Reklama

Rýchle a spoľahlivé

Dobrý výber, primeraná cena, rýchle doručenie.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a ocenenie našich služieb!

Sme nesmierne radi, že ste boli spokojní s naším dobrým výberom tovaru, primeranými cenami a bleskovým doručením objednávky. Ponúkať bohatý sortiment za výhodné ceny v spojení s pohotovým doručovaním je pre nás tou najvyššou prioritou, preto nás Vaša spätná väzba úprimne teší a motivuje do ďalšej práce.

Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

• Super rýchle vybavenie objednávky
    • Široká ponuka
    • Zľava na objednávku pri registrácii

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a milé slová. Sme nesmierne radi, že Vám možnosť bezplatného osobného odberu vyhovuje a prináša Vám pri nákupe potrebný komfort. Naším cieľom je poskytovať rýchle, pohodlné a výhodné služby pre všetkých našich zákazníkov. Budeme sa veľmi tešiť na Vašu ďalšiu návštevu a nákup u nás!

• Rychlost vybavenia.
    • Žiadne nevyhody

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a za to, že ste sa podelili o svoju prvú nákupnú skúsenosť. Sme nesmierne radi, že Váš prvý nákup v našom obchode prebehol hladko a že bolo všetko v úplnom poriadku. Veríme, že sme si získali Vašu dôveru a zakúpený tovar Vám bude skvele slúžiť. Budeme sa veľmi tešiť na Vaše ďalšie objednávky u nás!

• Rýchle doručenie
    • Nie sú nevýhody
    • Nič

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme, že ste sa podelili o pozitívny zážitok z Vášho nakupovania u nás. Budeme sa tešiť, ak Vás budeme môcť opäť privítať.

Tím Fieldamann

• vŕtačka má vyosený rotor, hádže sklučovadlom

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť so zakúpenou vŕtačkou a zistenou technickou chybou. Plne chápeme Vašu nespokojnosť, keďže zakúpené náradie by malo byť od prvého použitia v 100 % stave a plne funkčné. Prosíme Vás, aby ste tovar priniesli na ktorúkoľvek z kamenných predajní Planeo, kde s Vami okamžite spíšu reklamáciu a postarajú sa o jej rýchle vyriešenie. Pevne veríme, že vzniknutú situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti a v budúcnosti Vám dokážeme poskytnúť bezchybné produkty aj služby.

Tím Fieldamann

• Moznost osobného odberu zdarma

Tím Fieldmann

Rýchle doručenie tovaru,tovar v poriadku.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a hodnotenie. Sme nesmierne radi, že rýchlosť doručenia tovaru splnila Vaše očakávania a že Vám bol doručený v úplnom poriadku. Bleskový servis a doručenie bezchybných produktov sú pre nás prvoradé, preto nás Vaša spokojnosť úprimne teší. Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

Tím Fieldmann

rýchle doručenie tovaru, určite odporúčam

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a odporúčanie. Sme nesmierne radi, že rýchlosť nášho doručenia splnila Vaše očakávania a tovar Vám bol doručený takto bleskovo. Na bleskovom servise a vašej plnej spokojnosti si veľmi zakladáme, preto je pre nás Vaša pochvala skvelou motiváciou do ďalšej práce. Veríme, že Vám objednaný tovar bude skvele slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás.

Tím Fieldmann

Rýchle doručenie, kvalita výrobku v pomere k cene výborná. Veľmi dobrá skúsenosť s predajcom.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a hodnotenie. Sme nesmierne radi, že ste boli spokojný s bleskovou rýchlosťou doručenia tovaru aj s výborným pomerom kvality a ceny. Ponúkať skvelý tovar za výhodné ceny a k tomu poskytovať rýchly servis je pre nás tou najvyššou prioritou. Veríme, že Vám objednaný produkt bude dlho a spoľahlivo slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

Tím Fieldmann

Objednávala som prvý krát, všetko bolo ôk.

Tím Fieldmann

Ja som si objednala ručnú , ľahkú akú pilku, no bola mi dodaná ťažká píla ledva som ju udržala v ruke, preto som ju vrátila cez obchod PLANEO Žiar nad Hronom späť dňa 14.09.2026. Odstupujem od zmluvy a žiadam vrátenie peňazí.Dakujem.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi nás mrzí nepríjemnosť s nevhodnými parametrami tovaru, no sme radi, že vrátenie na pobočke v Žiari nad Hronom prebehlo v poriadku.

Tím Fieldmann

Som stovarom velmy spokojny bolo vsetko vporiadku dorucenie bolo rychle bol som velmy prekvapeny za rychle dorucenie ..dakujem.s pozdravom julius olah.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

• Cena
    • Doprava
    • Funkčnosť

S úsmevom Fieldmann

• spokojnosť

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!
    tím Fieldmann

• OK k plnej spokojnosti odporučam
    • super expres dodavka
    • kvalitne balenie

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Teší nás, že priebeh Vašej objednávky splnil očakávania a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.

• Cena
    • Servis

Reakcia obchodu fieldmann.sk

ďakujeme za nákup a hodnotenie. Veríme, že budete naďalej nakupovať v našom e-shope. Dajte nám, prosím, vedieť, či môžeme niečo spraviť pre zlepšenie vášho nákupného zážitku .
    Tím Fieldmann

Som spokojný, rýchle vybavenie, dobrá informovanosť o stave zásielky.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi pekne ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Ak by ste mali akýkoľvek tip na to, čo by sme mohli zlepšiť, budeme veľmi radi, ak sa s nami oň podelíte - každý názor nám pomáha posúvať sa ďalej.

tím Fieldmann

Vrelo odporúčam. Rýchla doba dodania...tovar dosiel v poriadku

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!
    tím Fieldmann

• Rýchle doručenie bez problémov.

Reakcia obchodu fieldmann.sk

veľmi sa tešíme Vašej pozitívnej skúsenosti. Neváhajte sa na nás v budúcnosti znova obrátiť.