Všetko OK.
- Výhodné ceny
- Pestrá ponuka
- Nie je možný výber dopravcu
V obchode si pri objednávaní nemôžte vybrať spôsob dopravy a ide to stále kuriérom s vylúčením presmerovania na výdajné miesto. Osobne uprednostňujem boxy a výdajné miesta, lebo zosynchronizovať svoj program s kuriérom je takmer nemožné. Domov doručujú väčšinou dopoludnia, keď som v práci a do práce spravidla zase popoludní, keď som doma.
Tovar mi prišiel v poriadku a plne funkčný.
- Nízke ceny za špičkový technický sortiment
- Namiesto 128 GB USB kľúča mi bol poslaný 32 GB, aj keď na obale bolo uvedené väčšie úložisko
Bez problémov a rýchlo.
Všetko OK
vsetko OK)
- rýchle dodanie
- ceny
Objednaný tovar - filter na notebook HP je menších rozmerov, ako monitor na notebooku HP. Preto neodporúčam tento obchod, nakoľko ani reklamáciu tovaru neprijali, neprijali zásielku, ktorá sa im vrátila.
Reakcia obchodu ePROCUBE.sk
Dobrý deň p. M.M,
do dnešného dňa sme si vymenili viac ako 10 mailov. Aj napriek Vašej arogantnej a neúctivej komunikácií sme s vami viedli dialóg. Neviete doteraz správne pomenovať či tovar reklamujete alebo odstupujete. Objednaný tovar nemôže byť menší nakoľko ho zákazníci odoberajú ak vedia správne objednať tovar v popise, na ktoré notebooky HP 15,6 sú určené. Napriek tomu čakáme, ale do dnešného dňa nebol doručený balík na našu adresu .. a na otázku kam ste balík, ktorý sme údajne neprebrali poslali sme odpoveď od vás nedostali.
Verím, že doriešime toto odstúpenie k vašej spokojnosti a vrátime Vám peniaze za vami poškodený tovar, ale prosím aby ste si v budúcnosti vybrali iný obchod. U nás pracujú slušný ľudia a zaslúžia si aj slušné jednanie. -
- extra rýchle vybavenie/doručenie
- výborný pomer cena/výkon
- Komunikacia
Som plne spokojný s nákupom aj s doručením.
- Dostupnosť
- dobre ceny
- Po 16tej som urobil objednávku a na ďalší deň prišla. ★★★ Ďakujem
- Expresne rýchla dodávka
- cenová politika
super ceny, blesková rýchlosť dodania, ale len pre počítačovo zručných užívateľov v prípade HW upgradeov
- Rychlost dodania
- Siroky sortiment
- Nemusite cakat pri prevode staci poslat potvrdenie o zaplateni a hned tovar odosielaju
Dodanie bez problémov
Rychle dorucenie.