- Ďalekohlad vision2 je šmejd má obyčajne skla nepribliži nič.
- na tejto baterke nefunguje vypínač, nekupujte tento odpad.
- na tejto baterke nefunguje vypínač, nekupujte tento odpad.
na tejto baterke nefunguje vypínač, nekupujte tento odpad.
Pozor na to, čo kupujete !
Obchod , v snahe predať všetko, klame v parametroch !
Vraj poľovnícky ďalekohľad ? Tak do divadla alebo pozerať na susedu v dome oproti. Približuje, odhadujem 2 až 3x ! Pri tejto kúpe nespokojnosť ! -
Hneď sa rozpadla.
Tovar prišiel poškodený, poslala som späť, peniaze mi boli vrátené, komunikácia s obchodom v poriadku.
- tovar neni to co je v reklame silonky su kratke a nedaju sa natahovat ako je v reklame
- Rychle dorucenie
- Popis tovaru na stranke predajcu nezodpoveda skutocnosti. Kamera nema rozlisenie Full HD, je to rovnaky sunt ako sa da zohnat za drobne na aliexpresse
Dobrý deň prajem, váš magnetický náramok je na pohľad pekný, no hneď po prvom dni na ruke zospodu sčernal. Mali by ste ich predávať v originál farbe, takto ho už na ruku nedám. Vďaka za nekvalitný výrobok a pekný deň prajem, Trajteľová.
Objednala som profi odpudzovac hlodavcov, mam ho umiestneny asi 3 m od miesta, kde mi vo fasade suchoce mys a nic sa nedeje, myska si tam zije dalej, akoby nic. Za mna vyhodene peniaze, idem hladat ine riesenie.
- Iná veľkosť ako na obrazku
- objednali sme si antigravitačné autíčko, ktoré fungovalo asi 47 sekúnd...a koniec....
Objednávku som zrušila po zlých skúsenostiach iných zákazníkov s kvalitou tovaru.
- Nesedí počet skladačiek a nekvalitne prevedenie magneticjej skladačky-Čína
7 dní od objednania tovar nedorazil.
- Výrobok nezodpovedá reklame ponuke
Výrobok mi nebol schopný dôjsť za celý týždeň a to píše na stránke keď objednáte do 12:00 tak do 24 hod.bude doručený.
Maximálna nespokojnosť !
Tovar bol v ten deň riadne vyplatený ! -
- Sietka je taká istá ako inde, len je o 1/3 drahsia. Cakala dom za tú cenu kvalitnejší tovar
Vyrobene v cine dovezene polskom predane na slovensku.Radsej skoncily v odpadovom kosi.Nejaka umela slamka.Mozno aj zdraviu skodlive.
- Tovar teda " zázračná páska " je na úrovni ŠMEJDOV ! V prvej polovici páska vôbec nelepila ( asi výpredaj 100ročných zásob US army ) , v tej druhej trochu áno ale výsledok v porovnaní s reklamou je katastrofa. Budem žiadať vrátenie peňazí !!!
- Tovar je poškodený ventilátor je odtrhnutý nefunguje