Reklama

• Je to môj prvý nákup u vás a som veľmi spokojný s vašou ponukou a službami.

Dobrý deň Nikolaj,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a za prejavenú dôveru.

Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní.
    Budeme sa aj naďalej snažiť poskytovať kvalitné služby, rýchle vybavenie objednávok a spoľahlivé doručenie.

Ďakujeme, že ste si vybrali práve náš e-shop, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

eTabletka

• promptne vybavená objednávka aj doručená

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za Vašu spokojnosť s rýchlosťou vybavenia aj doručenia objednávky.

Veľmi nás teší, že všetko prebehlo promptne a podľa Vašich očakávaní.
    Snažíme sa každú objednávku spracovať čo najskôr a zabezpečiť jej spoľahlivé doručenie, aby ste na svoj tovar nemuseli zbytočne čakať. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a zároveň potvrdením, že naše úsilie má zmysel.

Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás.

Všetko ok.

Dobrý deň Veronika,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a krátku, no veľmi potešujúcu spätnú väzbu.

Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a že ste boli s Vaším nákupom u nás spokojná.
    Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou aj záväzkom zároveň. Budeme sa aj naďalej snažiť, aby objednávanie, vybavenie aj doručenie prebiehalo rýchlo, spoľahlivo a bez zbytočných komplikácií.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Rýchlosť a spoľahlivosť

Dobrý deň Eva,

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za to, že ste ocenili našu rýchlosť a spoľahlivosť.

Veľmi si vážime Vašu dôveru a teší nás, že ste boli s vybavením a doručením objednávky spokojná.
    Našou snahou je, aby každý nákup prebehol jednoducho, bez zbytočných komplikácií a aby bola objednávka vybavená a doručená čo najskôr. Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou spätnou väzbou.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš e-shop, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste ocenili najmä rýchlosť dodania Vašej objednávky. Snažíme sa objednávky vybavovať čo najpromptnejšie, aby sa tovar dostal k našim zákazníkom v čo najkratšom čase.

Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň.

eTabletka

• Nájdem všetko čo potrebujem za rozumnú cenu

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za Vašu dôveru.

Veľmi nás teší, že u nás nájdete všetko, čo potrebujete, a zároveň oceňujete naše rozumné a priaznivé ceny.
    Snažíme sa neustále rozširovať a udržiavať náš sortiment tak, aby si u nás zákazníci mohli pohodlne vybrať z čo najširšej ponuky za výhodné ceny. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť.

spokojnost

Dobrý deň Dia,

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za vyjadrenie spokojnosti s nákupom u nás.

Veľmi si vážime Vašu dôveru a teší nás, že ste boli s našimi službami spokojná.
    Budeme sa aj naďalej snažiť poskytovať kvalitné služby, rýchle vybavenie objednávok a príjemný zákaznícky servis. Veríme, že aj pri Vašom ďalšom nákupe budete rovnako spokojná.

Ďakujeme, že ste si vybrali práve náš e-shop

eTabletka

• Dobra cena a rychle dodanie

Dobrý deň Janka,

ďakujeme Vám za milú recenziu a za Vašu spokojnosť s naším e-shopom.

Veľmi nás teší, že ste ocenili naše ceny aj rýchlosť dodania objednávky. Snažíme sa, aby bol nákup u nás pohodlný, cenovo výhodný a aby sa objednávky dostali k zákazníkom čo najskôr.

Ďakujeme za Vašu priazeň a dôveru.

eTabletka

• Ochota, presnosť s doručením podľa objednania.

Dobrý deň Božena,

ďakujeme vám za milú recenziu a za ocenenie ochoty a presnosti pri doručovaní.

Veľmi nás teší, že objednávka bola doručená podľa vašich predstáv a v súlade so zvolenými podmienkami. Snažíme sa, aby celý nákup prebehol čo najjednoduchšie, od vytvorenia objednávky až po jej doručenie.
    Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj pri vašom ďalšom nákupe.

Ďakujeme za vašu dôveru a priazeň.

• Rýchlosť

Dobrý deň Jarmila,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a milé slovo „rýchlosť“.

Veľmi nás teší, že ste bola spokojná s rýchlosťou našich služieb. Snažíme sa, aby všetko prebiehalo plynulo, promptne a zároveň kvalitne, preto si Vaše pozitívne hodnotenie veľmi vážime.
    Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľkou motiváciou neustále sa zlepšovať a robiť všetko pre to, aby ste sa k nám radi vracali. Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť.

