• Rýchlosť doručenia

• rýche doručenie

žiadne

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojný a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.

Fieldmann

• Spokojná

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

Fieldmann

• rýchlo doručené, včas, tovar nepoškodený

Tím Fieldmann

• Rýchle dodanie,zásielka vporiadku.
    • Nakoľko som sa potrebovala poradiť telefonicky,príjemní ľudia mi poradili,

Je výhodné nakupovat v tomto obchode

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

• rýchle doručenie

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Vaša spokojnosť s nákupom nás naozaj veľmi teší a za Vaše odporúčania aj milé slová Vám ďakujeme. Snažíme sa vyjsť zákazníkom vždy vo všetkých smeroch maximálne v ústrety, pokiaľ to je v našich možnostiach. Budeme radi, keď sa na nás aj pri Vašom budúcom nákupe zase obrátite.

Tím, Fieldmann

Mal som reklamáciu, vybavili obratom.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.

Tím Fieldmann

• Ďakujem vám som veľmi spokojný
    • Všetko bolo v najlepšom poriadku

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy „odchádzate“ z nášho obchodu spokojná.
    Tím Fieldmann

• Ponúkajú kvalitný tovar s rýchlym doručením.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi, preto sme radi, že sme na vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.

Tím Fieldmann

• Široký sortiment ktorí je na dobrej úrovni.

Tím FIELDMANN

Bol som príjemne prekvapený, ako rýchle bola vybavená moja objednávka a jej doručenie v priebehu týždňa.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojná/ý a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.

• Rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Dobrý deň, ďakujeme za nákup a hodnotenie. Veríme, že budete naďalej nakupovať v našom e-shope.

Dobrý prístup

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup a recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

Tím Fieldmann

• Siroky sortiment ponukanych vyrobkov.
    • Rychla dodavka tovaru.

Siroky vyber tovaru a rychla dodavka. Objednany tovar som vyskusal a som s nim velmi spokojny. Splnil moje ocakavania.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.

• rychle vybavenie

• Rýchlosť vybavenia, korektnosť,

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.

Tím Fieldmann

• Kvalitne vyrobky, rychle dodanie, prijatelna cena

Doporucujem

Tím Fieldmann

• Rýchlosť vybavenia obkednávky.

Rýchlosť dodania tovaru je až obdivuhodne . Potešilo ma to