Som spokojný.
Dobrý deň Karol ,
ďakujeme Vám za Vašu milú recenziu a pozitívne hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný a že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a zároveň motiváciou, aby sme aj naďalej poskytovali kvalitné služby a snažili sa vychádzať našim zákazníkom čo najviac v ústrety.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve náš e-shop.
- rychle dodanie
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania.
Snažíme sa objednávky vybavovať čo najskôr, aby sa k Vám potrebný tovar dostal bez zbytočného čakania. Vaša spokojnosť je pre nás príjemnou spätnou väzbou a motiváciou pokračovať v našej práci.
Ďakujeme, že ste si pre svoj nákup vybrali práve nás.
Juraj
- Super obchod
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše krátke, ale veľmi potešujúce hodnotenie.
Sme radi, že ste boli s naším obchodom spokojní a že nákup u nás splnil Vaše očakávania. Snažíme sa, aby bol celý proces od výberu produktov až po doručenie jednoduchý, rýchly a bez zbytočných komplikácií. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe.
Ďakujeme za Vašu priazeň a za to, že ste si našli čas zanechať nám pozitívnu spätnú väzbu.
z tímu eTabletka -
Veľmi dobrá komunikácia, rýchle vybavenie a aj doručenie, odporúčam.
Dobrý deň Beáta,
ďakujeme za Vašu veľmi pozitívnu recenziu a odporúčanie.
Sme radi, že ste ocenila našu komunikáciu, rýchle vybavenie objednávky aj samotné doručenie. Záleží nám na tom, aby zákazník dostal potrebné informácie včas a aby celý proces od objednania až po doručenie prebehol čo najplynulejšie. Teší nás, že Vaša skúsenosť bola príjemná a splnila Vaše očakávania.
Veľmi si vážime Vašu dôveru a ďakujeme, že ste si našla čas podeliť sa o svoju skúsenosť a odporučiť nás ostatným.
OK
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás, že ste boli s našimi službami spokojní.
Robíme všetko pre to, aby bol nákup u nás jednoduchý, prehľadný a aby objednávka dorazila v čo najkratšom čase. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe a opäť budete spokojní.
Ceníme si Vašu spätnú väzbu a ďakujeme, že ste nám prejavili svoju dôveru.
- Veľká spokojnosť
Dobrý deň Monika,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a veľmi nás teší, že ste bola s nákupom u nás spokojná.
Snažíme sa, aby bol celý proces objednania, vybavenia aj doručenia čo najjednoduchší a pohodlný pre každého zákazníka. Vaša spokojnosť je pre nás príjemnou spätnou väzbou a povzbudením do ďalšej práce.
Ďakujeme, že ste nám prejavila svoju dôveru a našla si čas podeliť sa o svoje hodnotenie.
z tímu eTabletka -
Ďakujeme, sme veľmi spokojní.
Dobrý deň Mária,
ďakujeme za Vašu milú spätnú väzbu a veľmi nás teší, že ste bola s nákupom u nás spokojná.
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a snažíme sa, aby každý nákup prebehol jednoducho, pohodlne a bez zbytočných komplikácií. Veríme, že sa na nás s dôverou obrátite aj pri Vašom ďalšom nákupe.
Veľmi si vážime Vašu priazeň a ďakujeme, že ste sa s ostatnými podelila o svoju pozitívnu skúsenosť.
Super odporučam
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie a odporúčanie, ktoré nás veľmi potešilo.
Sme radi, že ste boli s nákupom spokojní a že naša služba splnila Vaše očakávania. Každý takýto pozitívny komentár je pre nás príjemnou spätnou väzbou a motivuje nás ďalej udržiavať kvalitu našich služieb.
Ďakujeme, že ste nám prejavili svoju dôveru a podelili sa o svoju skúsenosť.
- Dobré ceny, rýchle doručenie
Dobrý deň Katarína,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi nás teší, že ste bola spokojná s našimi cenami aj rýchlosťou doručenia.
Snažíme sa ponúkať produkty za férové ceny a zároveň zabezpečiť, aby sa objednávky dostali k zákazníkom čo najskôr. Veríme, že ste boli spokojní aj s celkovým priebehom nákupu a radi sa k nám opäť vrátite.
Vážime si Vašu priazeň a ďakujeme, že ste si našla chvíľu na zdieľanie svojej skúsenosti.
z tímu eTabletka -
- V celku prehlaď ľahko sa da najst niečo samozrejme ak to majú v ponukeRýchle dodanie.
Dobrý deň Ferko,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a teší nás, že ste ocenili prehľadnosť nášho e-shopu a jednoduché vyhľadávanie produktov, ktoré máme v ponuke.
