Reklama

Veľmi dobrá komunikácia aj dodanie

Dobrý deň Jana,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za pochvalu našej komunikácie aj doručenia.

Veľmi si vážime, že ste boli s nákupom spokojná. Snažíme sa, aby bol celý priebeh objednávky od jej vytvorenia až po doručenie čo najjednoduchší, rýchly a bezproblémový.
    Teší nás, že sa nám to vo Vašom prípade podarilo splniť.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie nákupy u nás.

• Výhodné nakupovanie,odporúčam

Dobrý deň Emili,

ďakujeme Vám za milú recenziu a za Vaše odporúčanie.

Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom spokojná a ocenili ste naše výhodné ceny. Snažíme sa, aby si u nás zákazníci mohli vybrať zo širokého sortimentu za priaznivé ceny a zároveň mali k dispozícii rýchle a spoľahlivé doručenie.
    Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou motiváciou do ďalšej práce.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

z tímu eTabletka

• Najrýchlejšia e-lekáreň na Slovensku.

Objednala som v pondelok okolo 18-tej hodiny a v utorok dopoludnia som už mala lieky doma. A to bývam na dedine v okrese Dunajská Streda. Neuveriteľné.

Dobrý deň Zita,

ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za to, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť.

Veľmi nás teší, že ste boli s rýchlosťou vybavenia objednávky a doručením spokojná. Objednávka v pondelok večer a lieky doma už v utorok dopoludnia – presne takúto rýchlosť a spoľahlivosť sa snažíme našim zákazníkom ponúkať.
    O to viac nás teší, že sa nám podarilo takto rýchlo doručiť objednávku aj k Vám na dedinu v okrese Dunajská Streda.

Ďakujeme za Vašu dôveru a veľmi si vážime, že ste si pre svoj nákup vybrali práve nás.

z tímu eTabletka

Tovar som objednávala pre maminku , lebo touto formou mne to vyhovuje. A maminka je spokojná

Dobrý deň Zuzana,

ďakujeme Vám za milé hodnotenie.

Veľmi nás teší, že Vám nákup cez eTabletku vyhovuje a že je s objednávkami spokojná aj Vaša maminka. Sme radi, že Vám môžeme týmto spôsobom uľahčiť nákupy.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie objednávky.

Maja

• Vcasne dorucen
    • ie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste ocenili včasné doručenie Vašej objednávky. Snažíme sa, aby sa k Vám objednávky dostali čo najskôr a v poriadku.

Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie nákupy.

Maja

• Rýchle doručenie pekne zabalené
    • A niekedy aj niečo navyše tak to poteší

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za milú recenziu a za pochvalu rýchleho doručenia aj pekného balenia.

Teší nás, že ste ocenili aj malú pozornosť navyše, ktorá Vám urobila radosť. Snažíme sa, aby objednávka dorazila nielen rýchlo a bezpečne, ale aby bol celý nákup pre Vás príjemnou skúsenosťou. Veríme, že Vás potešíme aj pri Vašej ďalšej objednávke a opäť budete s našimi službami spokojní.

Ďakujeme Vám za priazeň a za príjemnú spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila.

Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za pochvalu rýchleho dodania.

Teší nás, že Vaša objednávka dorazila v krátkom čase a celý proces prebehol bez komplikácií. Snažíme sa objednávky vybavovať čo najskôr, aby ste na svoj tovar nemuseli zbytočne čakať. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a radi sa k nám vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme Vám za príjemnú spätnú väzbu a za dôveru, ktorú nám prejavujete.

• moja spokojnosť

Dobrý deň Palino,

ďakujeme Vám za milú recenziu a teší nás, že ste vyjadrili svoju spokojnosť s nákupom u nás.

Sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a naše služby splnili Vaše očakávania. Na spokojnosti našich zákazníkov nám záleží a každý pozitívny ohlas je pre nás príjemnou spätnou väzbou. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri Vašom ďalšom nákupe.

Ďakujeme za Vašu priazeň a za dôveru, ktorú nám prejavujete.

OK

Dobrý deň Jozef,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a krátku, ale príjemnú spätnú väzbu.

Teší nás, že ste boli s nákupom u nás spokojní a všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. Na spokojnosti našich zákazníkov nám záleží a budeme radi, ak naše služby využijete aj nabudúce. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete s našimi službami spokojní.

Ďakujeme Vám za dôveru a priazeň, ktorú si veľmi vážime.

• spoľahlivý, rýchly

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za označenie nášho obchodu za spoľahlivý a rýchly.

Teší nás, že ste boli spokojní s priebehom objednávky a rýchlosťou našich služieb. Snažíme sa, aby bolo vybavenie objednávok plynulé a aby sa k zákazníkom dostali čo najskôr. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe splníme Vaše očakávania a budete s našimi službami opäť spokojní.

Ďakujeme Vám za dôveru a za príjemné hodnotenie našich služieb.

z tímu eTabletka

• Rýchle dodanie tovaru, veľká spokojnosť, ďakujem!

Dobrý deň Judita,

ďakujeme Vám za milú recenziu a teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania.

Sme radi, že objednávka dorazila v krátkom čase a celý nákup prebehol podľa Vašich predstáv. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitou spätnou väzbou a motivuje nás naďalej poskytovať kvalitné služby. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri Vašom ďalšom nákupe.

Veľmi si vážime Vaše poďakovanie, priazeň a dôveru, ktorú nám prejavujete.

z tímu eTabletka

• Najlepsie ceny, rychle dodanie.