Daniela
    eTabletka

• Rýchle dodanie tovaru. V prípade potreby ochotná operátorka na telefonickej linke.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania tovaru a zároveň oceňujete ochotu našej operátorky na telefonickej linke.
    Zakladáme si na tom, aby boli objednávky vybavené čo najrýchlejšie a aby naši zákazníci dostali potrebnú pomoc a informácie vždy, keď ich potrebujú.
    Vaša spokojnosť s naším prístupom je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.

z tímu eTabletka

Vždy prišla objednávka expresne rýchlo a teraz nič.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu.

Vašu objednávku sme preverili a zásielku sme prepravnej spoločnosti odovzdali 14. 8. 2026, teda presne v deň vytvorenia objednávky.

Následne sme preverili stav zásielky u prepravnej spoločnosti a zistili sme, že z ich strany došlo k chybe, v dôsledku ktorej nám bola zásielka vrátená späť ako neprevzatá.

Sme veľmi radi, že sme sa s Vami mohli telefonicky spojiť a celú situáciu si vysvetliť.

Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že pri ďalšej objednávke už všetko prebehne opäť expresne a bez komplikácií.

Maja
    z tímu eTabletka

• Oplatí sa kúpiť som spokojná

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vaše odporúčanie.

Veľmi nás teší, že ste bola s nákupom spokojná a že podľa Vašej skúsenosti sa u nás oplatí nakúpiť.
    Snažíme sa ponúkať kvalitné produkty za výhodné ceny a zároveň zabezpečiť príjemný a spoľahlivý nákupný proces. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a vážime si, že ste sa o svoju skúsenosť podelili.

z tímu eTabletka

• väčšiu časť objednávky bolo možné Vašim prostredníctvom objednať
    • niektoré hľadané produkty som nenašla
    • pri platbe kartou nebolo možné vložiť kartu do mobilného terminálu, dalo sa zaplatiť iba priložením, keďže mám v banke nastavený systém platby prostredníctvom zadania PINkódu, musela som zvoliť náhradné riešenie platby, teda hotovosť.

Ďakujem za vybavenie, vyjadrujem spokojnosť , EŠ

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu a za celkové pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom spokojná a že sa Vám podarilo objednať väčšinu hľadaných produktov.

Ďakujeme aj za Vaše pripomienky k dostupnosti niektorých produktov a k možnosti platby. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb, aby bol nákup pre našich zákazníkov čo najjednoduchší a najpohodlnejší.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie nákupy.

Maja
    z tímu eTabletka

• Všetko OK. Rýchle doručenie.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť s nákupom u nás.

Veľmi nás teší, že všetko prebehlo v poriadku a oceňujete aj rýchle doručenie Vašej objednávky.
    Snažíme sa objednávky spracovávať čo najrýchlejšie a zabezpečiť, aby boli doručené bez zbytočného čakania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

z tímu eTabletka

Objednavka rychlo vybavena. Velka spokojnost.

Dobrý deň Janka,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za vyjadrenie spokojnosti s našimi službami.

Veľmi nás teší, že bola Vaša objednávka vybavená rýchlo a celý proces prebehol podľa Vašich predstáv.
    Snažíme sa objednávky spracovávať čo najefektívnejšie, aby sa k Vám produkty dostali v čo najkratšom čase.
    Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a vážime si, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.

• Ok.0

Doporučujem.

Dobrý deň Jaro,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť.

Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom u nás spokojní a že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv.
    Snažíme sa, aby bol celý proces objednávania jednoduchý, pohodlný a bez zbytočných komplikácií. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a veľmi si vážime, že ste si našli čas na jej zdieľanie.
    Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

Všetko 0k

Dobrý deň Maroš,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť s našimi službami.

Veľmi nás teší, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a že ste boli s nákupom spokojná.
    Snažíme sa, aby bol celý proces objednávky jednoduchý, pohodlný a bez zbytočných komplikácií. Vaša spätná väzba je pre nás príjemným potvrdením, že našu prácu robíme správne. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

z tímu eTabletka

• Obchod vždy reaguje promptne.
    • -

Obchod má dobré ceny, čo si vážim

Dobrý deň Ondrej,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že oceňujete našu promptnú komunikáciu a rýchle reakcie na Vaše otázky či požiadavky.
    Snažíme sa byť našim zákazníkom vždy k dispozícii a poskytovať im potrebné informácie v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť s naším prístupom je pre nás veľkou motiváciou pokračovať v tom, čo robíme.

Ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.