Vsetko prebehlo absolutne bez problemov!
Reakcia obchodu Gentleman Store
ďakujeme za 100%tné hodnotenie. Dúfame, že si objednaný tovar poriadne užijete a budeme sa tešiť aj niekedy v budúcnosti.
dobré akcie, rýchle doručenie
Milý Ján,
obrovská vďaka za vaše pozitívne slová. Sme radi, že sa vám nákup u nás tak veľmi páčil :)
Krásny deň praje, Miro z GS -
Komunikácia - výborná. Kvalitný tovar. Dodanie rýchle a na úrovni. Nakupujem dlhodobo.
S pozdravom, Miro z GS -
Standardny internetovy obchod, dobry prehlad a popis ponukanych vyrobkov.
Milý Ivan,
obrovská vďaka za vaše pozitívne slová. Sme radi, že sa vám nákup u nás tak páčil :)
- rýchle doručenie
- dobrá komunikácia
- síce pekné balenie, ale zbytočne veľa papierikov, je to milé, keď je takto personalizovaný balík, ale neekologické
obrovská vďaka za vaše hodnotenie. Neskutočne si ho vážime!
Čo sa "papierikov" v balení týka, jedná sa o recyklovaný a recyklovateľný materiál, čím sa snažíme byť o niečo viac ekologickí.
- Rýchle vybavenie
- Kvalita výrobkov
- Tovar riadne zabalený, pokiaľ po ňom kuriér neposkáče není možné aby sa poškodil
- Vzorka kolínskej ku každej objednávke
Super obchod maximálna spokojnosť. Toto bola moja šiesta objednávka a určite nie posledná. Odporúčam každému kto si potrpí na kvalitu, eleganciu a to všetko za rozumné ceny.
Milý Paťo,
ďakujeme za 100%tné hodnotenie a vymenovanie všetkých tých kladných stránok nášho obchodu :) Dúfame, že si objednaný tovar poriadne užijete a budeme sa tešiť aj niekedy v budúcnosti.
S pozdravom, Miro z GS -
Sme veľmi radi ( ja i manžel ), že sa opäť vyrábajú maratónky, ktoré sme si v minulosti kupovali desiatky rokov. Doteraz sa im žiadna iná značka nevyrovná ( vynikajúca podrážka ). Ďakujeme.
Reakcia obchodu Gentleman Store
Krásny deň prajeme a hneď sa chceme poďakovať za veľmi pozitívne hodnotenie. Vždy nám niečo podobné zdvihne náladu do maximálnych výšin. A hlavne takto zo začiatku pracovného týždňa :)
Všetko dobré praje, Miro z GS -
- rýchle dodanie a veľmi milá komunikácia
- osobný dopis s poďakovaním
- kupovali sme len maličkosť a aj napriek tomu venovaná pozornosť zákazníkovi
Krásny deň, Di,
Dobrá komunikácia.
S pozdravom, Miro z GS -
Super obchod, rychle jednanie a perfektna kvalita vyrobku
Milý Marcel,
sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť aj nabudúce :)
- Veľmi kvalitný tovar
Reakcia obchodu Gentleman Store
Krásny deň prajeme a zároveň veľmi pekne ďakujeme za 100% hodnotenie. Sme veľmi radi, že nás vnímate tak, ako popisujete. Budeme sa snažiť vás nesklamať ani v budúcnosti.
Perfektná komunikácia, rýchle dodanie
Reakcia obchodu Gentleman Store
Krásny deň, ďakujeme za veľmi pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste nám verný(á) :)
S pozdravom, Miro z GS -
Je to užasný vyrobok..suoer prístup..rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň, Jandy,
Krásny deň praje, Miro z GS -
Nakupujem pravidelne a či si objednáte za 50€ alebo za 500€ stále Vám dajú pocítiť akí ste pre nich dôležitý zákazník a že im záleží na Vás.
Ako hovorí klasik: Takto sa to robí do psej matere ! jednoznačne najlepsi eshop !Reakcia obchodu Gentleman Store
Milý Julo,
veľmi pekne ďakujeme za čas, ktorý ste venovali tak peknému a pozitívnemu hodnoteniu nášho obchodu. Sme veľmi radi, že vnímate rozdiel medzi nami a konkurenciou a aj to, aký podstatný je pre nás každý jeden zákazník bez ohľadu na to, koľko toho u nás kupuje. Riadime sa totiž heslom klasika: Každý si predsa zaslúži hýčkanie a opateru :)
Pekný deň praje, Miro z GS -
- široký vyber
- dobrá komunikácia
- rýchle doručenie
e-shop kde každý nájde čo potrebuje
Milá Dana,
máme veľkú radosť, že tak pozitívne hodnotíte nielen náš obchod, ale aj našu produktovú ponuku. Dúfame, že vám alebo niekomu vami vybrané produkty urobili radosť!
Krásny deň praje, Miro z GS -
Uvítala by som zľavy pre registrovaných zákazníkov
Milá Michaela,
veľmi pekne ďakujeme za 100% hodnotenie. Nad vašim podnetom sa určite zamyslíme :)
Pekný deň praje, Miro z GS -
Slape ako svajciarske hodinky :-)
Milá Dagmar,
sme radi, že sa vám nákup u nás páčil a tiež sa budeme tešiť, ak nám zostanete verná.
S úctou, Miro z GS -
- Výborné balenie
- Dobrá komunikácia
- Kvalitné produkty
- Slušné ceny
Krásny deň Filip,
S pozdravom, Miro z GS -
- kvalitny produkt, rychle dorucenie
Milá Daniela,
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie :)
S pozdravom, Miro z GS -
Majú značku, ktorú mám rafa, príjemná komunikácie, pekne a bezpečne zabalené, rýchle dodanie. Spokojnosť, ako vždy. Odporúčam.
Milá luBBka,
obrovská vďaka za váš čas ktorý ste venovali hodnoteniu nášho obchodu. Sme radi, že sa vám u nás tak veľmi páči a čo všetko hodnotíte kladne. Budeme sa tešiť aj naďalej a snažiť aby sme si vašu priazeň zachovali :)
Krásny deň praje, Miro z GS