Dobrý deň Dog,

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a za ocenenie našich cien a rýchleho dodania.

Teší nás, že ste boli spokojní s cenovou ponukou aj s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Snažíme sa prinášať výhodné ceny a zároveň zabezpečiť, aby sa objednávky dostali k zákazníkom čo najskôr. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a radi sa k nám vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme za Vašu priazeň a dôveru, ktorú si veľmi vážime.

• Rýchle pripravené na predajni
    • Výhodné akcie

Dobrý deň Wotr,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za ocenenie rýchlej prípravy objednávky na predajni aj výhodných akcií.

Teší nás, že ste si mohli objednávku vyzdvihnúť bez zbytočného čakania a zároveň využiť naše cenové ponuky. Snažíme sa, aby bol nákup u nás čo najpohodlnejší a zákazníci mali k dispozícii atraktívne možnosti pri výbere produktov. Veríme, že ste boli s návštevou spokojní a radi využijete naše služby aj pri ďalšom nákupe.

Ďakujeme Vám za priazeň a za pozitívnu skúsenosť, o ktorú ste sa s nami podelili.

všetko prebehlo bez problémov

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a teší nás, že všetko prebehlo bez problémov.

Sme radi, že ste boli s priebehom objednávky spokojní a nákup u nás splnil Vaše očakávania. Na jednoduchom a bezproblémovom priebehu objednávok si dávame záležať, aby bol nákup pre zákazníkov čo najpohodlnejší. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme Vám za dôveru a príjemnú spätnú väzbu.

z tímu eTabletka

Rýchle dodanie, hneď na druhý deň po objednaní. Odporúčam.

Dobrý deň Lana,

ďakujeme Vám za milú recenziu a odporúčanie nášho obchodu.

Teší nás, že ste svoju objednávku obdržali už na druhý deň a boli ste spokojní s rýchlosťou doručenia. Snažíme sa objednávky spracovávať čo najskôr, aby sa k Vám dostali v čo najkratšom čase. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť a budeme radi, ak naše služby využijete aj pri ďalšom nákupe.

Ďakujeme za Vašu priazeň a dôveru, ktorú nám prejavujete.

• Rýchle dodanie.
    • Možnosť výberu.

Výhoda

Dobrý deň Peter,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za ocenenie rýchleho dodania aj možnosti výberu.

Teší nás, že ste boli s našimi službami spokojní a ocenili ste dostupnosť viacerých možností pri nákupe. Snažíme sa, aby bol výber produktov aj samotné objednanie čo najjednoduchšie a pohodlné. Veríme, že sa k nám radi vrátite aj pri ďalšom nákupe.

Ďakujeme za Vašu priazeň a dôveru, ktorú si veľmi vážime.

z tímu eTabletka

Tovar mi nebol doručený dopravnou spoločnosťou., ktorá mi mala objednaný tovar doručiť domov ( poslali e- mal, kedy mám aj s časom 12.47-13.47 hod čakať ), o 10.40 hod som obdržala znovu e- mail, že mám zásielku vyzdvihnúť zo zásiekoveho boxu ( čo som nemohla, kvôli tomu som objednávku urobila s doručením domov).

Dobrý deň Anna,

ďakujeme Vám za spätnú väzbu a zároveň nás mrzí, že Vám zásielka nebola doručená na adresu podľa zvoleného spôsobu doručenia.

Rozumieme, že takáto situácia je nepríjemná, najmä keď ste si objednávku zvolili s doručením domov a následne ste dostali informáciu o presmerovaní zásielky do boxu. Mrzí nás vzniknutá komplikácia a chápeme, že Vám tým doručenie spôsobilo zbytočné nepríjemnosti. Veríme, že pri Vašej ďalšej objednávke už prebehne doručenie bez podobných komplikácií.

Ďakujeme Vám, že ste nás na túto situáciu upozornili a dali nám možnosť pracovať na zlepšení našich služieb.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za pochvalu rýchleho doručenia.

Sme radi, že Vaša objednávka dorazila v krátkom čase a celý priebeh doručenia prebehol bez problémov. Robíme všetko pre to, aby sme objednávky spracovali čo najskôr a zákazníci nemuseli na svoje zásielky dlho čakať. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a radi sa k nám vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme Vám za dôveru a za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie.

z tímu eTabletka

Rýchle dodanie, tovar kvalitne zabalený aby sa nezničil

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za pochvalu rýchleho dodania aj kvalitného zabalenia tovaru.

Teší nás, že objednávka dorazila v krátkom čase a zároveň v poriadku. Na bezpečnom balení si dávame záležať, aby bol tovar počas prepravy dostatočne chránený a dorazil k Vám bez poškodenia. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a radi sa k nám vrátite aj pri ďalšej objednávke.

Ďakujeme za Vašu dôveru a milú spätnú väzbu.

• velmi rychle dorucenie

Reakcia obchodu Etabletka

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a za pochvalu veľmi rýchleho doručenia.

Teší nás, že ste svoju objednávku dostali v krátkom čase a celý proces prebehol bez problémov. Snažíme sa objednávky spracovať a odoslať čo najskôr, aby ste na svoju zásielku nemuseli dlho čakať. Veríme, že ste boli s nákupom spokojní a radi využijete naše služby aj v budúcnosti.

Ďakujeme Vám za dôveru a za príjemnú spätnú väzbu.