Po týždni na moju výzvu mi telefonovali z obchodu že tovar, vysávač sa im nepodarilo objednať. Nespokojný som s tým že prístup e shopu bol priveľmi pasívny. Ak by som nepísal kto vie kedy by sa ozvali.

• Nenapada mi ziadna
    • Predavaju veci (za mensie ceny), ktore realne nevedia vybavit.
    • Cely proces objednania posobi nedoverihodne
    • Po zaplateni neprislo ziadne potvrdenie ze peniaze dostali, ani, ze sa na objednavke pracuje
    • Velmi tazko sa da niekam dovolat (az na 3ti den neustaleho vyzvanania)
    • Tazkopadna komunikacia
    • Polsky obchod - neviem, ako by prebiehal cely proces v pripade reklamacie tovaru.

Neoplati sa vzdy hladat na internete najlacnejsiu volbu - moze vas to nakoniec stat vela casu a energie a nervov - ako mna pri prvej a poslednej skusenosti s tymto obchodom.
    Aspon peniaze za tovar, ktory nevedeli vybavit - cize mozno ini tu maju lepsie skusenosti, ja to uz riskovat nebudem.

Objednavka bola riadne zaregistrovana. Prisiel potvrdzujuci mail, dodanie od 2 do 4 dni. Potom uz ziadne info. Po vyse tyzdni sme sa informovali, co bude s dodanim tovaru, nakolko uz mal byt u nas. Az na nasu urgenciu pracovnicka zacala preverovat dodanie tovaru a zistila, ze tovar nie su schpni zabezpecit. Nasledne prisiel mail o zruseni objednavky. Nakolko tovar mal byt darcekom k narodeninam, na poslednu chvilu sme ho zhanali inde.

• Tovar mi bol doruceny uplne iny,nie ktory je na ponuke,na ponuke je cierna farba,mne dosiel biely,nie ta znacka,ktoru som objednala,ale Polsky vyrobok/napodobenina vyrobku/
    • Prisla napodobenina.Polsky vyrobok so znackou PHILIPS

tovar nemali na sklade:(

Potrebovala som vstavanu chladnicku s mraznickou. Cez e-shop som si ju objednala, neprisiel mi ziadny potvrdzovaci mail, ziadna sprava, dodavka trvala velmi dlho :( Medzitym som si chladnicku musela objednat inde, kedze som si myslela, ze objednavka neprebehla v poriadku. Az dnes rano prekvapenie - kurier mi volal, ze ma pre mna tovar. Musela som ju poslat naspat :( komunikacia 0 bodov, tu viac neobjednam.

• Tovar mali na stránke ako na sklade, po pár dňoch mi prišiel mail, že ho nemajú, že moju objednávku stornovali. Bez názvu produktu, bez možnosti náhrady, jednou vetou.

Obchod neodporúčam kvôli klamlivým informáciám na stránke a strašnej komunikácii.

• veľmi dlná doba doručenia

Objednané 21.2. je 4.3. a tovar ani žiadne info nikde

• Tovar aj napriek tomu, že obchod mailom potvrdil že do daného dňa príde, nestalo sa.

Dúfal som, že sa poučili v obchode Euroshop.eu po zlých recenziách od zákazníkov, ale asi nie, preto aj toto zlé hodnotenie.

• Okrem overenia objednávky nulová komunikácia so zákazníkom. Tovar som zaplatila a nemám ho!

Neodporúčam - tovar som zaplatila a nemám ho!!!

• Nedodržanie termínu dodávky podla údajov na stránke.

doteraz mi tovar nebol doručeny, ak nepride do 21.12 u ho nepreberiem!!!

Chceli potvrdenie objednávky, následne mi stornovali objednávku. Na vrátenie peňazí som cakala tyzden.

• Nic mi nedoslo

• nedá sa k nim dovolat
    • nespolahliví
    • nedôslední

Objednali sme tovar ( dizajnovy digestor ) , euroshop potvrdil objednavku aj napisal ze tovar je dostupny. Po dvoch dnoch chceli aby sme potvrdili, ci máme skutočne záujem. Samozrejme ano , sme odpisali. Po dvoch tyzdnoch cakania nam napisali, ze tovar je nedostupny. Ked sme chceli aspon nejaky iny model - dostupny tak uz ani neodpisali. Sme interiérove štúdio, tovar bol pre klienta a preto s f. Euroshop sa už nebudeme zdržiavať a robiť si problémy..

• Po niekoľkých dnoch som obdrzal z eshopu informaciu, ze objednany tovar sa uz nepredava, odporucil by som aktualizovat toto info aj v listingu ponukaneho tovaru
    • Po potvrdeni o jednavky mi nebolo jasne, akym sposobom ma platba prebehnut. Pri vybere bankovym prevodom chybalo info o VS, predpokladal som zadanie ako cisla objednavky
    • Po 7 dnoch som tretikrat urgoval vratenie penazi na ucet pre nedostupnost tovaru, verim ze sa dockam vratenia
    • Operator mi oznamil len nedostupnost tovaru, pri otazke na moznu alternativu ma odvolal na pripadne ine eshopy a samostatne vyhladanie alternativy. Ocakaval by som od obchodu novu alternativnu ponuku, tak ako sa to inde bezne deje.

• Po 10 dňoch mi neprišlo ani potvrdenie objednávky...

• Neaju tovar- ani podobny produkt neponuknu!!!!!!

• Velka ponuka

Tovar ktory propagovali ako dostupny a prichystany na odoslanie, nemali na sklade a tak mi zrusili sami objednavku.