- rýchle vybavenie objednávky
- rýchle vybavenie objednávky a dodanie do lekárne na vyzdvihnutie.
neviem o žiadnej.
- Tovar bol rýchlo dodaný do lekárne a ešte aj za výhodné ceny, odporúčam
Dobrý deň Martina,
ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlym dodaním tovaru do lekárne aj s našimi výhodnými cenami. Snažíme sa, aby bol nákup u nás čo najpohodlnejší a aby ste vždy našli potrebné produkty za priaznivé ceny.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a budeme radi, ak naše služby využijete aj pri ďalších nákupoch.
z tímu eTabletka -
- Tovar mi kol v kratkej dobe doručený
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Veľmi nás teší, že Vám bol tovar doručený v krátkom čase a že ste boli spokojní s rýchlosťou vybavenia objednávky. Záleží nám na tom, aby bolo nakupovanie u nás pohodlné a aby sa Vaše objednávky dostali k Vám čo najrýchlejšie.
Veríme, že naše služby využijete aj pri ďalšom nákupe a opäť budete spokojní.
z tímu eTabletka -
Rýchle dodanie cez víkend dodanie zadarmo.
Dobrý deň Miro,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchle doručenie aj možnosť dopravy zadarmo. Snažíme sa, aby bolo nakupovanie u nás čo najpohodlnejšie a aby ste svoje objednávky dostali rýchlo a bez zbytočných komplikácií.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojný.
Spokojnosť!
Dobrý deň Magdalena,
ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom u nás spokojná a že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou a motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby a pohodlné nakupovanie.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku a veríme, že budete s našimi službami spokojná aj nabudúce.
- Spoľahlivý a super rýchly
Dobrý deň Simi,
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste ocenili našu spoľahlivosť a rýchlosť doručenia. Snažíme sa, aby každá objednávka bola vybavená čo najrýchlejšie a aby ste sa na naše služby mohli vždy spoľahnúť.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime, že ste si na zdieľanie svojej skúsenosti našli čas. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete rovnako spokojná.
z tímu eTabletka -
Maximálna spokojnosť. Odporúčam tento eshop.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a odporúčanie nášho e-shopu.
Veľmi nás teší, že ste s našimi službami maximálne spokojní. Vaša dôvera a spokojnosť sú pre nás veľkou odmenou a motiváciou neustále sa zlepšovať a prinášať Vám čo najpríjemnejší nákupný zážitok.
Budeme sa tešiť na Vaše ďalšie objednávky a veríme, že Vás nesklameme ani v budúcnosti.
z tímu eTabletka -
- Tovar, ktorý v takom balení nie je nikde.
- Rýchle doručenie.
Dobrý deň Ajka,
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste u nás našli tovar v balení, ktoré Vám vyhovuje, a zároveň ste boli spokojná aj s rýchlosťou doručenia. Snažíme sa ponúkať široký sortiment, aby si u nás každý zákazník našiel to, čo práve potrebuje.
Vaša spokojnosť nás veľmi teší a motivuje nás neustále zlepšovať naše služby. Veríme, že u nás aj pri ďalšom nákupe nájdete všetko potrebné a budete rovnako spokojná.
z tímu eTabletka -
Rychle dodanie a super ceny
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za milé hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste spokojní s rýchlym dodaním aj našimi výhodnými cenami. Snažíme sa, aby bol nákup u nás čo najpohodlnejší a aby ste vždy našli kvalitný sortiment za priaznivé ceny. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veríme, že nás opäť navštívite aj pri ďalšom nákupe.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za milé hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchle doručenie Vašej objednávky a že ste boli s nákupom u nás spokojní. Záleží nám na tom, aby bol nákup v eTabletke čo najpohodlnejší a aby sa objednaný tovar dostal k našim zákazníkom čo najrýchlejšie a bez zbytočných komplikácií.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou aj naďalej poskytovať kvalitné a spoľahlivé služby. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe.
- Vsetko co potrbujem
- Rychle dodanie
- Príjemná konverzacia
- Ziadne
Jednoducho super lekaren a ustretovost
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste spokojní s naším sortimentom, rýchlym dodaním aj príjemnou komunikáciou. Vaša spokojnosť a milé slová sú pre nás veľkou motiváciou.
z tímu eTabletka -
Spm veľmi spokojná zakaznicka..
Dobrý deň Viera,
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za Vašu dôveru.
