• rozhodol som sa pre nákup,lebo podľa webu mali požadovanú kombináciu tovarov skladom. Nebola to síce pravda, ale vykompenzovali to komunikáciou a ústretovosťou
    • stránky by mali byť aktuálnejšie, nemal by byť označený ako "skladom" tovar, ktorý je dva týždne vypredaný

• nema ziadne vyhody :)
    • vsetko v tomto obchode su slabiny

Nenakupujte tu .

• komunikacia

najprv mi bol dodaný telefon inej farby, neskôr mi ho vymenili za správnu farbu a potom ked som ho darovala, sme zisitili, že telefón bol už použitý, sme z toho veľmi sklamaný.

Dobrý deň

Pokiaľ budú na Slovensku (EU) zákony že môžu pri e shope tovar ľudia vrátiť do 7 dni bez udania dôvodu nikde nemáte garanciu že je tovar nepoužitý. Uvedený telefón Huawei P1 použitý nebol to Vám garantujem bol síce vrátený zákazníkom ale nebol zapínaný so SIM a ani použitý čo u nás garantujeme(po prijatý to kontrolujeme). Bola na ňom ochranná fólia a to že nebol pri ňom záručný list neznamená že tam aj musel byť, keďže ako záruka platí faktúra. Pokiaľ chcete v budúcnosti telefón zo 100% istotou že ho nikto pred Vami nemal doporučujeme sa obrátiť na kamenné predajne ale nepočítajte že ho tam kúpite za cenu akú ste mali u nás. Uvedený telefón ste mali možnosť si pozrieť komplet, ako nás kuriér osobne informoval a podľa vyjadrenia kuriera bola prehliadka tovaru komplexná(otvorenie krabice vybratie telefónu a skontrolovanie dokumentov). Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie, pokiaľ sa Vám tovar nepozdával nový tak ste ho od kuriéra prevziať nemuseli.

• asi žiadné
    • Majú v ponuke tovar,ktorý nevedia dodať

Objednaný tovar mi nevedeli zabezpečiť,ale v ponuke ho majú stále.

Reakcia obchodu Epicentrum.sk

Uvedený tovar sme mali v ponuke od distribútora kde nebolo uvedené že je skladom , ale že je možné ho dodať do týždňa čo žiaľ ale dodávateľ nevedel zabezpečiť ani nám . Nie je v ľudských silách kontrolovať 4000 produktov podla externého skladu a vyraďovať ho zo stránky priebežne keď ho majú aktuálne vypredaný. Preto sme Vám aj na druhý deň odpísali že ho nevieme do uvedeného termínu dodať. Súhlasili ste s tým v podmienkach a teraz nám píšete ako sme nespoľahlivý čo z vašej strany nie je korektné. V priebehu tohto týždňa sme aktualizovali aktuálny stav príslušenstva a aj skrátili dodaciu dobu na 3 dni a tým aj vyradili sortiment( batéria na Samsung a dátový kábel na nokiu 2630) ktorý ste mali objednaný takže je to na stránke už v poriadku.

Ďakujeme za pochopenie.

Vedúci predaja
    Epicentrum.sk

Tovar bol doručený slovenskou poštou napriek tomu že bola zaplatená doprava kuriérom

Reakcia obchodu Epicentrum.sk

Tovar nad 50€ má rovnaku cenu poštou aj kurierom , Ospravedlnujeme sa za vzniknuté komplikácie.

• Nedodržiavanie termínov

• Nevychovany a arogantny vodic zasielkovej spolocnosti s povalujucimi sa zasielkami v dodavke.Mierne narazeny obal po otvoreni...Obchod ok .doprava hroza a des.

Reakcia obchodu Epicentrum.sk

Prosí keby ste hodnotili obchod kedže za uvedenú vec môže firma toptrans a len jeden konktretny kuriér .

Ďakujeme

• Neviem
    • Nekomukatívnosť

neviem

• obchod nemá žiadne výhody
    • komunikácia so zákazníkom, ani na viaceré pokusy som sa do epicentra nedovolal, na poslané maily nereagovali

s epicentrom som nadobro skončil, už nikdy viacej a nikomu ho ani neodporúčam

Dobrý deň

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie všetkým zákazníkom,posledných 7 dní mali problém s dovolatelnostou a odpisovaním, spôsobený z technických dôvodov ktoré boli krátkodobé a vzniky z dôvodu práceneschopnosti človeka ktorý nemal dostatočnú náhradu pre komunikáciu . Uvedené sme už vyriešili a problém s komunikáciou už nie je.Viem že to Vás zákazníkov nemusí zaujímať ale verte že pokiaľ tovar na sklade máme tak každému okamžite voláme a posielame ale čo sa týka príslušenstva na ten je 7 dnová čakacia lehota a je to aj pri nom napísané čo žiaľ zabezpečiť nie vždy skorej dokážeme.

