Reklama

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu milú recenziu a pozitívne hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia Vašej objednávky. Robíme všetko pre to, aby boli objednávky vybavené čo najrýchlejšie a doručené k zákazníkom v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou pochvalou a zároveň motiváciou do ďalšej práce.

Ďakujeme Vám za Vašu dôveru.

• Najrýchlejší eshop na slovensku

Najrýchlejší eshop na Slovensku

Dobrý deň Norbert ,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za Vaše milé slová.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia a doručenia Vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou pochvalou a zároveň motiváciou, aby sme aj naďalej robili všetko pre čo najrýchlejšie a bezproblémové vybavenie objednávok.

Ďakujeme Vám za dôveru a za odporúčanie.

rýchle dodanie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za čas, ktorý ste venovali jej napísaniu.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania Vašej objednávky. Snažíme sa, aby bol celý proces od objednania až po doručenie čo najrýchlejší, pohodlný a bezproblémový. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou pochvalou a zároveň motiváciou, aby sme si aj naďalej udržiavali vysokú úroveň našich služieb. Teší nás, že sme splnili Vaše očakávania a že ste sa rozhodli využiť naše služby.

Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru.

• Spokojnosť

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s nákupom a že Vám bola objednávka doručená už za jeden deň.

z tímu eTabletka

Bez problémov, spokojný na 100 %.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme za Vaše výborné hodnotenie a za prejavenú dôveru.

Veľmi nás teší, že celý nákup prebehol bez problémov a že ste boli s našimi službami spokojný na 100 %.
    Spokojnosť zákazníkov je pre nás dôležitá a snažíme sa, aby objednávanie aj doručenie prebiehali vždy jednoducho a bez zbytočných komplikácií.
    Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete rovnako spokojný.

Nagyon jó ,gyors szálítás

Jó napot kívánok Helena,

Köszönjük szépen a kedves értékelését.

Örömmel tölt el bennünket, hogy elégedett volt szolgáltatásainkkal, és különösen nagyra értékelte a gyors kiszállítást. Arra törekszünk, hogy rendeléseit felesleges várakozás nélkül feldolgozzuk, és a teljes vásárlási folyamat kényelmesen, egyszerűen és problémamentesen történjen.
    Bízunk benne, hogy következő rendelése alkalmával is elégedett lesz szolgáltatásainkkal.

Üdvözlettel és további szép napot kívánva,

az eTabletka csapatából

Rýchle spracovanie objednávky, aj doručenie.

Dobrý deň Anna,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlym spracovaním objednávky aj jej doručením. Snažíme sa, aby celý nákup prebehol čo najrýchlejšie a bez komplikácií.

Super cena, rýchle dodanie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie.

Sme radi, že ste boli spokojný s cenou aj rýchlosťou doručenia.
    Snažíme sa ponúkať produkty za férové ceny a zároveň zabezpečiť, aby sa objednávka dostala k zákazníkom čo najskôr.
    Teší nás, že sa nám to vo Vašom prípade podarilo a veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe.

z tímu eTabletka

• nákup z pohodlia domova

výhoda, objednám a tovar je rýchlo doručený

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme za Vašu recenziu a za pozitívne hodnotenie nákupu na eTabletke.

Teší nás, že oceňujete možnosť pohodlného objednania z domova a najmä rýchle doručenie tovaru.
    Snažíme sa, aby bol celý proces od výberu produktov až po doručenie čo najjednoduchší a pohodlný.
    Veríme, že budete s našimi službami spokojný aj pri ďalších objednávkach.

• Spoľahlivosť

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a za dôveru, ktorú nám prejavujete.

Veľmi nás teší, že ste vnímali náš obchod ako spoľahlivý.
    Práve dôvera zákazníkov je pre nás jednou z najdôležitejších vecí a snažíme sa ju budovať každým vybaveným objednaním.
    Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce a opäť budete s nákupom spokojná.