Snažíme sa, aby bola orientácia na stránke čo najjednoduchšia a aby ste požadovaný produkt našli bez zbytočného hľadania. Radi zároveň počujeme, že ste boli spokojní aj s rýchlosťou dodania a veríme, že aj pri ďalšom nákupe všetko prebehne rovnako pohodlne.
Ďakujeme, že ste nám venovali svoj čas a podelili sa o svoju skúsenosť s ostatnými zákazníkmi.
- Bezproblémové objednanie a doručenie
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a teší nás, že objednanie aj doručenie prebehli bez problémov.
Našou snahou je, aby bol celý nákupný proces jednoduchý, prehľadný a pohodlný od vytvorenia objednávky až po jej doručenie. Sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a veríme, že sa na nás obrátite aj pri ďalšom nákupe.
Ceníme si Vašu spätnú väzbu a ďakujeme, že ste sa s ostatnými podelili o svoju skúsenosť.
Dobrý deň Eva,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a teší nás, že ste ocenila rýchlosť doručenia Vašej objednávky.
Snažíme sa objednávky vybavovať čo najskôr, aby sa k Vám dostali bez zbytočného čakania. Veríme, že ste bola spokojná aj s celým priebehom nákupu a rada sa k nám opäť vrátite.
Veľmi si vážime, že ste si našla čas na zdieľanie Vašej skúsenosti a ďakujeme za Vašu dôveru.
z tímu eTabletka -
Veľmi dobrá komunikácia a rýchle dodanie
Dobrý deň Jana,
ďakujeme vám za pozitívnu recenziu a milé slová.
Teší nás, že ste ocenila našu komunikáciu a rýchlosť doručenia, pretože práve spoľahlivý servis a bezproblémový priebeh objednávky sú pre nás veľmi dôležité. Sme radi, že všetko prebehlo podľa vašich predstáv a veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami spokojní.
Ďakujeme, že ste si našla čas podeliť sa o svoju skúsenosť a prejavili nám svoju dôveru.
- 100%
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme vám za krásne 100 % hodnotenie, ktoré nás veľmi potešilo.
Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní a že vaša skúsenosť s eTabletkou splnila vaše očakávania. Takáto spätná väzba je pre nás veľkou motiváciou naďalej poskytovať spoľahlivé služby a robiť maximum pre spokojnosť našich zákazníkov.
Veľmi si vážime vašu dôveru a čas, ktorý ste venovali hodnoteniu našich služieb.
- Rychle dorucenie
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a teší nás, že ste ocenili rýchle doručenie objednávky.
Snažíme sa, aby sa objednaný tovar dostal k zákazníkom čo najskôr a celý proces prebehol jednoducho a bez zbytočných komplikácií. Veríme, že ste boli spokojní aj s celkovým priebehom nákupu a radi sa k nám opäť vrátite.
Veľmi si vážime Vašu dôveru a ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť s ostatnými zákazníkmi.
- Rýchle vybavenie
Dobrý deň Eva,
ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a za ocenenie rýchleho vybavenia objednávky.
Teší nás, že celý proces prebehol bez zbytočného čakania a že ste bola s našimi službami spokojná. Našou snahou je, aby objednávky boli vybavené čo najefektívnejšie a aby bol nákup u nás pre zákazníkov pohodlný od začiatku až do doručenia.
Ďakujeme, že ste si našla čas podeliť sa o svoju skúsenosť a že ste si pre svoj nákup vybrala eTabletku.
- Rýchlosť doručenia
- Ceny
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za spätnú väzbu.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia aj s našimi cenami. Snažíme sa, aby bol nákup u nás nielen pohodlný a rýchly, ale zároveň aj cenovo výhodný. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby a výhodné ceny.
Ďakujeme za Vašu dôveru.
Nagyon jó.
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za milú recenziu.
Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojní a že ste mali pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime Vašu dôveru.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
- Rychlost⁹
- Komunikácia
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a spätnú väzbu.
Teší nás, že ste ocenili rýchlosť vybavenia Vašej objednávky.
Čo sa týka komunikácie, mrzí nás, ak ste mali pocit, že nebola podľa Vašich predstáv. V našom systéme však neevidujeme z Vašej strany žiadny telefonický hovor ani e-mail. Ak ste nás kontaktovali iným spôsobom, prípadne máte akékoľvek otázky alebo podnety, neváhajte nás kontaktovať – radi situáciu preveríme a pomôžeme Vám.
Ďakujeme za dôveru.
z tímu eTabletka -
- Rýchle dodanie na druhý deň
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za Vašu dôveru.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a že Vám objednávka bola doručená už na druhý deň. Snažíme sa, aby boli objednávky vybavené čo najrýchlejšie a aby k Vám dorazili v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime, že ste sa s Vašou skúsenosťou podelili.
Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
z tímu eTabletka