Vedúci predaja
    Epicentrum.sk

Strasny obchod na stranke mali chybne informacie ked som si to overoval telefonatom potvridili mi ze je to na stranke spravne, no prisiel mi mobil s inymi parametrami. Hned po rozbaleni som tam volal ale ani na 8x mi nikto nezdvihol nakoniec zdvihli az...-uz ani neviem
    Tovar som tam bol osobne vratit slubovali mi ze budem mat peniaze najneskor do dvoch dni na mojom ucte uz je to osem dni a stale nic

Dobrý deň

Je pravda že sme mali na stránke chybnú informáciu ale po preverení sme každého na to informovali z dôvodu že nám distribútor uviedol mylnú info (Huawei Honor má len 1GB RAM a nie 2GB RAM žiaľ vy ste boli prvý kto ho kúpil a vtedy sme ešte info potvrdené nemali , za čo sme sa Vám na predajni ospravedlnili. Keďže ste telefón priniesli tesne pred sviatkami a majiteľ ktorý ma prístup k účtu je mimoriadne odcestovaný nevedeli sme sumu uhradiť ale v zákonnej lehote do 14 dní peniaze na účte budu.

Štift Epicentrum.sk

• nízka cena, ale čo z toho keď objednaný tovar nedodajú...
    • chabá komunikácia so zákazníkom
    • až po týždni od mojej objednávky mi prišiel mail, že tovar už nie je na sklade

Ja osobne mám s týmto internetovým obchodom zlé skúsenosti, no môže ísť o ojedinelý prípad, ťažko povedať, objednával som cez nich iba raz.

• dodanie poštou za 2 eura
    • tovar mi nebol doruceny obchod na e-maily neodpoveda tel kontakt som skusal bez uspechu

V obchode som kupoval nabijacku cakal som 6 dni nakoniec som skusal e-mail kontakt bohuzial po 4 e-mailoch som odpoved nedostal dalej som skusil tel kontakt bohuzial telefon nikto nedvihal.
    Po objednani tovaru mi neprisiel ziadny e-mail o objednavke a vsak na stranke ukazalo ze tovar bol objednany dakujeme.
    Bohuzial v tomto obchode som chcel kupit tovar ale ziadna komunikacia ani info o objednavke ked sa chcem kontaktovat aspon cez tel co sa s objednavkou deje nikto nedviha.
    Moje hodnotenie je ZAPORNE na hore uvedene info.
    Neodporucam a uz tam nikdy ani nič neobjednam objednal som si z ineho obchodu tovar doruceny hned na 3 den!!!

• Dobrý výber produktov
    • Dodacia doba

• načo píšu že ho maju na sklade ked ho nemaju....

Dňa 14. marca som vytvoril objednávku. V ten deň mi prišiel potvrdzujúci mail o vytvorení objednávky + informačný, že moja objednávka " sa vybavuje ". Od tohto momentu som do dnešného dňa nebol absolútne o ničom informovaný, či je tovar na sklade, či bola objednávka zrušená zo strany epicentra, či je tovar nachystaný na odber... To aj napriek tomu, že som 19. marca písal mail, čo sa deje s mojom objednávkou.
    Som veľmi zvedavý na vyjadrenie zo strany Epicentrum tu, vzhľadom na to, že môj mail má asi nízku prioritu...

S pozdravom Martin A.

• moznost osobneho vyzdvihnutia
    • Preco ponukaju tovar, ktory nedokazu nasledne dodat?

• žiadne
    • tovar bol označený že je skladom a po týždni prišiel mail ,že objednávka je stornovaná

nespoľahlivý

• Slabe aktualizačne prostriedky tovar nesedi s tim čo je na sklade

• Tovar na sklade sa nezhoduje s tovarom na stranke.

Ked si spravia poriadok v evidencii tovaru tak sa tam mozno da nakupit.