- Ochota, presnosť s doručením podľa objednania.
Dobrý deň Božena,
ďakujeme vám za milú recenziu a za ocenenie ochoty a presnosti pri doručovaní.
Veľmi nás teší, že objednávka bola doručená podľa vašich predstáv a v súlade so zvolenými podmienkami. Snažíme sa, aby celý nákup prebehol čo najjednoduchšie, od vytvorenia objednávky až po jej doručenie.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj pri vašom ďalšom nákupe.
Ďakujeme za vašu dôveru a priazeň.
Juraj
eTabletka -
- Rýchlosť
Dobrý deň Jarmila,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a milé slovo „rýchlosť“.
Veľmi nás teší, že ste bola spokojná s rýchlosťou našich služieb. Snažíme sa, aby všetko prebiehalo plynulo, promptne a zároveň kvalitne, preto si Vaše pozitívne hodnotenie veľmi vážime.
Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľkou motiváciou neustále sa zlepšovať a robiť všetko pre to, aby ste sa k nám radi vracali. Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoju skúsenosť.
Daniela
eTabletka -
- Rýchle dodanie tovaru. V prípade potreby ochotná operátorka na telefonickej linke.
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania tovaru a zároveň oceňujete ochotu našej operátorky na telefonickej linke.
Zakladáme si na tom, aby boli objednávky vybavené čo najrýchlejšie a aby naši zákazníci dostali potrebnú pomoc a informácie vždy, keď ich potrebujú.
Vaša spokojnosť s naším prístupom je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.
z tímu eTabletka -
Vždy prišla objednávka expresne rýchlo a teraz nič.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu.
Vašu objednávku sme preverili a zásielku sme prepravnej spoločnosti odovzdali 14. 8. 2026, teda presne v deň vytvorenia objednávky.
Následne sme preverili stav zásielky u prepravnej spoločnosti a zistili sme, že z ich strany došlo k chybe, v dôsledku ktorej nám bola zásielka vrátená späť ako neprevzatá.
Sme veľmi radi, že sme sa s Vami mohli telefonicky spojiť a celú situáciu si vysvetliť.
Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že pri ďalšej objednávke už všetko prebehne opäť expresne a bez komplikácií.
Maja
z tímu eTabletka -
- Oplatí sa kúpiť som spokojná
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vaše odporúčanie.
Veľmi nás teší, že ste bola s nákupom spokojná a že podľa Vašej skúsenosti sa u nás oplatí nakúpiť.
Snažíme sa ponúkať kvalitné produkty za výhodné ceny a zároveň zabezpečiť príjemný a spoľahlivý nákupný proces. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a vážime si, že ste sa o svoju skúsenosť podelili.
z tímu eTabletka -
- väčšiu časť objednávky bolo možné Vašim prostredníctvom objednať
- niektoré hľadané produkty som nenašla
- pri platbe kartou nebolo možné vložiť kartu do mobilného terminálu, dalo sa zaplatiť iba priložením, keďže mám v banke nastavený systém platby prostredníctvom zadania PINkódu, musela som zvoliť náhradné riešenie platby, teda hotovosť.
Ďakujem za vybavenie, vyjadrujem spokojnosť , EŠ
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu a za celkové pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom spokojná a že sa Vám podarilo objednať väčšinu hľadaných produktov.
Ďakujeme aj za Vaše pripomienky k dostupnosti niektorých produktov a k možnosti platby. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb, aby bol nákup pre našich zákazníkov čo najjednoduchší a najpohodlnejší.
Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie nákupy.
Maja
z tímu eTabletka -
- Všetko OK. Rýchle doručenie.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť s nákupom u nás.
Veľmi nás teší, že všetko prebehlo v poriadku a oceňujete aj rýchle doručenie Vašej objednávky.
Snažíme sa objednávky spracovávať čo najrýchlejšie a zabezpečiť, aby boli doručené bez zbytočného čakania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
z tímu eTabletka -
Objednavka rychlo vybavena. Velka spokojnost.
Dobrý deň Janka,
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za vyjadrenie spokojnosti s našimi službami.
Veľmi nás teší, že bola Vaša objednávka vybavená rýchlo a celý proces prebehol podľa Vašich predstáv.
Snažíme sa objednávky spracovávať čo najefektívnejšie, aby sa k Vám produkty dostali v čo najkratšom čase.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a vážime si, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.
- Ok.0
Doporučujem.
Dobrý deň Jaro,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť.
Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom u nás spokojní a že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv.
Snažíme sa, aby bol celý proces objednávania jednoduchý, pohodlný a bez zbytočných komplikácií. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a veľmi si vážime, že ste si našli čas na jej zdieľanie.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.
Všetko 0k
Dobrý deň Maroš,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spokojnosť s našimi službami.
Veľmi nás teší, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a že ste boli s nákupom spokojná.
Snažíme sa, aby bol celý proces objednávky jednoduchý, pohodlný a bez zbytočných komplikácií. Vaša spätná väzba je pre nás príjemným potvrdením, že našu prácu robíme správne. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.
z tímu eTabletka -
- Obchod vždy reaguje promptne.
