• Skvelá komunikácia

• rýchle doručenie

• široký sortiment
    • rýchle vybavenie
    • kvalitný servis

Nemám tak veľkú spotrebu, ale pri sortimente ako sú tlačiarne a ich spotrebný materiál idem vždy sem. Super ceny, rýchle vybavenie, podpora

• Dobré ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Nemožnosť zvoliť prepravu do výdajného boxu

Cena za objednaný tovar bola tak nízka, oproti napr Alze, že som mal obavy či nejde o fiktívny obchod. Keďže mali možnosť aj platba dobierkou, tak ma to ukľudnilo. Od objednania, po doručenie: 48 hod - slušné.

• rýchlosť komunikácie
    • rýchlosť odoslania tovaru
    • CENY!!!
    • ochota predávajúceho

Super obchod, ochotný a rozhľadený majiteľ. Určite odporúčam, toto bol môj druhý nákup a určite nie posledný.

• Dobrá komunikácia z obchodom, tovar mi bol rýchlo doručeny, veľká spokojnosť.

• najlepšie ceny na SVK
    • ochota predajcu
    • milé vystupovanie
    • prehľad predajcu v produktoch
    • rýchlosť dodania
    • rýchlosť komunikácie

Kúpa MacBooku bola mojim prvým nákupom v eProCube. Zaujala ma rýchlosť mailovej komunikácie aj ochota predajcu a jeho rozhľadenosť. V obchode som nakúpil už aj druhkrát, kedy som si dokupoval klávesnicu. Obchod odporúčam, isto sa netreba báť že je pre niekoho nováčikom na trhu, lebo ceny, rýchlosť a ochota tento obchod istotne rýchlo posunú "hore".

• Veľký výber
    • Dlhe dodanie

• Na objednaný tovar bola dobrá cena
    • Rýchlosť dodania

všetko v poriadku

• Rychle dorucenie, najlepsia cena na Slovenskom trhu, bezchybny tovar

• Deklarovane dorucenie na druhy den no po tyzdni, samozrejme zaplateny tovar, nedoruceny.

Reakcia obchodu ePROCUBE.sk

Vážený pán Smelka,

Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť s našim obchodom eprocube.sk.

Rád by som reagoval na vašu recenziu. Nepodarilo sa nám nájsť, že by ste nás kontaktovali ohľadom otázky k vašej objednávke, ak sa tak stalo prosím dajte mi vedieť, aby som vedel riešiť zlyhanie komunikácie.

Počas sviatkov sme mali na stránke mimoriadny oznam – s informáciou o obmedzenom režime z dôvodu štátnych sviatkov, inventúr a odstávok kuriérskych služieb našich partnerov. Z tohto dôvodu bol umiestnený oznam na hlavnej stránke ako aj v košíku hrubým červeným písmom o odosielaní a vybavovaní objednávok až po 2.1.2025.

Vaša zásielka bola odovzdaná dopravcovi v zmysle tohto oznamu a to 3.1.2025. Týmto by Vám mal byť doručený v priebehu zajtrajšieho dňa 8.1.2025.

Situácia počas sviatkov je vždy napätá z dôvodu preťaženia kuriérskych spoločností, avšak nami uvádzané lehoty dodania sa nám darí plniť, v prípade ak nie, tak vždy kontaktujeme zákazníka snažíme sa riešiť vzniknutú situáciu k zákazníkovej spokojnosti.

V prípade, ak nemáte záujem prebrať tovar, tak nám dajte vedieť a my Vám platbu vrátime na účet.

Verím, že tieto mimoriadne okolnosti neovplyvnia dôveru v náš obchod.

S úctou,

Ing. Michal Jendek
    Konateľ spoločnosti

• ceny, rýchlosť, originálne nepoškodené balenie, označovanie produktov na webe kódmi výrobcov.

• bezproblémová komunikácia
    • expresné doručenie
    • záujem o zákazníka

• Rýchle dodanie

Výborný prístup majiteľa. Všetko vybavené excelentne.

• Nemusela som behať po obchodoch v pohode domou mi prišiel zakúpený výrobok a dokonca na druhý deň.

• Všetko ok

Som spokojný, tovar bol rýchlo doručený, za dobru cenu , všetko v poriadku isto využijem aj nabudúce.