- Namiesto Clavin 20+8 mi bol predaný predražený 3x Clavin 8+4
- Heureka uviedla Vas predaj 8+4 v porovnaní s 20+8 balením ostatné lekarne, HANBA!!!
Dobrý deň Ľudovít Chlpík,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie s Vašou objednávkou. Telefonicky sa s Vami spojíme aby sme vyriešili situáciu k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za Váš nákup a veríme, že Vás táto nemilá skúsenosť neodradí od ďalších nákupov v našej internetovej lekárni.
Klaudia
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tento tovar som si neobjednala.
Dobrý deň dia ,
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Za poplatok ponúkajú možnosť platiť dobierkou, ale ich zmluvný prepravca žiada platbu vopred. Z následnej komunikácie vyplynulo, že to obchod považuje za správne, lebo platbu vopred nepýta obchod ale prepravca !!!
Monika
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
objednávala som v nedeľu, pri objednávaní bola info, že do Z-boxu príde v pondelok. Pár minút po objednaní mi volali z etabletky, že žiaľ jeden produkt Bioderma sa medzitým predal a už nieje na sklade, tak som pani povedala nech mi zaň vrátia peniaze a pošlú teda zvyšok. Peniaze vrátili, čakala som trpezlivo do piatka (v online sledovaní balíka sa písalo že Packeta očakáva dodanie balíka obchodom) keď už som tam volala čo sa deje, vraj balík packeta neprevzala, že to skontrolujú. Asi po 3hodinách mi volali naspäť že kontrolovali kamerové záznamy a môj balík vraj poškodili niekde v sklade a nikto im to neoznámil. Že mi to môžu poslať ale ďalší produkt Bioderma ktorý som chcela zakúpiť bol vraj zničený a už nieje na sklade. Že mi môžu poslať iba poslednú vec v objednávke, čo boli doplnky stravy. Povedala som im nech mi radšej vrátia peniaze. Tu už viac nakupovať nebudem, akcia na Biodermu bola síce skvelá, oveľa výhodnejšia ako inde aj keď sú 2+1 a podobne, ale z tohto jednania som mala pocit že som niekomu vyfúkla posledné balenia a dali ich niekomu inému. Keby si chceli zachovať meno, ponúkli by mi aspoň nejakú kompenzáciu, výmenu za podobný tovar aby mi vyskladali približný balík ktorý som chcela, aby som ich tu takto neskritizovala. HANBA!!!
Dobrý deň Ľubica,
z tímu etabletka -
web na figu...neda sa menit sposob platby
Dobrý deň ,
ďakujeme za Vaše hodnotenie našej lekárne.
Sme radi, že sme sa mohli s Vami telefonicky kontaktovať. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí Vaša spokojnosť je našou prioritou, ale pokiaľ prebehne spôsob platby pri Vašom potvrdení už to v systéme zmeniť nevieme. Naša zákaznícka linka je Vám plne k dispozícii neváhajte nás kontaktovať radi poradíme.
z tímu etabletka -
Objednavala som pribiotika pre synceka,nakolko som ich potrebovala co najskor,vybrala som si etabletku,ktory sa pysia,ze su najrychlejsi dodavatelia.Na interenete mali pri pobiotikach a plus vitaminoch,ktore som prihodila do kosika,nasledujuci pracovny den. Avsak nasledujuci pracovny den mi neprisla ziadna notifikacia,ani informacia preco objednavka meska. Nasledujuci den som musela volat na infolinku a zistovat co je s mojou objednavkou.Po prevereni, vraj museli nieco doskladnit,to bolo dorucene na vydajnu lekaren. Co potrebovali doskladnit je mi uz zahadou,kedze komunikovane bolo,ze maju vsetko skladom.Toto bola moja prva a zial ah posledna skusenost s touto lekarnou.
Dobrý deň ,
ďakujeme za Vašu zanechanú recenziu nášho e-shopu.
Objednávku sme preverovali na sklade bol posledný kus, ktorý bol bohužiaľ poškodený musel byť doskladnený z centrálneho skladu . Sme radi, že sme sa s Vami mohli telefonicky skontaktovať a danú situáciu Vám vysvetliť.