- -
Obchod má dobré ceny, čo si vážim
Dobrý deň Ondrej,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu.
Veľmi nás teší, že oceňujete našu promptnú komunikáciu a rýchle reakcie na Vaše otázky či požiadavky.
Snažíme sa byť našim zákazníkom vždy k dispozícii a poskytovať im potrebné informácie v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť s naším prístupom je pre nás veľkou motiváciou pokračovať v tom, čo robíme.
Ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
- Cena, rychlost dodania
Dobrý deň Ami7,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s cenou aj rýchlosťou dodania Vašej objednávky.
Snažíme sa, aby bol celý proces nákupu čo najjednoduchší a aby sa objednávky dostali k zákazníkom čo najskôr. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a vážime si, že ste si našli čas na zdieľanie svojej skúsenosti. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
z tímu eTabletka -
- Dodanie tovaru do dvoch dní od objednávky, výdné ceny
Dobrý deň Ľuba,
ďakujeme Vám za príjemné hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste ocenili doručenie objednávky už do dvoch dní a zároveň výhodné ceny.
Snažíme sa, aby bol nákup u nás nielen cenovo výhodný, ale aj pohodlný a bez zbytočného čakania.
Vaša spokojnosť nás úprimne teší a vážime si, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.
Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme radi, ak sa k nám pri ďalšom nákupe opäť vrátite.
Som spokojna ,rychle dorucenie
Dobrý deň Dáša,
ďakujeme Vám za milé hodnotenie.
Sme radi, že ste bola s nákupom spokojná a že ste ocenili rýchle doručenie Vašej objednávky.
Teší nás, keď celý proces prebehne hladko a objednávka sa k zákazníčke dostane v krátkom čase.
Ďakujeme Vám za dôveru a za čas, ktorý ste venovali zdieľaniu Vašej skúsenosti. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami spokojná.
Rychle dodanie tovaru
Dobrý deň Vladimír,
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie.
Teší nás, že ste ocenili rýchle doručenie tovaru a že Vaša objednávka dorazila v krátkom čase.
Snažíme sa objednávky vybavovať efektívne a spoľahlivo, aby bol celý nákup pre Vás čo najpohodlnejší.
Vážime si Vašu priazeň a dôveru, ktorú nám prejavujete. Ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť, a budeme radi, ak naše služby využijete aj pri ďalšom nákupe.
z tímu eTabletka -
- Rýchle dodanie už na druhý deň, všetko pekne zabalené, a mám veľmi dobré skúsenosti s objednanými produktmi.
Dobrý deň El,
ďakujeme Vám za krásne a podrobné hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchle doručenie už na druhý deň, starostlivé zabalenie objednávky aj kvalitu objednaných produktov. O to viac si vážime, že máte s našimi produktmi dlhodobo dobré skúsenosti.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a sme radi, že sa na naše služby môžete spoľahnúť.
Ďakujeme Vám za dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
- Dobrá cena
Dobrý deň Joko 19 lm,
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie.
Teší nás, že ste ocenili priaznivú cenu aj rýchle doručenie objednávky. Snažíme sa, aby bol nákup u nás výhodný, pohodlný a zároveň aby ste na svoju objednávku nemuseli dlho čakať.
Vážime si Vašu dôveru a ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Veríme, že budete s našimi službami spokojní aj pri ďalších nákupoch.
Rýchle doručenie, veľká spokojnosť
Dobrý deň Sona,
ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia a celkovým priebehom objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitým potvrdením, že sa nám darí poskytovať služby tak, ako si želáme.
Ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť, a veríme, že aj pri ďalšom nákupe splníme Vaše očakávania.
- Promptnosť
- Tovar, ktorý v iných lekárňach nie je
Dobrý deň Silvia,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu.
Teší nás, že ste ocenili promptné vybavenie objednávky a zároveň široký výber produktov, vďaka ktorému u nás nájdete aj tovar, ktorý nemusí byť dostupný v iných lekárňach. Práve dostupnosť a pohodlný nákup sú oblasti, na ktorých si dlhodobo zakladáme.
Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojná, a ďakujeme Vám za prejavenú dôveru. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.
- Kvalita s dobrou cenou, spoľahlivosť, promptnosť - NAJ obchod
Dobrý deň Januľa,
ďakujeme Vám za nádherné hodnotenie a za Vaše milé slová.
Veľmi si vážime, že ste ocenili kvalitu našich produktov, priaznivé ceny, spoľahlivosť aj promptné vybavenie objednávky. Označenie „NAJ obchod“ nás úprimne potešilo a je pre nás veľkou motiváciou naďalej poskytovať služby na vysokej úrovni.
Ďakujeme Vám za dôveru a priazeň. Veríme, že aj pri ďalších nákupoch budete s nami spokojná a radi sa k nám opäť vrátite.
z tímu eTabletka