chcelo by to pri dobierke moznost platby kurierovi
Všetko bolo ok
- Perfektné rýchle doručenie
Pani predavačky v Detve veľmi milé a ochotné.
Rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchlosť vybavenia objednávky,cena
Veľmi dobré
- Spokojnost po vsetkych strankach. Hlavne rychle dodanie tovaru
Dobrá cena, rýchle dodanie tovaru
- Nevšimla som si mail, že mám tovar pripravený k odberu. Pred zrušením obj. ma tel. kontaktovali, či mám o tovar záujem
- som spokojný
- Nízka cena
- Dobrá komunikácia s linkou podpory
- Slabá informovanosť o dodacej dobe
- Slabá starostlivosť po predaji
Len predať a starají sa sám. Bicykel príde v rozobratom stave v krabici, zlož si ho bez návodu, ani zmienka o garančnej prehliadke a záručných podmienkach.
- Rýchle dodanie, komunikácia....odporúčam všetkým...
proste super
super
Rýchle doručenie a dobré ceny
Rýchlosť doručenia super, cena OK
Všetko bez problémov.
- Som spokojná, tovar dorazil bez problémov, nepoškodený a veľkosť sedela.
- Zavádzanie zákazníka ilustračnými obrázkami na stránke a neuvádzanie, že sa jedná iba o ilustračné obrázky.
Dosť ma zarazilo pri nákupe slnečných okuliarov ktoré som si prezeral na Vašej stránke, že boli vyobrazené s puzdrom a pri prevzatí som dostal iba samotné okuliare. Keď som sa na to púzdro pýtal dostal som odpoveď, že sú bez púzdra a obrázky na stránke sú iba ilustračné. Čo sa ale na stránke nikde neuvádza, že sa jedná iba o ilustračné obrázky. Je to tak trochu zavádzanie zákazníka.
Objednával som 3 kusy toho istého tovaru, čo mi stránka dovolila. Pár minút po zaplatení celej objednávky mi bolo oznámené, že 1 kus tovaru nevedia dodať a peniaze mi budú vrátené dodatočne, čo je prvé nemilé prekvapenie.
Druhé nemilé prekvapenie bolo to, že online obchod nepodporuje vyzdvihnutie objednávky osobne na predajni, ale namiesto toho si musím priplatiť nemalú prirážku niektorej doručovacej spoločnosti. Konkurencia takúto možnosť má.
Tretie nemilé prekvapenie bol spôsob doručenia - tieto 2 kusy rovnakého tovaru boli doručené oddelene a každý bol zabalený inak. Jeden bol zabalený v krabici a ochrannom obale zatiaľ čo ten druhý bol iba zabalený iba v obale od prepravcu.
Celková nespokojnosť.