- Rýchlosť doručenia
- rýche doručenie
žiadne
Reakcia obchodu fieldmann.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojný a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
Fieldmann -
- Spokojná
Reakcia obchodu fieldmann.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.
Fieldmann -
- rýchlo doručené, včas, tovar nepoškodený
Tím Fieldmann -
- Rýchle dodanie,zásielka vporiadku.
- Nakoľko som sa potrebovala poradiť telefonicky,príjemní ľudia mi poradili,
Je výhodné nakupovat v tomto obchode
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.
- rýchle doručenie
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Vaša spokojnosť s nákupom nás naozaj veľmi teší a za Vaše odporúčania aj milé slová Vám ďakujeme. Snažíme sa vyjsť zákazníkom vždy vo všetkých smeroch maximálne v ústrety, pokiaľ to je v našich možnostiach. Budeme radi, keď sa na nás aj pri Vašom budúcom nákupe zase obrátite.
Tím, Fieldmann -
Mal som reklamáciu, vybavili obratom.
Reakcia obchodu fieldmann.sk
ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.
Tím Fieldmann -
- Ďakujem vám som veľmi spokojný
- Všetko bolo v najlepšom poriadku
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy „odchádzate“ z nášho obchodu spokojná.
Tím Fieldmann -
- Ponúkajú kvalitný tovar s rýchlym doručením.
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi, preto sme radi, že sme na vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.
Tím Fieldmann -
- Tovar vôbec nefunguje ani neroztočí motor proste je to hluché
- Neviem čo mám teraz urobiť
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Veľmi nás mrzí, že nie ste spokojný s Vašim nákupom. Chápeme Vaše sklamanie a chceme Vás ubezpečiť, že v našej spoločnosti sa snažíme, aby každý náš zákazník bol maximálne spokojný. Za vzniknuté komplikácie sa Vám hlboko ospravedlňujeme.
Tím Fieldmann -
- Široký sortiment ktorí je na dobrej úrovni.
Tím FIELDMANN -
Bol som príjemne prekvapený, ako rýchle bola vybavená moja objednávka a jej doručenie v priebehu týždňa.
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Sme radi, že ste s priebehom Vašej objednávky spokojná/ý a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.
- Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Dobrý deň, ďakujeme za nákup a hodnotenie. Veríme, že budete naďalej nakupovať v našom e-shope.
Dobrý prístup
Reakcia obchodu fieldmann.sk
ďakujeme za Váš nákup a recenziu. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.
Tím Fieldmann -
- Siroky sortiment ponukanych vyrobkov.
- Rychla dodavka tovaru.
Siroky vyber tovaru a rychla dodavka. Objednany tovar som vyskusal a som s nim velmi spokojny. Splnil moje ocakavania.
Reakcia obchodu fieldmann.sk
Dobrý deň, Ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.
- rychle vybavenie
- Rýchlosť vybavenia, korektnosť,
Reakcia obchodu fieldmann.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.
Tím Fieldmann -
- Kvalitne vyrobky, rychle dodanie, prijatelna cena
Doporucujem
Tím Fieldmann -
- Rýchlosť vybavenia obkednávky.
Tím Fieldmann