Som spokojná s tovarom aj dodaním. Tovar pekný, kvalitný akurát truhlíky by som chcela aj v inej farbe , ale neponúkajú. Možno neskôr.

• nespoľahlivý

• Dobra komunikacia rychle dorucenie

• Objednala som si papuče pre hostí v jednej veľkej papuči. Najskôr mi to poslali na ich adresu nie na moju. Keď som si to cez poštu zmenila, prišli mi úplne inej farby ako som chcela. Po telefonáte som sa dozvedela že to je random farba. Ktorá im príde, tú posielajú a majú to aj na stránke napísané. Nič také na stránke zmienené nebolo, tak som ich znovu kontaktovala. Na to mi napísali, že sa ospravedlňuju. Obchod neodporúčam všetkými desiatimi.

Neodporúčam! Zlé dodanie úplne iného tovaru!

• Neviem
    • Nemá prehľad, čo má skladom a čo nemá...

Aj napriek tomu, že Vám potvrdia objednávku v rozsahu objednávky na -shope, tovar v skutočnosti majú/nemajú. Nikto a ani oni to nevedia. Po 4 dňoch sa pýtame, či tovar už odišiel (keďže bol uvedený ako skladom), oznámia, že nevedia, čo majú robiť lebo nemajú všetko... Sami nezavolajú!!! Pritom píšu, že ak nemajú všetko, posielajú to čo majú a zvyšok neskôr. No proste nabudúce už inde nakupujem, radšej.

nezodpovedná firma, tovaru bolo menej v balíku ako na výdajke vo vnútri balíka, na reklamáciu E-mailom firma vôbec nereagovala, telefón zvonil, nikto nedvíhal

• Rýchle a kvalitne.

Má neseriózneho partnera ohľadom doručovania. Vzhľadom k tomu, že tovar do dnešného dňa nedorazil t.j.19.9.2024 objednávku som zrušil.

• rýchlosť a prijateľná cena
    • žiadna

Spokojnosť

• Do dnešného dňa sa mi obchod neozval, neviem čo je s mojim tovarom a či vôbec príde. Veľká nespokojnosť.

• dostala som tam presne co som chcela za rozumnu cenu

prvý krát nákup a velka spokojnost

• rychle doručenie

Solídny výber produktov,ceny tiež,komunikácia I dodanie-všetko v poriadku, za mňa spokojnosť.

• super komunikácia
    • rýchlosť dodania

Objednavala som u nich tretikrat, vzdy som bola spokojna. Dodavky boli rychle a kvalitne.

• Rýchlosť, spoľahlivosť

Nikto mi nepotvrdil objednávku a ani nezrušil. Zatiaľ ma nikto nekontaktoval a tovar vôbec neprišiel.

spolahlivy obchod

Kvalitný tovar, som spokojná, ďakujem.

• Rýchlosť dodania, tovar v poriadku