Mrzí nás Vaša skúsenosť veríme, že ostanete našim zákazníkom a do budúcna budete spokojná.
- Dodanie tovaru
Uz tyzden cakam na dodanie tovaru. Zatial sa mi nikto neozval iba kazdy den obdrzim mail, ze tovar dnes nepride. Lepsie je si porudkty z lekarne objedna u Dr. Max-a a vyzdvnihnut si ich na lekarni. Je to omnoho rychlejsie a pohodlnejsie.
Dobrý deň Martin,
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás mrzia komplikácie, ktoré vystali pri doručovaní Vašej objednávky, za čo sa Vám ospravedlňujeme. Objednávka bola od nás expedovaná načas, ale z dôvodu plnej kapacity vybraného boxu nebolo možné doručenie. Doručenie prebehne dnes. Sme radi, že sme sa s Vami telefonicky skontaktovali, a vyriešili celú situáciu k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za porozumenie a prajeme pekný zvyšok dňa
Monika
z tímu eTabletka -
- Nebol mi dodany tovar ktory som si objednala. Chcela som 8 ks mystical garden a 1 ks mystical gardens. Bolo mi dodane 9 ks tej druhej naplne
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Vašu objednávku aktuálne preverujeme. Telefonicky Vás budeme kontaktovať aby sme túto nepríjemnosť s Vami vyriešili k Vašej spokojnosti.
- Produkty boli v poriadku
Kurier s ktorym obchod spolupracuje bol lenivy vyjst z auta, vynadal mi,ze mam ja ist za nim... stal autom asi 100 metrov od brany! Takato sluzba kde je arogantny kurier kazi dojem z obchodu.
Dobrý deň Tana,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Sme veľmi radi, že Vám Vaša objednávka bola doručená v poriadku. Mrzí nás vzniknutí situácia s nepríjemným kuriérom.
z tímu eTabletka -
- Tovar prisiel zle zabaleny.Sklenne ampulky porozbijane.neodporucam
Dobrý deň Maca ,
ďakujeme za zanechanú recenziu.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. V prípade doručenia poškodeného tovaru je potrebné nás čo najskôr kontaktovať na zákazníckej linke či už mailom, alebo telefonicky, aby sme tovar a jeho doručovanie prepravnou spoločnosťou mohli skontrolovať a čo najskôr preveriť. Obratom sa s Vami snažíme telefonicky skontaktovať, aby sme nepríjemnosť vyriešili k Vašej spokojnosti.
z tímu eTabletka -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Fajn vyber veci a celkom prehladna stranka oproti konkurencii
- Na tuto kategoriu eshopov velmi dlhe dodanie. Vybral som tento obchod lebo pisali ze v ramci BA ak stihnem do urcitej hodiny, co som stihol, tak dodanie v ten den. Zial doslo az na druhy den v noci, cize prakticky az na treti den, co je dost fail. Nabuduce ked budem potrebovat v ten den, vyberam uz iny obchod pri ktorom nam to vzdy dorucili jak slubili
Reakcia obchodu Etabletka
ďakujeme za Vašu recenziu.
Teší nás, že oceňujete výber produktov a prehľadnosť stránky.
Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť s dĺžkou dodania. Doručenie v rámci Bratislavy, Prešova a Košíc od 4 hodín podlieha zvoleniu dopravy. V prípade, že zvolíte pri výbere dopravy iný spôsob ako "Go 4 kuriér" nebude Vám objednávka doručená v ten istý deň objednania. V prípade zvolenia dopravy prostredníctvom Packety býva objednávka doručovaná v nasledujúci pracovný deň. Ďakujeme za Váš nákup a dúfame, že sa k nám vrátite.
Marcela
z tímu eTabletka -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednaný tovar mi nebol dodaný podľa objednávky,chybaly nožnice na nechty hoci boli vyfakturovane a podotýkam že balík nebol porušený.
Dobrý deň Gabriel,
mrzí nás vzniknutá situácia. Touto cestou sa Vám úprimne ospravedlňujeme. Celú situáciu sme preverili. Snažíme sa s Vami skontaktovať ,aby sme Váš podnet ako aj celú situáciu ohľadne nedoručenej položky doriešili k Vašej spokojnosti.
Eva
z tímu eTabletka