Reklama

• Rychle dorucenie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a teší nás, že ste ocenili rýchle doručenie objednávky.

Snažíme sa, aby sa objednaný tovar dostal k zákazníkom čo najskôr a celý proces prebehol jednoducho a bez zbytočných komplikácií. Veríme, že ste boli spokojní aj s celkovým priebehom nákupu a radi sa k nám opäť vrátite.

Veľmi si vážime Vašu dôveru a ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť s ostatnými zákazníkmi.

S pozdravom a prianím pekného dňa,

Jakub

• Rýchle vybavenie

Dobrý deň Eva,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a za ocenenie rýchleho vybavenia objednávky.

Teší nás, že celý proces prebehol bez zbytočného čakania a že ste bola s našimi službami spokojná. Našou snahou je, aby objednávky boli vybavené čo najefektívnejšie a aby bol nákup u nás pre zákazníkov pohodlný od začiatku až do doručenia.

Ďakujeme, že ste si našla čas podeliť sa o svoju skúsenosť a že ste si pre svoj nákup vybrala eTabletku.

S pozdravom a prianím pekného dňa,

Jakub

• Rýchlosť doručenia
    • Ceny

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia aj s našimi cenami. Snažíme sa, aby bol nákup u nás nielen pohodlný a rýchly, ale zároveň aj cenovo výhodný. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby a výhodné ceny.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Nagyon jó.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za milú recenziu.

Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojní a že ste mali pozitívnu skúsenosť s nákupom u nás. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime Vašu dôveru.

Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

• Rychlost⁹
    • Komunikácia

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a spätnú väzbu.

Teší nás, že ste ocenili rýchlosť vybavenia Vašej objednávky.
    Čo sa týka komunikácie, mrzí nás, ak ste mali pocit, že nebola podľa Vašich predstáv. V našom systéme však neevidujeme z Vašej strany žiadny telefonický hovor ani e-mail. Ak ste nás kontaktovali iným spôsobom, prípadne máte akékoľvek otázky alebo podnety, neváhajte nás kontaktovať – radi situáciu preveríme a pomôžeme Vám.

Ďakujeme za dôveru.

z tímu eTabletka

• Rýchle dodanie na druhý deň

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za Vašu dôveru.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a že Vám objednávka bola doručená už na druhý deň. Snažíme sa, aby boli objednávky vybavené čo najrýchlejšie a aby k Vám dorazili v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a veľmi si vážime, že ste sa s Vašou skúsenosťou podelili.

• Rýchle dodanie

Dobrý deň Zuzana ,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania Vašej objednávky. Snažíme sa objednávky vybavovať čo najpromptnejšie, aby sa k Vám dostali v čo najkratšom čase.

z tímu eTabletka

Oceňujem rýchle dodanie objednaných položiek

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za Vašu pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť vybavenia a doručenia Vašej objednávky. Snažíme sa objednávky spracovávať čo najpromptnejšie, aby sa objednané produkty dostali k našim zákazníkom v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a motivuje nás aj naďalej poskytovať kvalitné a spoľahlivé služby.

• Priaznivá cena
    • Široký sortiment

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste ocenili naše priaznivé ceny a široký výber sortimentu. Snažíme sa, aby si u nás každý zákazník mohol vybrať z čo najširšej ponuky za výhodné ceny. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou.

Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

• 1

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za Vašu spokojnosť.

Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný a že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti.
    Vaša pozitívna spätná väzba nás veľmi potešila a motivuje nás naďalej poskytovať kvalitné služby, rýchle doručenie a príjemnú komunikáciu.

• Rýchle doručenie,
    • Objednal som si tlakomer, poslali iný
    • Dva dní sa to riešilo

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a zároveň nás teší, že ste ocenili rýchlosť doručenia.

Mrzí nás však, že Vám bol omylom zaslaný iný typ tlakomeru, než ste si objednali.

Radi by sme uviedli situáciu na pravú mieru. Dňa 1. 10. ste nás telefonicky kontaktovali a ešte v ten istý deň sme Vašu požiadavku odovzdali príslušnému oddeleniu, aby sme čo najskôr preverili, kde k zámene došlo. Keďže nebolo možné z Vašej strany doposlať fotografiu doručeného produktu, bolo potrebné situáciu preveriť interne, čo si vyžiadalo určitý čas.

Napriek tomu sme sa snažili celú záležitosť vyriešiť v čo najkratšom čase a ešte v ten istý deň sme Vás opätovne kontaktovali s potvrdením, že Vám bol skutočne zaslaný nesprávny produkt. Následne sme Vás 2. 10. ráno telefonicky kontaktovali a po vzájomnej dohode ste súhlasili s tým, že si doručený tlakomer ponecháte. Zároveň sme potvrdili, že na tento produkt sa naďalej vzťahuje platná záruka, ako aj v prípade správne objednaného produktu.