Veľmi nás teší, že ste našou spokojnou zákazníčkou a že ste si pre svoje nákupy vybrali práve eTabletku. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou a zároveň motiváciou, aby sme aj naďalej poskytovali kvalitné služby, výhodné ceny a čo najpohodlnejší nákup.
Veľmi si vážime Vašu priazeň a veríme, že aj pri ďalších objednávkach budete s našimi službami rovnako spokojná. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu nášho e-shopu.
z tímu eTabletka -
Vždy som s obchodom spokojná.Super.
Dobrý deň Eva,
ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a predovšetkým za Vašu dôveru, ktorú nám opakovane prejavujete.
Veľmi nás teší, že ste s naším obchodom vždy spokojná a že máte s nákupmi u nás pozitívne skúsenosti. Sme radi, že aj Vaša posledná objednávka dorazila v poriadku a že ste boli s našimi službami spokojná.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou a zároveň motiváciou, aby sme aj naďalej robili maximum pre pohodlné nakupovanie, rýchle doručenie a kvalitné služby. Veľmi si vážime, že sa k nám radi vraciate, a dúfame, že Vám budeme prinášať rovnakú spokojnosť aj pri Vašich ďalších objednávkach.
Ďakujeme, že nakupujete práve v eTabletke, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
z tímu eTabletka -
- Tovar prišiel v poškodenom obale
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám, že ste si našli čas podeliť sa s nami o svoju skúsenosť.
Mrzí nás, že Vám objednaný tovar dorazil v poškodenom obale. Uvedomujeme si, že aj stav, v akom zásielka príde, je dôležitou súčasťou celkového dojmu z nákupu, a chápeme, že Vás takáto situácia mohla sklamať.
Záleží nám na tom, aby boli objednávky nielen vybavené rýchlo, ale aby boli produkty aj starostlivo zabalené a doručené v čo najlepšom stave. Preto nás mrzí, že Vaša zásielka nesplnila tieto očakávania. Vašu pripomienku berieme vážne a využijeme ju ako podnet na zlepšenie, pretože spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá.
Veríme, že nám aj napriek tejto nepríjemnej skúsenosti zachováte svoju priazeň a pri ďalšom nákupe Vám budeme môcť priniesť oveľa príjemnejší zážitok. Ďakujeme Vám za pochopenie a za Vašu spätnú väzbu, ktorá nám pomáha neustále zlepšovať naše služby.
- O.k všetko
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že bolo všetko v poriadku a že ste boli s nákupom u nás spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a motivuje nás, aby sme aj naďalej poskytovali kvalitné a spoľahlivé služby.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku a veríme, že aj nabudúce bude všetko podľa Vašich predstáv.
- Rýchlosť.
Dobrý deň Zita,
ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť doručenia a boli ste s nákupom u nás spokojná. Snažíme sa, aby každá objednávka bola vybavená čo najrýchlejšie a aby bol nákup pre našich zákazníkov pohodlný a bezproblémový.
Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami rovnako spokojná. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
z tímu eTabletka -
- Dostatočný výber, rýchlosť a spoľahlivosť dodania tovaru.
Dobrý deň Štefan ,
ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu!
Veľmi nás teší, že oceňujete náš výber produktov, ako aj rýchlosť a spoľahlivosť doručenia. Našou snahou je ponúkať zákazníkom široký sortiment a zabezpečiť, aby bol každý nákup čo najpohodlnejší a bezproblémový. Veľmi si vážime Vašu dôveru a sme radi, že ste s našimi službami spokojní.
skvelé dodanie
Dobrý deň M,
ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie!
Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s doručením objednávky. Snažíme sa, aby každý nákup prebehol hladko, rýchlo a bez zbytočných komplikácií. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou a motiváciou aj naďalej poskytovať čo najlepšie služby.
z tímu eTabletka -
Na druhý deň som mala objednávku v boxe
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za milé hodnotenie!
Veľmi nás teší, že ste svoju objednávku mali v boxe už na druhý deň. Rýchle a spoľahlivé doručenie je pre nás dôležité, preto sa snažíme každú objednávku vybaviť čo najskôr, aby ste na svoj tovar nemuseli dlho čakať.
z tímu eTabletka -
- Rýchle dodanie. Aj dobré ceny.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za milé hodnotenie!
Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania aj s našimi cenami. Snažíme sa, aby bol nákup v našom e-shope čo najpríjemnejší, a preto kladieme dôraz na rýchle vybavenie objednávok, kvalitný sortiment a výhodné ceny. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime Vašu dôveru.
z tímu eTabletka