I have been ordering Vironal Energy for 2 years and I am very satisfied with the product. I recommend it to increase immunity! Since I give it to the children, we have no more problems with colds
- rýchle dodanie tovaru
- som spokojná s odbornosťou, ústretovosťou a profesionalitou, ĎAKUJEM!
- super rýchle vybavenie objednávky
Dobrá komunikácia, rýchle vybavená objednávka
Skvelá a ústretová komunikácia s obchodom, výhodné ceny, rýchle a spoľahlivé dodanie aj do zahraničia.
Odporúčam nakup v tomto e-shope. -
- Tovar skladom
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Spokojnosť, dakujem
- Rýchle vybavenie objednávky
Prvý nákup, možno aj posledný, ale prebehol úplne bez nejakej komplikácie tak ako má
Pohoda, žiadny problém.
- Odporúčam
Obchod fajn. Doručovateľ (Packeta) nespoľahlivý. Včera mi poslali e-mail, že mi bude doručený tovar dnes (19.05.23) a dnes mali poslať SMS o koľkej. Je 11,00 a nič. Asi si ľudia majú vziať na celý deň dovolenku a čakať o koľkej a či vôbec príde doručovateľ.
- po registrácii na stránke je zľava 5%
- Rýchle objednanie a doručenie.
Veľmi rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu AlfaFIT s.r.o.
dovolte mi poděkovat vám za vaši KLADNOU recenzi na služby obchodu AlfaFit.cz :-)
Jsem velmi potěšen, že zavládla spokojenost s celým průběhem vašeho nákupu od OBJEDNÁNÍ po DODÁNÍ až k vám. Velmi si vážíme vašeho hodnocení.
Doufám, že při každé další objednávce naplníme vaše očekávání a opět to dotáhneme na 100% hodnocení...
Uděláme pro to maximum.
Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se opět těšit brzy na viděnou na našich stránkách www.alfafit.cz
- rychle doručenie
- ceny.