• Nepouzitelny eshop. Vytvorite objednavku a tym to aj skonci. Na tovar cakate a nepride. Na email nereaguju.

• Ešte stále ani po 12 dňoch od objednania tovaru mi tento neprišiel a ani ma nik nekontaktoval. Stále teda čakám ako sa z eshopu zachovajú.

Žiadna komunikácia.

Nikdy viac

• Dlhá čakacia doba

• Na oko bezkonkurencne ceny
    • Za uvedenu cenu nevedeli tovar dorucit, ale stale ho za tu istu cenu ponukaju

Po niekolkych dnoch neaktivity prisiel surovy email, ze objednany produkt za cenu, za ktoru ho obchod ponuka nie su schopni dorucit a preto mam povazovat objednavku za zrusenu.

Bez akehokolvek vysvetlenia mi zaslali email ze vasa objednavka je zrusena.

• Ani do týždňa od zadania objednávky mi neprišlo potvrdenie o jej prijatí, napriek mojim mailovym urgenciam. Po vyse tyzdni ma kontaktoval kuriér s tovarom, ktorý bol o 10 € drahší ako som objednala. Poslala som ďalší mail, v ktorom som obchod žiadala o vyjadrenie, či sa jedná o ich tovar a prečo je cena vyššia. Odpoveď do dnešného dňa neprišla, takže som balík odmietla prevziať
    • Menej času by zabralo napísať výhody, keďže žiadne nie sú.

Nepošlú potvrdenie o prijatí objednávky, nereagujú na maily, namiesto uvedených 3 dní na doručenie príde balík skoro po 2 týždňoch a predražený.

Je mi z vás na grcanie ste banda zmrdov na čele s tou českou kravou čo zdvyha telefóny už o vás vedia aj médiá aj na internete

Moja prvá skúsenosť je veľmi zlá.Tovar objednaný cca pred 3 týždňami ešte som nedostl,hoci mal byť expedovaný 3.12.2020

• Dlhá dodacia lehota.

• zložité objednanie, tovar netuším kde je

• Tovar dorazil /nastastie/
    • Od zaplatenia za tovar po dorucenie ubehlo 17 dni
    • Na infolinku sa dovolate na nahodu, aj ked vam to nakoniec pani zodvihne, tak ma hlas a ochotu ako po opici
    • Ziadne iormacie e-mailom o stave objednavky,stav zistite len telefonicky cez "infolinku"

Radsej sa vyhnite

Tovar mi bol doručený po 12 dňoch po niekoľkonásobnom telefonovaní, kde mi nevedeli povedať kde sa nachádza môj balík. Tovar bol zaplatení v deň objednávky a mal byť doručený do 2-4 dni. Nikto sa ani neobťažoval ma informovať, že bude dodávka meškať, veď akoby aj, keď sami nevedeli, kde sa nachádza. Keby nezavolám, tak tovar nemám dodnes.

Aj ja som dopadla tak, že prešli už dva týždne a tovar mi stále nedorazil. Pred dvomi dňami som sa telefonicky informovala v akom štádiu je moja objednávka. BOlo mi povedané, že najneskôr na ďalší deň už bude moja objednávka doručená. Žiaľ, nestalo sa.

• Ozámenie o zrušení dodania zaplateného tovaru mi bolo doručené za dva týždne.Dúfam, že mi vrátia zaplatenú sumu.

Objednaný tovar mi vôbec nebol doručený a po mnohých urgenciách mi len oznámili, že sa zásielka niekde stratila a keďže už tento tovar nemajú na sklade, objednávka je zrušená a darček, ktorý mal byť na Vianoce, nebude.

• Slaba komunikacia zo strany predajcu

Neodporúčam! Pri dodaní tovaru bola napísaná čakacia doba 2-4 dni, neprišiel ani po týždni.
    Telefonicky mi bolo povedané, že tovar na 100% príde, no neprišiel ani v ďalšie sľúbené dni. Nákup som stornoval u arogantnej pani na telefóne, ktorá mi na požiadavku potvrdenia o storne objednávky povedala, že to vybaví "v rámci možností času".

• Zla komunikacia
    • Zavádzanie

Obchod neodporucam. Dcere som objednala hracku k narodeninam,malo to dojst do 4 dni. Na stvrty den,ked uz mi mal tovar dorazit, kurier sa stale neozyval.Volala som do obchodu,nech preveria,kde to je. Pani bez vypytania si cisla objednavky mi povedala,ze to prezisti. Samozrejme sa nic nedialo,viac nikto nezdvihol telefon a ani na mail nereagovali. Neskor mi dosiel mail,ze tovar odoslu nasledujuci tyzden!!! Na dalsi den,den dcerinych narodenin som musela utekat kupit tuto hracku do Dracika a objednavku som zrusila. Ten dalsi tyzden mi este pani volala,ci je objednavka aktualna...2 dni pred tym som im posielala storno objednavky,zjavne maily necitaju.

Objednal som tovar s terminom dodania 2-4 dni, obdrzal som potvrdenie objednavky, no tovar mi nebol po dvoch tyzdnoch ani dodany a neviem sa dopatrat ani odpovede na moje opakovane vyzvy ci je dodavka opozdena alebo zrusena.