Mrzí nás vzniknutá nepríjemnosť a ďakujeme Vám za pochopenie a ústretovosť pri riešení situácie. Veríme, že Vám tlakomer bude dobre slúžiť a že pri Vašej ďalšej objednávke už všetko prebehne bez komplikácií.

z tímu eTabletka

• Bezproblémová komunikácia, rýchle dodanie, nízke ceny.

Dobrý deň Terézia ,

ďakujeme Vám za Vaše milé hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s našou komunikáciou, rýchlosťou dodania aj cenami. Snažíme sa, aby bol celý proces od objednania až po doručenie pre našich zákazníkov čo najjednoduchší a bezproblémový.
    Vaša spokojnosť nás veľmi teší a zároveň motivuje, aby sme si aj naďalej udržiavali rýchle dodanie, príjemnú komunikáciu a výhodné ceny.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Rýchlosť dodania.

Dobrý deň Milan ,

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za Vašu pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste bol spokojný s rýchlosťou vybavenia a doručenia Vašej objednávky. Snažíme sa objednávky spracovávať čo najrýchlejšie, aby sa k Vám dostali v čo najkratšom čase.
    Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov a že ste boli s našimi službami spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

z tímu eTabletka

mimoriadne rýchle doručenie, hneď na druhý deň objednania

Dobrý deň Ildikó ,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a veľmi nás teší, že ste ocenili mimoriadne rýchle doručenie Vašej objednávky.

Sme radi, že sa nám podarilo objednávku vybaviť tak promptne a že Vám bol tovar doručený už hneď na druhý deň od objednania. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou a budeme sa aj naďalej snažiť zabezpečiť čo najrýchlejšie a spoľahlivé doručenie.

• Doručenie domov

Dobrý deň Emília ,

ďakujeme Vám za Vašu milú recenziu a za čas, ktorý ste venovali jej napísaniu.

Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojná a že doručenie Vašej objednávky priamo domov prebehlo podľa Vašich predstáv.
    Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľkou motiváciou a zároveň záväzkom neustále zlepšovať naše služby. Snažíme sa, aby bol celý proces objednávania, od vytvorenia objednávky až po jej doručenie, pre Vás čo najjednoduchší, pohodlný a bezstarostný.

Ďakujeme, že ste si vybrali práve náš e-shop.

z tímu eTabletka

• Objednávka mu bola doručená rýchlo a v poriadku, som spokojná.

Doplnky som si tu objednala prvýkrát a s vybavením a doručením som bola veľmi spokojná.

Dobrý deň Zuzana,

ďakujeme Vám za milú recenziu a veľmi nás teší, že ste boli s Vašou prvou objednávkou doplnkov spokojná.

Sme radi, že objednávka bola vybavená rýchlo, doručená v poriadku a celý priebeh nákupu splnil Vaše očakávania. Veríme, že ste u nás našli produkty, ktoré Vám vyhovujú, a že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe.

Ďakujeme, že ste nám dali svoju dôveru pri Vašej prvej objednávke.

• Rýchle
    • Žiadne

Dobrý deň Heriban,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie.

Teší nás, že ste ocenili rýchlosť vybavenia a doručenia Vašej objednávky. Snažíme sa objednávky spracovať čo najskôr, aby sa k Vám tovar dostal bez zbytočného čakania.

Ďakujeme, že ste si pre svoj nákup vybrali náš e-shop.

z tímu eTabletka

• Super rýchle dodanie tovaru,pekne všetko zabalené, maximálna spokojnosť :)

Dobrý deň Izabela,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie, veľmi nás teší Vaša maximálna spokojnosť.

Sme radi, že ste ocenili nielen rýchle doručenie, ale aj starostlivé zabalenie celej objednávky. Záleží nám na tom, aby sa tovar k zákazníkom dostal čo najskôr a v poriadku.

Ďakujeme, že ste u nás nakúpili, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

z tímu eTabletka

Tento obchod si vyberám kvôli veterinárnym liekom, ktoré inde nemajú v ponuke.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za Vašu dôveru v náš e-shop.

Teší nás, že ste si u nás našli veterinárne lieky, ktoré nie sú bežne dostupné v ponuke iných obchodov, a že Vám náš sortiment vyhovuje. Snažíme sa ponuku priebežne rozširovať a zabezpečiť dostupnosť produktov, ktoré môžu byť pre našich zákazníkov dôležité.

Ďakujeme, že ste si pre svoju objednávku vybrali práve nás.

z tímu eTabletka

• Rýchle a výhodná cena .Vďaka.

Dobrý deň Iveta,

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť doručenia aj výhodné ceny, pretože práve na tieto aspekty sa snažíme pri každej objednávke klásť dôraz. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš e-shop a prejavili nám svoju dôveru.