Tovar som objednal pred týždňom a ešte nebol ani odoslaný

farba obrubníka je iná ako na obrázku. Mala byť tehlovo hnedá. V skutočnosti je veľmi tmavá hneda.

• telefónne čísla uvedené na stránke nikto nezdvíha

2 týždne po objednaní a zaplatení tovaru, nič neprišlo a stále nemám ani len info, či je objednávka v riešení.

Po týždni tovar nedorazil, ani potvrdenie objednávky, žiada komunikácia

• Neinformovali ma o skutočnosti, že tovar nemajú v objednanom množstve. Telefonicky sa mi podarilo spojiť veľmi ťažko (po niekoľkých dňoch opakovaného volania). Keď sa mi konečene podarilo dovolať sa, oznámili mi, že tovar nemajú v požadovanom množstve a ani nevedia zaručiť, či ho dostanú... Z toho dôvodu som objednávku zrušil.

Valec mi bol doručený bez zátky.

• Celkom rýchlo doručené
    • Poslali mi inú farbu veka na boxy a nedali sa ani vymeniť

Do dnešného dňa mi nikto nepotvrdil objednavku, nikto ma nekontaktoval.
    Nakupil sim v inom internetovom obchode.

Po 10tich dňoch nemám tovar, peniaze ani info, čo je s mojou objednávkou. Takže veľká nespokojnosť.

Tovar nedorazil, žiadna komunikácia

Dlhá dodacia lehota

objednávka zaplatená 03-11-2022
    do dnešného dňa 10-11-2022
    okrem potvrdenia objednávky žiadny kontakt.

• Napriek tomu ze som dával pozor pri objednávaní aby som nikde nedal odber na emaily napriek tomu ma nimi otravujete a posielate mi hodnotenie takže vás serem a vôbec vás neodporúčam ste jak otravný bezdomovec

• Nič
    • Ani po 7 dňoch od mojej objednávky mi nič neprišlo.

Neodporúčam tento obchod, objednávku potvrdili, no nič mi neposlali a ani ma neinformovali či vôbec tovar dodajú, alebo nie.

Za 6 dní ste neboli schopní dodat tovar.

tovar prišiel poškodený ,kovové súčiastky boli hrdzavé ,samotné zloženie tovaru bolo nemožné

16. dni a tovar NEMAM!!!

• Tovar nedorazil a nikto sa neozval.

Tovar bol objednany pred 12 dnami. Momentalne vyrobok nie je na sklade. Zatial mi prisla iba faktura o uhrade.

Tovar bol doručený ,objednala som si zavinovacku pre dieťatko a prišla mi bez výplne čistá latka !!s tovarom som nespokojná