• Rýchle dodanie

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi si vážime, že ste ocenili rýchlosť doručenia objednávky.
    Snažíme sa, aby sa objednaný tovar dostal k našim zákazníkom čo najskôr a celý priebeh nákupu bol bez zbytočného čakania.
    Teší nás Vaša spokojnosť a veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete mať s našimi službami rovnako dobrú skúsenosť.

• Spokojnosť.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za stručné, ale veľmi milé hodnotenie.

Teší nás, že ste bola s nákupom u nás spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitým signálom, že sa o našich zákazníkov staráme správnym spôsobom.
    Budeme radi, ak sa k nám pri ďalšom nákupe opäť vrátite a zostanete s našimi službami spokojná.

• Príjemné jednanie,rýchle dodanie

Dobrý deň Martina,

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a milé hodnotenie.

Sme radi, že ste bola spokojná s komunikáciou aj rýchlosťou doručenia objednávky.
    Príjemný prístup k zákazníkom a spoľahlivé vybavenie objednávok patria medzi veci, na ktorých si v eTabletke zakladáme.
    Teší nás, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv, a veríme, že sa na nás opäť s dôverou obrátite.

z tímu eTabletka

• Nepostrehol som nejakú :)

Dobrý deň Miro,

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a za Vaše odporúčanie nášho obchodu.

Veľmi nás teší, že ste počas nákupu nepostrehli žiadne negatívum a že ste boli s našimi službami spokojný.
    Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a zároveň nás motivuje naďalej poskytovať kvalitné služby, široký výber produktov a spoľahlivé doručenie.

Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite a budete s nákupom rovnako spokojný.

z tímu eTabletka

• Velmi rychle dorucenie tovaru,som maximalne spokojna
    • Ziadna

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za prejavenú dôveru.

Veľmi nás teší, že ste boli maximálne spokojná a ocenili ste najmä rýchlosť doručenia tovaru.
    Snažíme sa objednávky vybavovať čo najrýchlejšie a zabezpečiť, aby k Vám dorazili v poriadku a bez zbytočného čakania.
    Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou spätnou väzbou a zároveň motiváciou pokračovať v našej práci.

Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

z tímu eTabletka

Prehľadné objednávanie a informácie o doručení

Dobrý deň Dagmara,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste ocenili prehľadnosť objednávania aj informácie o doručení a že Vám bola objednávka doručená už za jeden deň.

• Veľký výber produktov
    • Produkty v zľavách
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za čas, ktorý ste jej venovali.

Teší nás, že ste ocenili široký výber produktov, výhodné ceny v rámci zliav aj rýchlosť dodania.
    Snažíme sa, aby bol nákup pre našich zákazníkov čo najjednoduchší a aby si u nás každý našiel to, čo potrebuje za výhodnú cenu.
    Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou aj do budúcnosti. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.

z tímu eTabletka

Pri vyplňani objednávky bol problém zadať zľavový kód a tak aj už tak biedna zľava 2€ nebola poskytnutá

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu.

Mrzí nás, ak pri vytváraní objednávky nebolo uplatnenie zľavy dostatočne zrozumiteľné. Vašu objednávku sme preverili a v košíku ste mali produkty, ktoré už boli v akcii. Na akciové produkty sa, žiaľ, ďalšia zľava ani zľavový kód nevzťahuje, preto nebolo možné zľavu 2 € dodatočne uplatniť.

Ak by ste si pri objednávke neboli istá podmienkami zľavy alebo by ste mali akýkoľvek problém s jej uplatnením, pokojne nás môžete kontaktovať. Vždy Vám radi poradíme a vysvetlíme podmienky konkrétnej akcie.

Ďakujeme za pochopenie a veríme, že pri ďalšom nákupe budete spokojnejšia.

z tímu eTabletka

• Všetko v najlepšom poriadku, spoľahlivý eshop

Dobrý deň Ľubka,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi nás teší, že všetko prebehlo v najlepšom poriadku a že nás vnímate ako spoľahlivý e-shop. Vašu dôveru si veľmi vážime.

Ďakujeme a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie nákupy.

z tímu eTabletka

• Veľmi rýchle doručenie.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť doručenia a že Vaša objednávka dorazila v krátkom čase. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.
    Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Daniela