- nespoľahlivý
- Objednala som si papuče pre hostí v jednej veľkej papuči. Najskôr mi to poslali na ich adresu nie na moju. Keď som si to cez poštu zmenila, prišli mi úplne inej farby ako som chcela. Po telefonáte som sa dozvedela že to je random farba. Ktorá im príde, tú posielajú a majú to aj na stránke napísané. Nič také na stránke zmienené nebolo, tak som ich znovu kontaktovala. Na to mi napísali, že sa ospravedlňuju. Obchod neodporúčam všetkými desiatimi.
Neodporúčam! Zlé dodanie úplne iného tovaru!
- Neviem
- Nemá prehľad, čo má skladom a čo nemá...
Aj napriek tomu, že Vám potvrdia objednávku v rozsahu objednávky na -shope, tovar v skutočnosti majú/nemajú. Nikto a ani oni to nevedia. Po 4 dňoch sa pýtame, či tovar už odišiel (keďže bol uvedený ako skladom), oznámia, že nevedia, čo majú robiť lebo nemajú všetko... Sami nezavolajú!!! Pritom píšu, že ak nemajú všetko, posielajú to čo majú a zvyšok neskôr. No proste nabudúce už inde nakupujem, radšej.
nezodpovedná firma, tovaru bolo menej v balíku ako na výdajke vo vnútri balíka, na reklamáciu E-mailom firma vôbec nereagovala, telefón zvonil, nikto nedvíhal
Má neseriózneho partnera ohľadom doručovania. Vzhľadom k tomu, že tovar do dnešného dňa nedorazil t.j.19.9.2024 objednávku som zrušil.
- Do dnešného dňa sa mi obchod neozval, neviem čo je s mojim tovarom a či vôbec príde. Veľká nespokojnosť.
Nikto mi nepotvrdil objednávku a ani nezrušil. Zatiaľ ma nikto nekontaktoval a tovar vôbec neprišiel.
Po objednaní tovaru sa nekontaktovali som ňou. Nemám ani peniaze, ani tovar. Keď som im napísala nereagovali. Tovar som už mala mať. Tak uvidím.
2X som objednal ten istý tovar ,ale pri jednom mi nedoručili vec ktorá bola súčasťou tovaru ,2X som písal reklamáciu a žiadal o dodanie chýbajúceho tovaru ,ale dodnes žiadna reakcia ,neseriózne .
- Urobil som objednávku dvakrát no doteraz mi neprišiel email ani z jednej. Tak neviem či to evidujú alebo čo.
Doručenie bolo rýchle, ale tyč je bez jednej krytky a fakt sa mi to nechce preposielať hore-dole ako pajácovi, keď naviac nedostáva človek maily od obchodu, jediná komunikácia bola s platobnou bránou.
Čiže tyč si nechám, ale viac nenakúpim, myslím, že prezrieť tovar pred odoslaním, je psia povinnosť eshopu ak nechce dostávať takéto hodnotenia. -
- Objednala som potah na zehliacu dosku,prisiel ale úplne iný vzor látky ako som objednala,po upozornení mi bolo odporucene vratit tovar na vlastne naklady, spísať reklamačný formulár, číslo uctu. Takze ani ziadna ponuka, ze by zaslali správny. Preto mi z toho vychádza, že ľudí lákajú na tovar, ktorý realne nemajú a vela ľudí celý proces reklamácie radsej nepodstupi.
- Po mojom druh e-maily,ci to myslia vazne,ze mam platit este ďalšie poštovné do dnesneho dna neodpovedali.
- Žiadna spätná väzba z obchodu. Po objednaní a zaplatení. 2 tyždne.
Neviem ohodnotiť tovar, ktorý mi nebol dodaný.......
- Tovar zatial neprisiel. Takisto neptisiel ani mail o spracovani objenavky no proste nic 0 bodov
- 6.12,2023 objednané a zaplatené, 18.12.2003 stále čakám
Za 10 dni od objednania som nedostal žiadnu spätnú väzbu či tovar dorazí alebo nie… platbu som zaslal hneď pri objednaní tovaru.
Tovar ani po týždni od objednania nedorazil. Komunikácia s obchodom nulová.
Neprešla mi platba kartou nefungovalo to tak som zmenila objednávku na dobierku a k dnešnému dnu neprišla odpoved v akom stave je moja objednávka ani tovar ešte nedošiel
tento obchod pôsobí zle. Urobil som objednávku a nič mi na mail neprišlo. počkal som pár dní a stále ani tovar, ani mail. Urobil som teda objednávku znova, v tom, či som niečo nezadal zle. A potom znova a znova (už som to skúšal). Asi preto, že som chcel tovar na dobierku nie platba online. Tovar dodnes nedorazil a nikto ma nekontaktoval. Keď idem na ich kontakty, tak stránka neexistuje