Gentlemani.Vrele odporúčam!
Milá Eva,
sme radi, že sa vám nákup u nás páčil a tiež sa budeme tešiť, ak nám zostanete verná.
S úctou, Miro z GS -
- široká ponuka sortimentu
- rýchlosť vybavenia objednávky
S pozdravom, Miro z GS -
- Vždy som veľmi spokojná s tovarom,pretože kozmetika,či už sú to peny na holenie,alebo mydlá,sú veľké a primerané cene,nie ako v bežných obchodoch.Hlavne nevysušujú pokožku.Manžel je vždy spokojný,objednávam mu kozmetiku len tu už pár rokov.A parfumy?Nádhera,hotové afrodiziakum.Vždy nás poteší nejaká vzorka pri objednávke a podľa reakcie manžela mám tip na ďalší darček pre neho :)
Krásny deň, milovníčka gentlemanov,
ďakujeme veľmi pekne za vaše pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste v nás našli obchod ako stvorený na darčeky pre svojho muža. Povedzte o nás prosím aj vašim priateľkám, určite tiež taký obchod bez úspechu stále hľadajú :)
Všetko dobré praje, Miro z GS -
- Perfektne veci pre vsetkych kožmekerov
Alles gut
Milý Jozin,
ďakujem za váš čas a tak pozitívne hodnotenie. Tešiť sa budeme aj nabudúce.
Za GS praje krásny deň, Miro -
- Rýchle doručenie
- Prehľadný eshop
- Množstvo rád a informácii priamo v eshope
- Vtipné a zaujímavé popisy tovaru
- V balíku príde výdy aj nejaká vzorka, ktorá aspoň v mojom prípade bola vždy k veci
- eshop nemá wishlist (zoznam prianí) a teda nie je možné vytvoriť si zoznam tovaru, ktorý si chcem v budúcnosti zaobstarať
- Niektoré veci stoja až nekresťansky veľa
Na gentleman store nakupujem vždy rád. Kvalitný tovar, príjemné webové prostredie. Obchod ako stvorený pre gentlemanov.
Akurát si je potrebné dávať pozor na financie, lebo je to návykové.Reakcia obchodu Gentleman Store
Pekný deň Michal,
sme neskutočne radi, že ste nás hodnotili tak pozitívne a hlavne dôkladne. V prvom rade ďakujeme za všetky vymenované pozitíva. Sme veľmi radi ak naši zákazníci oceňujú také maličkosti ako popisujete, pretože si na nich veľmi zakladáme. :)
A teraz k vašim "negatívam" - Wishlist je veľmi dobrý nápad, určite ho posuniem ďalej a zamyslíme sa nad tým ako by to bolo možné technicky spraviť. Presne takéto hodnotenia sú pre nás prínosné, pretože sami sme nad niečím podobným ani len neuvažovali. Čo sa cien produktov týka, hold musíme uznať že niektoré produkty sú naozaj drahé. Hlavný a jediný dôvod je, že sú drahé aj pri nákupe od samotných výrobcov alebo je ich veľmi ťažké na trhu zohnať (hlavne kvôli obmedzenej produkcii). Sami sme veľmi dlho uvažovali či tieto finančne náročné produkty vôbec do ponuky zaraďovať. Ale nakoniec sme si povedali, že to skúsime. Jedná sa totiž o produkty ktoré nie sú bežne na Slovensku kúpiteľné. A oplatilo sa! Mnohí naši zákazníci ocenili ich prítomnosť a obľúbili si ich. Sami razíme teóriu, že radšej jednu poriadnu vec raz za X mesiacov ako každý týždeň novú lacnú. Dúfame že nám ale zostanete verný :)
Prajem pekný deň, Miro z GS -
- Rychle dorucenie
- Pocit osobneho pristupu
Pekný deň prajem,
osobný prístup to je niečo na čom s naozaj zakladáme. Sme veľmi radi, že ste si toho všimli a oceňujete ho. Budeme sa snažiť aby ste mali rovnaký pocit aj počas vašich budúcich nákupoch.
- Rychla reakcia
- Kvalitny tovar
- Ziadna
Krásny deň, gentleman,
veľmi pekne ďakujeme za čas ktorý ste strávili hodnotením nášho obchodu. A to že je tak pozitívna je určite podstatný bonus k tomu :) Budeme radi ak nám zostanete verný.
- Rýchle dodanie tovaru
S pozdravom, Miro z GS -
- Rýchle dodanie tovaru a milý personál ochotný pomôcť v prípade výberu pre vás toho správneho tovaru.
Našiel som konečne slovenský obchod, ktorý ponúka všetko okolo holenia, kvalitné výrobky, ručná práca s dlhoročnou tradíciou, ako kvalitné štetky na holenie z jazvečích štetín, kvalitné strojčeky na klasické žiletky, kvalitné mydlá na holenie s príjemnou vôňou, proste komplet príslušenstvo k holeniu pre tých chlapov, ktorí holenie berú vážne a aj ako rituál a relax.
A navyše pridali k objednávke darček, fľaštičku vodu po holení s príjemnou vôňou
PS: Ochotní, ústretoví a príjemní ľudia, ktorí radi pomôžu s výberom aj pokiaľ ho nemajú na sklade.Reakcia obchodu Gentleman Store
Krásny deň Marek,
veľmi pekne ďakujeme za 100% hodnotenie. Sme veľmi radi, že nás vnímate tak, ako popisujete. Budeme sa snažiť vás nesklamať ani v budúcnosti.
S pozdravom, Miro z GS -
promptné jednanie, rýchle odoslanie tovaru, príjemné balenie
Milý Viktor,
obrovská vďaka za vaše hodnotenie. Sme radi, že nás hodnotíte na 100% :)
- ponuka zaujímavých značiek
- naozaj gentlemanský obchod
- oblečenie a doplnky z vlastnej produkcie
Reakcia obchodu Gentleman Store
obrovská vďaka za vaše pozitívne slová. Sme radi, že sa vám nákup u nás tak veľmi páčil :)
Krásny deň praje, Miro z GS -
Rýchle dodanie